Szanowny Tomasz,
Dziękujemy za Twoją opinię i za zwrócenie uwagi na swoje obawy. Przepraszamy za wszelkie zamieszanie i niedogodności, które napotkałeś, dokonując przedpremierowego zamówienia gry Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT.
Chcemy zapewnić, że zgodnie z obowiązującą praktyką klucze do gier zamówionych przed premierą są dostarczane w dniu oficjalnego wydania. Rozumiemy Twoje obawy dotyczące jeszcze nieotrzymanego klucza i doceniamy Twoją cierpliwość w tej sprawie.
Żałujemy, że nie otrzymałeś odpowiedzi na swoje zapytanie wsparcia. Niestety, nie mogliśmy znaleźć Twojego e-maila w naszym systemie, co mogło opóźnić naszą odpowiedź. Zajmujemy się tym, aby sytuacja taka nie miała miejsca w przyszłości.
W przypadku potrzeby natychmiastowej pomocy lub jeśli masz więcej pytań, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami poprzez adres support@allyouplay.com lub dołączenie do naszego serwera Discord, gdzie możesz skorzystać z funkcji „submit-a-ticket”, która powinna być widoczna w wyznaczonej sekcji wsparcia. Jeśli nadal masz trudności ze znalezieniem tej opcji, prosimy o wspomnienie o tym w swoim e-mailu, a my zapewnimy bezpośrednią pomoc.
Dziękujemy za zrozumienie i cierpliwość. Jesteśmy zobowiązani do zapewnienia płynnego procesu i ulepszania naszych kanałów komunikacyjnych, aby lepiej Ci służyć.
Z poważaniem,
Zespół ALLYOUPLAY.COM