Banner for Poképlaza

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Edit: Vanwege omstandigheden wat later dan normaal een reactie gekregen maar is erg netjes afgehandeld bedankt hiervoor! Pakketje kwam ingedeukt aan, de twee boosterboxen ook erg ingedeukt. Niet h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altijd mooi verpakt geleverd. Netjes up to date gehouden in de mail, Zeer tevreden. Al vaak besteld. Hoopte alleen een keer op een leuke kortingscode vanuit pokeplaza. Na een aantal bestellingen. Dat... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Top alles is in orde en netjes aangekomen goed verpakt. Geen klachten, track and trace nummer erbij met live tracking. dus de ervaring van kopen tot ontvangen is soepel verlopen 30-03-2025 besteld v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Twee keer hier iets besteld. Alle producten netjes en goed beschermd ingepakt en snelle levering. Eentje had wel vertraging, maar daar een mooie compensatie voor ontvangen! Zeker een aanrader.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z kartami kolekcjonerskimi
  2. Sklep kolekcjonerski
  3. Sklep z grami
  4. Sklep hobbystyczny

Napisane przez firmę

Pokeplaza is dé webshop voor Pokémon-verzamelaars! Ontdek een breed assortiment Japanse, Koreaanse en Chinese boosterboxen en packs. Altijd de nieuwste releases en scherpe prijzen. Bestel nu en breid je collectie uit!

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Product gekocht

Product gekocht, paar dagen daarna binnen. Goed ingepakt zelfs stickers met dat het breekbaar is. Zeker een aanradar, hier koop ik snel weer opnieuw!!

8 marca 2026
Oceniono na 4 z 5

Verkeerd product, vervolgens geen contact, uiteindelijk goed

Eerder besteld, geen probleem.

Een aantal weken terug wederom besteld, helaas verkeerder producten gekregen, kan gebeuren. Gemaild om samen te kijken naar een oplossing. 1 week gewacht, geen reactie. Via instagram een bericht gestuurd, geen reactie na een week. Wederom een mail gestuurd en helaas weer geen reactie..

Uiteindelijk alsnog reactie gehad en hebben ze het keurig opgelost! Alleen jammer dat het zo lang heeft geduurd

10 marca 2026

Snelle service

Ik had een verzoek erbij gezet en hier werd vrijwel direct op gereageerd. Dat vond ik erg prettig, omdat het laat zien dat er aandacht is voor de wensen van de klant. De communicatie verliep soepel en mijn verzoek werd goed opgepakt. Al met al een fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

13 lutego 2026

Product ontvangen!

Product ontvangen.

19 stycznia 2026
Logo Poképlaza

Odpowiedź od Poképlaza

Beste Merijn,

Vervelend om te horen dat je het pakket nog niet hebt ontvangen.

Omdat de tracking aangeeft dat het pakket is geleverd, hebben wij eerder vandaag een formulier van niet-ontvangst naar je toegestuurd. Dit formulier hebben wij nodig om een onderzoek te starten bij de bezorgdienst.

Zodra wij het formulier ingevuld hebben ontvangen, kunnen we dit direct in behandeling nemen en samen kijken naar een passende oplossing. We helpen je hier uiteraard graag bij.

Team Poképlaza

Oceniono na 1 z 5

Psa 10 slab with scratches

Overpriced, plus it arrived scratched. Very disappointed. 1 star.

18 stycznia 2026
Logo Poképlaza

Odpowiedź od Poképlaza

Edit: We are still waiting for your response to our mail we send out about returning your order. Let us know so we can fix the isue :)

Thank you for your review. We’re sorry to hear that the slab arrived with damage, that’s certainly not what we aim for.

You’re welcome to return the item. Please contact us by email so we can assist you with the return process.

Oceniono na 3 z 5

Goed bedrijf, slechte levering

Veel aanbod voor weinig. Het support team heeft mij snel uit de brand geholpen bij een probleem die ik had veroorzaakt.

Waarom dan toch 3 sterren: de website biedt alleen bezorging via DPD. Nu hebben alle pakketdiensten zo hun eigenaardigheden.
Maar elke keer als ik gefoceerd wordt om DPD te gebruiken wordt mijn pakket pas na 1 tot 2 weken bezorgd. Dit is al 10+ jaar niet meer acceptabel. De informatie over de bezorging is niet te begrijpen. Het pakket wordt bezorgd naar een automaat bij een supermarkt die 24 uur open is. Dan krijg ik (na 4 dagen wachten) om 19:43 een bericht dat het pakketpunt niet open is en het terug is gestuurd naar het depot, wat dus gewoon een leugen is. Dit gebeurd ELKE keer als iets met DPD wordt bezorgt.

Dit is uiteraard meer een DPD klacht dan PokePlaza. Maar het feit dat ik mijn pakket alleen kan laten bezorgen via DPD. Wetende dat ik weer meerdere keren 20+ minuten in de wacht moet staan voor hulp en een week moet wachten op een pakketje is vreselijk.

Ik hoop dat PokePlaza snel voor een andere bezorgdienst kiest, ik zie mij anders niet snel nog eens bestellen bij dit bedrijf.

19 stycznia 2026

Top!

Eentje had wel vertraging, maar daar een mooie compensatie voor ontvangen!

Zeker een aanrader.

17 stycznia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej