Jacob har hjulpet mig med de udfordringer det giver at være glad for at rejse, men samtidig lide af transportsyge. Om få dage starter næste store rejse, hvor Jacobs behandlinger skal stå sin prøve. Tr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tack vare Jacob och hans hypnosbehandling mot hund- och djurfobi har jag märkt tydliga förbättringar. Jag känner mig nu mycket tryggare och mer avslappnad i närheten av hundar/djur. Jacobs professione... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jacob er en skøn underviser; levende, nærværende og enormt dygtig! Han evner at favne hele holdet og skaber en atmosfære af samhørighed og nysgerrighed. Igennem uddannelsen skabes en god rød tråd,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Varm og personlig tone.. En rigtig god og alsidig uddannelse, der på bare 8 dage kommer godt omkring mange vigtige emner. Undervisningen formidles med både varme, humor og glimt i øjet, hvilket gør... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Professionel hypnose behandling og hypnoterapi på klinik i valby. Nu også klinik i Svendborg pr. 2023 Flere end 10.000 behandlinger siden 1994. FagUddannelse af Hypnotisører og Hypnoterapeuter. Online hypnose kurser og kursus for både dig som vil være hypnotisør og hypnoterapeut og professionelle som vil lære at mestre hypnose, hypnoterapi og hypnoanalyse. 27 års erfaring. Over 700 Hypnotisører og Hypnoterapeuter har taget Uddannelsen og kurser ved Institut for Avanceret Hypnose.
Tingsted 7, 2500, Valby, Dania
Jeg besøgte Jacob i dag. Efter en grundig gennemgang af mit problem - jeg følte at Jacob forstod hvad det meget præcist drejede sig om - kom jeg i ret dyb hypnose (nok lidt mod hvad jeg havde forventet!) det var dejlig og tryg oplevelse, hvor jeg fik arbejdet med mit problem. Jeg forventer at der muligvis bliver en enkelt opfølgende behandling, men det er ikke sikkert at det er nødvendigt.
Det kan virkelig varmt afbetales. Det er som sagt utroligt trygt at være i Jabocs kyndige hænder.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Har haft en konsultation pga dybtliggende angst. Da jeg var helt tryk i Jacobs nærvær, oplevede jeg, på fantastisk vis, at jeg fik hevet et gammelt ubehag, fra da jeg var ca 4 år frem. Jacob formåede at få mig til at føle mig hel og veltilpas. Jeg var meget i fred og indre ro, da jeg forlod klinikken. jeg må absolut anbefale, at besøge Jacob, hvis du har angst.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Jacob var utrolig behagelig og det var en fin oplevelse.
Dog oplevede jeg ingen forskel efterfølgende, hvilket jeg er ret ærgelig/skuffet over, da nu man bruger en del penge på det.
Ville være god stil at tilbyde "garanti" eller gratis opfølgning når nu det burde virke...

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Jeg har deltager i Hypnoterapi på Hypnoterapeut uddannelsen . Institut for mental og fysisk velværd .
Fik uddannelsen anbefalet af en ven . Det var nogle utrolige lærerige dage Fik mange redskaber med . Alt fungerede optimalt , stedet , teorien blev kanaliseret ud i mange praktiske opgaver . Lærerne formår at skabe et godt miljø , hvor anderkendende tilgang var i højsæde .
Kan varmt anbefale uddannelsen 🌺

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Det var en rigtig spændende oplevelse hos Jacob. Jeg vil for sikker vender tilbage at arbejde videre på mig selv med vejledning gennem sindet.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Det var en god og konstruktiv oplevelse at være "i stolen" hos Jacob. Jeg følte mig godt taget af. Jacob er omsorgsfuld og nærværende. Jeg er sikker på de mønstre jeg skulle have hjælp til at bryde efterhånden vil miste kraft.

God oplevelse 😊
Jeg har længe overvejet at prøve hypnose. Nu har jeg prøvet det og Jacob er så sød, godt til at lytte og jeg føler mig så godt tilpas. Det kan klart anbefales.
Jeg har fået hjælp til at bryde nogle mønstre og få positive tanker. Jeg er godt på vej 💪
Tak Jacob
-Stine

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Det var en rigtig god oplevelse at være til hypnose hos Jacob. Jeg kan varmt anbefale det. Man føler sig tryg og i gode hænder. Jeg synes allerede at jeg kan mærke en stor forskel. Mange tak Jacob.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Jeg valgte at få behandling hos Jacob, fordi jeg i nogle situationer har problemer med selvtillid og selvsabotage – ting jeg har bokset med så længe jeg kan huske.
Ankom til klinikken i Valby godt stresset fordi det var svært af få parkering lige i nærheden af klinikken.
Faldt dog nogenlunde til ro imedens jeg ventede på min tur.
Jacob gav sig god tid og forklarede lidt om hvordan de forskellige lag i bevidstheden fungerer –
samt hvordan han ville prøve at nå frem til mulige årsager til mine specielle problemer.
Hans vigtigste pointe var, at jeg skulle medvirke så passivt og afslappet som overhovedet muligt.
Det med at være helt afslappet og ikke forsøge at hjælpe aktivt, var noget sværere for mig end jeg havde forestillet mig.
Det var dog ret fantastisk da jeg først gav mig selv lov til at give slip.
Der blev gravet i ting jeg for længst havde glemt alt om og løst op for følelsesmæssige knuder som
havde ligger begravet alt for længe.
Jacob fik dog ”landet mig” med et stort smil over hele ansigtet.
Jeg vil sige, at jeg på intet tidspunkt følte mig ubehageligt til mode.
Der er gået mindre end en uge siden mit besøg hos Jacob så jeg er selvfølgelig spændt på, hvordan behandlingen virker på lidt længere sigt.
Det er jo nok lidt sværere at måle på end hvis jeg F.eks. have ønsket hjælp til et rygestop.
Den umiddelbare virkning jeg har mærket, er, at jeg ligesom er kommet af med nogle byrder – sover bedre om natten og generelt føler mig mere rolig.
Kan varmt anbefale en tur i stolen hos Jacob – det er ikke spor farlig 😊
Mvh. JK

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Meget behagelig oplevelse med hypnose hos Jacob. Enormt trygt og følte mig både hørt og set - først af Jacob og gennem hypnosen også af mig selv. Jacobs stemme er utrolig behagelig og det er nemt og ukompliceret at lade sig flyde med, både i individuel session og i HelloMind appen.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
8 intensive og mega interessante undervisningsdage i september, hvor jeg deltog på hypnose og hypnoterapeut uddannelsen.
Wow siger jeg bare - udover at Jacob er en virkelig kompetent og erfaren underviser, så var de 8 dage fyldt med nye indsigter og teknikker, et trygt og tillidsfyldt rum, hvor der både var plads til masser grin og tårer. Jeg kan kun sige, hvis du mangler et virkeligt effektivt redskab til at hjælpe mennesker på vej, så tøv ikke. Hypnoseuddannelsen er et livstransformerende redskab, som er den brik jeg har manglet fagligt. Tak for dig Jacob :-)
Bedste hilsner
Gitte/ Mindagency

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Behagelig, empatisk og meget dygtig! Jeg glæder mig til at vende tilbage.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
8 hårde og gode dage, med meget undervisning stof at forholde sig til. Både Jacob og Allan har været meget kompetente, imødekommende og deres undervisnings metoder var nem at forstår. jeg har virkelig nydt uddannelses forløb.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Min datter på 12 år var hos Jacob for behandling af angst. Hun kom ud og var forandret. Sagde, at hun kunne se flere farver, kunne trække vejret frit og at vandet smagte meget bedre. Hun har haft god hjælp af behandlingen og vi anbefaler Jacob på det varmeste.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Jeg må indrømme jeg var godt nervøs da jeg ikke havde været hos Jacob før.
Oplevelse var fantastisk og meget tryg og jeg kan varmt anbefale hypnose til alle hos Jacob.
Jeg har fået lagt den brik i min indre puslespil som gør jeg kan komme videre.
Jeg gik derfra glad og mentalt meget lettere.
Oplevelse har virkelig ændret mit liv positiv❤️

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Jacob har hjulpet mig med at håndtere min højdeskræk. Jacob er en meget professionel og dygtig hypnotisør.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Tak for en stor hjælp med mine udfordringer. Virkelig en professionel og behagelig behandling.Kan varmt anbefales til alle.
Inge W.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Jeg var til hypnose hos Jacob. Det var en rigtig behagelig oplevelse. Jacob er et dejligt roligt menneske.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.