Institut for Avanceret Hypnose Recenzje 233

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Oceniono na 5 z 5

Jacob har hjulpet mig med de udfordringer det giver at være glad for at rejse, men samtidig lide af transportsyge. Om få dage starter næste store rejse, hvor Jacobs behandlinger skal stå sin prøve. Tr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tack vare Jacob och hans hypnosbehandling mot hund- och djurfobi har jag märkt tydliga förbättringar. Jag känner mig nu mycket tryggare och mer avslappnad i närheten av hundar/djur. Jacobs professione... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jacob er en skøn underviser; levende, nærværende og enormt dygtig! Han evner at favne hele holdet og skaber en atmosfære af samhørighed og nysgerrighed. Igennem uddannelsen skabes en god rød tråd,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Varm og personlig tone.. En rigtig god og alsidig uddannelse, der på bare 8 dage kommer godt omkring mange vigtige emner. Undervisningen formidles med både varme, humor og glimt i øjet, hvilket gør... Zobacz więcej

1. Usługi hipnoterapeutyczne
  2. Coach kariery
  3. Coach personalny

Napisane przez firmę

Professionel hypnose behandling og hypnoterapi på klinik i valby. Nu også klinik i Svendborg pr. 2023 Flere end 10.000 behandlinger siden 1994. FagUddannelse af Hypnotisører og Hypnoterapeuter. Online hypnose kurser og kursus for både dig som vil være hypnotisør og hypnoterapeut og professionelle som vil lære at mestre hypnose, hypnoterapi og hypnoanalyse. 27 års erfaring. Over 700 Hypnotisører og Hypnoterapeuter har taget Uddannelsen og kurser ved Institut for Avanceret Hypnose.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Hjælp til springrytter

Min datter har søgt Jacob, nogle gange, som en form for mentaltræning, i forbindelse med hendes ridning.
Hver gang har hun følt sig godt hjulpet, med at få ryddet generende overbevisninger ad vejen, i forholdt til at kunne præstere optimalt.

9 lipca 2022

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose

Jeg er rigtigt glad for at hun kunne bruge hypnose behandlingerne. Hypnoterapi er et effektivt redskab til mentale top præstationer.

Oceniono na 5 z 5

Ønsker du dig en super hypnose…

Ønsker du dig en super hypnose uddannelse, så er der ingen vej uden om Institut for Avanceret Hypnose.

Jeg tog selv uddannelsen for en del år siden.
Jacob er super kompetent, han har utrolig meget viden, som han formidler på en måde så alle kan være med, og der er tilsat en go’ portion humor.
Der var god balance mellem teori og øvelser. Samlet set en fantastisk god uddannelse.
Efter uddannelsen, så føler man sig bare klar til at hjælpe hele verden.

8 lipca 2022

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose

Tak for din fine tilbagemelding på hypnoseuddannelsen. :-)

Oceniono na 5 z 5

Jacob og hypnoterapien har ændret mit…

Jacob og hypnoterapien har ændret mit liv positivt på så mange planer. Det har løftet mit selvværd, fjernet flere former for angst og øget min daglige trivsel.

8 lipca 2022

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose

Tusind tak. Jeg er rigtig glad for at høre at hypnose behandlingerne kunne bruges.

Oceniono na 5 z 5

Hypnose virker og Jacob er særlig dygtig

Hypnose virker, og Jacob er særlig dygtig, når dybereliggende årsager skal bearbejdes. Et enkelt besøg kan være nok. Meget behagelig oplevelse. Bedste anbefaling herfra.

6 lipca 2022

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose

Tusind tak for anmeldelsen på hypnose behandling. Er glad for du kunne bruge det.

Super kompetent hypnotiserende hjælp

Super kompetent hypnotiserende hjælp. Det var en meget positiv oplevelse og virker allerede. Jeg er af natur skeptisk, men med Jacobs tillidsvækkende væsen åbnede jeg mig for hans praksis - som så virker og gør min indledningsvise skepsis til skamme.

5 lipca 2022

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose

Godt at høre du kunne bruge hypnose behandlingen. Tak for din tilbagemelding på hypnose sessionen.

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan på det kraftigeste anbefale hypnose ved Jacob Strachotta…

Jeg kan på det kraftigeste anbefale Jacob Strachotta. Det er virkelig, det bedste jeg har gjort for mig selv i langtid. Jeg følte mig godt tilpas og tryg fra jeg kom til jeg gik.
Det er en befriende oplevelse, at man ved en behandling, kan få et rygestop så nemt.. Jeg er så glad og taknemlig for min oplevelse ved Jacob, det har virkelig gjort en forskel for mig.

1 lipca 2022

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose

Tak for din tilbagemelding på hypnose behandlingen. Jeg er glad for at du kunne bruge hypnose sessionen.

Oceniono na 5 z 5

Jeg var lidt nervøs for hypnosen

Jeg var lidt nervøs for hypnosen, men efter at have prøvet Hellomind appen forud for min tid hos Jacob, blev jeg mere tryg og viste bedre hvad jeg gik ind til. Selve hypnosen har efterfølgende sat nogle tanker igang, -på den gode måde.

24 czerwca 2022

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose

Super, godt at høre. Ja, HelloMind hypnose appen er et godt sted at starte hvis man vil prøve hvad hypnose er.

En super god oplevelse

En super god oplevelse, med en instruktør som er meget kompetent. Jacob brænder for det han gør og det mærkes. For mit vedkommende har det været med til at give mig en større selvindsigt, og forståelse for andre mennesker og deres udfordringer.
Jeg kan varmt anbefale dette kursus.

16 czerwca 2022

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose

Tak for en god tilbagemelding på Hypnose Uddannelsen. Jeg er rigtigt glad for du kunne bruge viden om hypnose både personligt og fagligt.

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god og tryg oplevelse

Virkelig god og tryg oplevelse. Kan varmt anbefales!

8 maja 2022

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose

Jeg er rigtigt glad for du kunne bruge hypnosebehandlingen. Tak for din tilbagemelding.

Oceniono na 5 z 5

Gav mig en bedre udgave af mig.

En fantastisk oplevelse, der her 3 dage senere, har givet mig en ny og forbedret udgave af mig selv. Jacob er professionel og hans oplysende tilgang til behandlingen, gjorde mig tryg. TAK for at sætte mine ting på plads.

7 maja 2022

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose

Jeg er rigtigt glad for du kunne bruge hypnosebehandlingen. Tak for din tilbagemelding på hypnosen.

Rygestop

Min kone og jeg besøgte Jacob for præcis ét år siden sammen med 2 bekendte, altså 4 personer i alt. Vi modtog hver især hypnose der skulle munde ud i et rygestop.
Fra vi gik ud af døren og til i dag har ingen af os haft lyst til tobak.
Tak for hjælpen Jacob

7 maja 2022

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose

Velbekomme. Jeg er rigtigt glad for i kunne bruge hypnosebehandlingen. Tak for tilbagemeldingen.

Oceniono na 5 z 5

Jacob har en helt unik hypnose metode…

Jacob har en helt unik hypnose metode som bare fungerer og ændrer adfærd. Han får mine bedste anbefalinger.
Vh
Malin

3 maja 2022

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose

Jeg er rigtigt glad for du kunne bruge hypnosebehandlingen og var glad for metoden. Tak for din tilbagemelding.

Oceniono na 5 z 5

Jacob har hjulper mig og andre familie…

Jacob har hjulper mig og andre familie medlemmer. Tusind tak.
Jacob kan kun varmt anbefales.

20 kwietnia 2022

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose

Det lyder rigtigt godt, tak for tilbagemeldingen på hypnose behandlingen. Godt, at høre det også er gået godt for din familie :-)

Det virker,- jeg er så glad 🤩

Det virker,- jeg er så glad 🤩
Fik hypnose i går, og alt som ønsket i dag .
Giver Jacob Strachotta den bedste anbefaling, det er alle pengene værd 👍🏻🙏

5 kwietnia 2022

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose

Det lyder rigtigt godt. Tak for den fine tilbagemelding på hypnose behandlingen.

Oceniono na 5 z 5

Super oplevelse med hypnose hos Jacob

Super oplevelse med hypnose hos Jacob, som har en god evne til at lytte og leve sig ind i netop dit liv og din verden. H. Monrad

5 kwietnia 2022

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose

Godt, at høre du er tilfreds med hypnose behandlingen. :-)

Oceniono na 5 z 5

Jeg har med stor fornøjelse deltaget i…

Jeg har med stor fornøjelse deltaget i hypnoterapi uddannelsen. Jacob formidler med stor faglighed og kompetance og videregiver gode værktøjer til hypnose og behandling😊🙏

13 marca 2022

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose

Tak for den fine tilbagemelding på Hypnose Fag Uddannelsen. Jeg er glad for du kan bruge værktøjerne og ønsker dig alt godt med hypnose og hypnosebehandling fremover.

Rigtig godt kursus!

Rigtig godt kursus!
Kan varmt anbefale det!

13 marca 2022

Fantastisk uddannelse...

Fantastisk uddannelse...

Kan klart anbefale Jacobs hypnose uddannelse, som jeg tog for nogel år siden.
Jeg havde en anden hypnose uddannelse bag mig, men havde lyst til en overbygning. Jeg blev fascineret af den tilgang Jacob har til hypnose. DET måtte læres! God struktur i indlæringen. Med humor og et glimt i øjet, kom vi igennem god teori, demonstrationer og øvelser. 8 dage der bare fløj afsted. Jacob var utrolig god til at "rumme" alle os kursister med alle vores forskelligheder. Følte mig set og hørt :-) Utrolig spændende. Vi fik stor mængde (ny) viden og så var det "bare" ud og øve, øve og øve og få masser af værdifulde nye erfaringer. Udover uddannelsen får man også adgang til værdifuld materiale på nettet, så man hele tiden kan genopfriske lærte teknikker. Jeg lever i dag af at tilbyde hypnose/hypnoterapi.

2 marca 2022

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose

Tak for den fine tilbagemelding. Jeg er rigtigt glad for du kunne bruge de psykologiske værktøjer på Hypnose Uddannelsen.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej