Jacob har hjulpet mig med de udfordringer det giver at være glad for at rejse, men samtidig lide af transportsyge. Om få dage starter næste store rejse, hvor Jacobs behandlinger skal stå sin prøve. Tr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tack vare Jacob och hans hypnosbehandling mot hund- och djurfobi har jag märkt tydliga förbättringar. Jag känner mig nu mycket tryggare och mer avslappnad i närheten av hundar/djur. Jacobs professione... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jacob er en skøn underviser; levende, nærværende og enormt dygtig! Han evner at favne hele holdet og skaber en atmosfære af samhørighed og nysgerrighed. Igennem uddannelsen skabes en god rød tråd,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Varm og personlig tone.. En rigtig god og alsidig uddannelse, der på bare 8 dage kommer godt omkring mange vigtige emner. Undervisningen formidles med både varme, humor og glimt i øjet, hvilket gør... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Professionel hypnose behandling og hypnoterapi på klinik i valby. Nu også klinik i Svendborg pr. 2023 Flere end 10.000 behandlinger siden 1994. FagUddannelse af Hypnotisører og Hypnoterapeuter. Online hypnose kurser og kursus for både dig som vil være hypnotisør og hypnoterapeut og professionelle som vil lære at mestre hypnose, hypnoterapi og hypnoanalyse. 27 års erfaring. Over 700 Hypnotisører og Hypnoterapeuter har taget Uddannelsen og kurser ved Institut for Avanceret Hypnose.
Tingsted 7, 2500, Valby, Dania
Jacob skabte en rolig, tryg og tillidsfuld atmosfære, hvor jeg blev mødt af smil og forståelse. Hypnosen tog udgangspunkt i mig og mine udfordringer, hvilket gav mig en utroligt god oplevelse. Hvorvidt endnu et besøg bliver nødvendigt ved jeg ikke i skrivende stund. Jeg kan varmt anbefale Jacob og hans hypnose.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Jeg har efter besøg hos Jacob den 24. marts ikke haft lyst til at tænde en cigaret. Ret godt gået, synes jeg, efter 54 år med røg. Tak søde Jacob.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
God og tryg oplevelse.. igen! Succes'en fortsætter.
En uddannelse hvor faglighed, fokus, læring, redskaber, eksamen går hånd i hånd med tilstedeværelse og professionalisme. En uddannelse der følges op med relevant materiale i form sf apps (HelloMind) hæfte, video og undervisningsforløb online.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Jeg har deltaget i kursus og uddannelse til hypnotisør og hypnoterapeut ved Jacob Strachotta. Var lidt skeptisk, men nysgerrig da jeg meldte mig til kurset. Min skepsis er fuldstændig væk og blevet ændret til ydmyghed og ægte interesse for hypnose som en måde - måske den bedste måde - vi kan arbejde med underbevidstheden på. Underbevidstheden er jo det der styrer hovedparten af vores overbevisninger og adfærd. Jacob er autentisk og en fantastisk underviser, som forstår at samle fokus og inddrage os, kursister, hvor vi selv er. Som en tillægsgave fik jeg de bedste medkursister, man kan ønske sig. Jeg er virkelig begejstret og ønsker virkelig at alle kunne få den samme oplevelse. Tak Jacob, kh Anitta

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Jeg har kun ros at give til dygtige Jacob. Efter bare en hypnose, har han afhjulpet en stor del af min datters skole angst.
Kan anbefale ham på det varmeste.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Troede ikke helt på det - men min datter, som er rædselsslagen for eksamener, som ikke sov hele natten inden - som gik helt i selvsving … hun sov hver eneste nat inden hendes eksamener til terminsprøverne - ingen gråd og angst - så det har virket - og vi har ikke haft brug for 2 omgang - kun den ene gang 👍

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Min søn på 11 år er blevet hjulpet imod skolevægring, han tager nu i skole alle dage uden problemer, dog med special lærer undervisning og i færre timer, men det er et kæmpe skridt han nu kan tage og det bliver konstant bedre. Min søn har hele vejen følt sig meget tryg ved Jacob, tusinde tak for hjælpen med det.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
God oplevelse og ikke mindst et godt resultat. Jacob er empatisk, rolig og nærværende.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Det er anden gang, jeg har brugt Jacob, og begge gange har været med succes. Jacob er tryghedsskabende, nærværende og god til at stille de rigtige spørgsmål. Det har klart hjulpet mig at være i hypnose hos Jacob, og jeg kan varmt anbefale ham.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Jeg kan varmt anbefale hypnose hos Jacob. Jeg var i trygge hænder og tog derfra bekymringsfri og med ro i sindet.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
For 3 gang har jeg opsøgt Jacob og fået hjælp til noget jeg syntes var virkelig svært. Jeg har været i hypnoterapi mange forskellige steder i hele landet men syntes klart at Jacob er den bedste. Han har en intuition og en fintfølenhed som gør at man når til kernen af problemstillingen med det samme. Han er virkelig dygtig og kan varmt anbefales 🙏🏼

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Har i dag været til hypnose hos Jacob - efter anbefaling fra min datter. Det var en behagelig og tryg oplevelse - håber og tror på, at det kan hjælpe mig - glæder mig til at se, hvad den kommende tid vil vise.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Mine varmeste anbefalinger til Jacob og hypnose. Det var en positiv oplevelse, og Jacob er en meget nærværende og empatisk behandler, som jeg hurtigt fik tillid til.
Jeg havde stort set opgivet håbet om, at komme til at leve et liv, der ikke længere var hæmmet og domineret af bl.a. angst. Det har ændret sig efter den første behandling hos Jacob. Nu er det 1 uge siden jeg var i hypnose, og jeg har stadig den positive følelse i kroppen, der gør mig glad og lettet. Der er mere ro indeni og min søvn er forbedret. Jeg er overbevist om, at jeg kan komme et andet og meget bedre sted hen med hjælp fra Jacob og hypnose, og at det kan give mig mere livskvalitet og mere positivt syn på fremtiden trods min sygdom. Jeg vil helt sikkert prøve det igen, og denne gang være langt mindre nervøs, fordi jeg nu ved, at alt er ok, og at jeg bliver passet godt på undervejs.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Jacob er først og fremmest empatisk og nærværende. Det giver et rigtig godt udgangspunkt for hypnosen, selv hvis man er nervøs og spændt. Det har haft en betydelig effekt på mit generelle velvære og givet mig ro i kroppen, og min flyskræk er blevet tacklet rigtig godt. Kæmpe anbefaling herfra.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
En livslang sukkerafhængighed er nu væk!
Efter én hypnose-behandling hos Jacob Stracotta er jeg i dag - midt i december måned med slik allevegne - endelig helt fri af min evige trang til slik. En trang hvor tankerne stort set kredsede om slik i alle mine vågne timer. Jeg har ikke rørt, spist eller købt slik siden denne ene behandling.
En skøn befrielse

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Jeg kom til Jacob med et ønske om at få hjælp med lettere generaliseret angst. Jacob er behagelig og kompetent og jeg følte mig tryg i hans selskab. Hypnosen var en forunderlig rejse ind i min underbevidsthed, hvor Jacob hjalp mig med at danne bro mellem mit sårede og bange indre barn og så mit voksne jeg. Allerede dagen efter følte jeg mig en lille smule mere rolig. Jeg tror ikke på quick-fixes, men hypnoterapi hos Jacob er et skridt i den rigtige retning.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Var i sikre hænder. Meget dyb og god oplevelse. Kan stærkt anbefale hypnosebehandlingen hos Jacob.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Det er 3 gang jeg er hos Jacob, med 3 forskellige behandlinger, som alle har hjulpet mig, ryge stop, højdeskræk, tilgivelse. Jeg ved hypnosen virker på mig, jeg går altid ind af døren, med et åbent sind. Prøv det, en hurtig og nem måde at komme videre i livet på, tro på det.

Odpowiedź od Institut for Avanceret Hypnose
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.