Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb de versnelde opleiding voor sportmasseur gedaan en afgelopen weekend afgerond. Wat een leuke tijd hebben we gehad met de groep, Nicolette is echt een topper. Je moet wel goed door hebben dat je... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Met succes de spoed cursus sport massage afgerond! Erg leerzaam en fijne manier van werken. De theorie en praktijk is prima te volgen zonder voorkennis, zolang je maar graag nieuwe dingen wilt leren... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

September 2018 begonnen met de basis pedicure opleiding. Nu bijna klaar nog de laatste loodjes. Dit schooljaar veel geleerd van Arja en Jeanet. Je wordt goed begeleid bij de praktijklessen. Met all... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Onlangs voor de derde keer bij IVS in de leer geweest, Bamboemassage! Een leuke, gezellige kleine klas met collegae van verschillende niveau's (van studenten tot mensen met een eigen praktijk) en... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Instytucja edukacyjna

Napisane przez firmę

IVS Opleidingen verzorgt al 43 jaar diverse opleidingen op het gebied van massage, therapie en voetverzorging met 10 vestigingen in Nederland (en één in Antwerpen). Zo leiden we op voor erkende diploma's

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

(Spoed) Sportmassage opleiding is top

Met veel enthousiasme ben ik in februari 2020 de opleiding Sportmassage (spoed) gestart. De opleiding biedt een goede variatie in theorie en praktijklessen. Dit allemaal onder de uitstekende begeleiding van docente Nicolette!

Complimenten aan Nicolette en het team van IVS voor het creatief en flexibel omgaan met de uitdagingen die Covid 19 ons allen brengt. Zo werd in de periode dat klassikale lessen niet meer mogelijk waren online seminars georganiseerd welke ook op een later moment terug te kijken waren op blackboard. Op het moment dat klassikale lessen weer toegestaan werden door de overheid zijn direct extra herhalingslessen ingepland.

14 października 2020
Oceniono na 5 z 5

Een erg leuke en bruikbare cursus

Een erg leuke en bruikbare cursus. De theorie is mooi afgestemd op de praktijk. Het is precies genoeg waardoor je alles goed kunt onthouden. De praktijk en de praktijkruimte laten je meekijken met anderen en anderen met jou. De cursus leidster houdt alles in de gaten en corrigeert waar nodig. Dit werkt want daardoor leer je alles correct uit te voeren. Ik heb er veel van opgestoken.

25 lutego 2020
Oceniono na 4 z 5

Met heel veel plezier de opleiding…

Met heel veel plezier de opleiding sportmassage gevolgd en gehaald.
Vanaf de eerste kennismaking voelde het al goed dat ik voor IVS gekozen had.
De eerste theorie lessen vond ik behoorlijk pittig. Ik dacht nog: 'dat ga ik nooit allemaal onthouden'. Maar door thuis ook veel te lezen, googlen en leren wordt de lesstof je steeds meer eigen en ga je het menselijk lichaam steeds een beetje beter snappen. Een grote dosis doorzettingsvermogen heb je dus wel nodig. Door deze opleiding ben ik nog meer van het geven van massages gaan houden.
Ad en Timmy, super bedankt voor de geweldige tijd. Wellicht tot later.

26 czerwca 2019
Oceniono na 4 z 5

Super opleiding; meer transparantie gewenst

De spoedopleiding Sportmasseur helpt je echt binnen een half jaar gedegen kennis te vergaren om als sportmasseur aan de slag te kunnen. Je krijgt veel informatie aangeboden, al zul je regelmatig zelf op (extra) onderzoek uit moeten om bepaalde onderdelen voor jezelf beter eigen te kunnen maken.

De leraren leggen alle informatie duidelijk en helder uit en weten je persoonlijk te begeleiden met de moeilijkheden die je hebt. Daarbij houden ze rekening met de klas in zijn geheel en met de doelen die behaald moeten worden. Ze houden scherp ook voor de exameneisen en zorgen dan ook dat je weet waar je op moet letten.

De informatie over de prijzen, lesgelden en de mogelijkheid tot het verkrijgen van reiskostenvergoeding mogen wel een stuk transparanter. Ineens komen er extra kosten bij voor materialen als handdoeken, EHB(s)O en hoeslakens voor de massagetafel. Daarbij dien je extra te betalen voor het af te nemen examen (vanaf €219,-) en het certificaat voor reanimatie en AED (€50,-) - mits je hier geen vrijstelling voor krijgt. De reiskostenvergoeding dient vooraf aangevraagd te worden, maar dit is nergens duidelijk te achterhalen. Het is erg jammer dat dit niet bij voorbaat duidelijk wordt gecommuniceerd.

25 czerwca 2019
Oceniono na 4 z 5

Goede opleider, let op de extra kosten!

Fijne opleider, klein team van docenten. Het programma voor sportmassage zit goed in elkaar. Waar je rekening mee moet houden, zijn extra kosten voor examens (totaal zo een €300,-), en extra kosten voor materiaal. Er wordt geschreven dat je dit materiaal ook zelf bij elkaar kunt sprokkelen voor minder geld, maar dan heb je weer net niet de juiste spullen of niet compleet. Dus komt er nog eens zo een €120,- materiaal bij. Verder wel echt een prima opleider!

24 czerwca 2019

Sportmassage 2018-2019

Ik heb echt een fijne tijd gehad bij de opleiding Sportmassage. In het begin was alle informatie nogal overweldigend, maar Ad en Timmy doen er werkelijk alles aan om je goed te begeleiden en er wordt voldoende ruimte geboden om vragen te stellen. Dankzij de leuke medecursisten is het een leuke tijd geweest en totaal geen straf om elke donderdagavond naar de les te gaan. Het is zeer praktisch om thuis de praktijk nog extra door te nemen met een studiepartner of studiegroep.

23 czerwca 2019

Sportmassageopleiding 2018-2019

Wat een fijne klas op donderdagavond in Dordrecht en wat een fijne tijd heb ik gehad bij IVS. Het was een hele klus maar het is gelukt en mag me nu sportmasseur noemen. Goede begeleiding van Ad en Timmy en extra oefenen met Messout op zaterdagmorgen was ook fijn en leerzaam. Ga graag weer terug voor een cursus of workshop maar ga eerst genieten van de zomer. Bedankt iedereen!

22 czerwca 2019

Opleiding pedicure

Hele fijne leraren! Ze leggen de stof goed uit en begrijp je het niet helemaal, vraag het en dan leggen ze het beter uit! Ze zijn altijd behulpzaam als er iets is kan je altijd alles aan ze vragen! Echt een aanrader om hier naar school te gaan!

Pedicure opleiding

De pedicure opleiding van IVS is super. Ik ben er heel sceptisch aan begonnen had niks met voeten. Maar ben intussen besmet met het voeten virus en werk nu ook in mijn eigen salon aan huis. Arja en Jeanet jullie zijn super docenten zonder jullie had ik het niet gered 👍
Wel had ik graag van tevoren geweten dat alle examens nog appart betaald moeten worden.

opleiding basis pedicure

In September begonnen met de opleiding basis pedicure. Halverwege de opleiding kreeg ik een baan aangeboden. Hierdoor kon ik helaas de theorie lessen niet meer volgen. Maar ik kon zeker alles vragen en ze houden iedereen goed op de hoogte!
Met de praktijklessen had ik het altijd naar mijn zin! Ze laten je vrij en geven goede feedback. Jeanet en Arja zijn erg gemotiveerd om de meiden/heren les te geven!

Erg leuke opleiding gehad en mede leerlingen! Ga ze allemaal missen!

Super bedankt!

Ervaring met pedicure dagopleiding

Dit schooljaar veel geleerd van Arja en Jeanet. Je wordt goed begeleid bij de praktijklessen. Met alle vragen kun je bij ze terecht en zullen je altijd willen helpen! Theorie is af en toe even bijpoten maar komt uiteindelijk allemaal weer goed.

Oceniono na 5 z 5

Met veel plezier de sport massage opleiding gevolgd

Ik heb genoten van de opleiding. We hadden een gezellige en leuke klas en ging elke week met plezier naar de opleiding. Het was pittig voor mij als oudere cursist om de theorie geleerd te krijgen. (Thuis leren en oefenen was wekelijks echt een must) maar de lessen werden door Tim en Ad met zoveel enthousiasme en passie gegeven en zeer duidelijk uitgelegd. Tempo lag hoog ook in de praktijklessen maar altijd kans en mogelijkheid om extra lessen te volgen en fijne extra uitleg als je hier om vroeg. Ook de extra oefen sessie op zaterdag gegeven door Messout heb ik als zeer verhelderend ervaren om dan rustig de praktijk te herhalen. De zenuwen die ik had voor de examen onderdelen met name de praktijk waarbij je je afvroeg of je het wel ging halen, waren voor mij gelukkig iedere keer een bevestiging dat deze opleiding het goed had begeleid tot het einde. Vol trots kan ik nu zeggen dat ik in mijn 60ste levensjaar mijn diploma heb gehaald. Ik ga zeker nog een aantal cursussen volgen en denk aan vervolg van de therapeute opleiding. Tim, Ad en Messout heel erg bedankt voor dit fijne jaar en jullie juiste manier van les geven.

16 czerwca 2019

Ervaring van massage-opleiding bij IVS

2018-2019 de opleiding massage gevolgd in Eindhoven.
Heel fijne opleiding en kwalitatief goede docenten die weten waar ze het over hebben. Nemen echt de tijd voor je om zowel de theorie als praktijk duidelijk en rustig uit te leggen. Met een erkend diploma ook echt een goede basis en klaar om je eigen praktijk te starten. Niet zomaar even wat greepjes leren, maar ook echt begrijpen waarom bepaalde technieken toegepast worden en wat de uitwerking daarvan is op een lijf. Daarnaast ook een hele fijne koppeling tussen praktijk en theorie (accenten en technieken meteen ondersteunt door theorie van fysiologie). Je kan daardoor klanten goed te woord staan bij vragen en onderbouwen waarom je bepaalde dingen doet.
Echt een aanrader als je een kwalitatief goede opleiding zoekt waar je nog lang veel aan hebt.

15 czerwca 2019

Opleiding Sportmassage

Pittige opleiding , veel te verwerken, veel (zelf) oefenen . Duidelijk aangegeven bij de aanmelding. Met hele mooie cijfers de examens af kunnen ronden. Prima opleiding.

15 czerwca 2019
Oceniono na 4 z 5

Leuke leerzame en prettige…

Leuke leerzame en prettige avondopleiding pedicure basis.
Met goede uitleg en aanvulling op de zelfstudie, goede begeleiding en uitleg ,coaching van de lerares waarvan in het begin van de cursus zels 2aanwezig...goede voorbereiding op het examen...

12 czerwca 2019

Opleiding pedicure avond opleiding

De avondopleiding pedicure is zeker een aanrader. In het begin wel erg pittig i.v.m. theorie. Maar met vragen kan je altijd terecht bij de docent.

Bij aanvang van de les, wordt er besproken klassikaal waar die avond extra de nadruk op word gelegd. Zodat je iedere les afsluit met een leermoment van die desbetreffende avond.

5 czerwca 2019

Bamboe massage en Aromatherapie workshops

Eind 2018 een workshop gevolgd. Maar ook nu in 2019 weer workshops gevolgd bij IVS!
Alles is weer perfect geregeld. Goede begeleiding. En weer vanalles geleerd. Ook deze massage technieken van de Bamboemassage ga ik toepassen in mijn praktijk! Een pracht sportmassage in combi met de bamboe massage, met (eventueel) een heerlijk geurende olie, welke ik ga aanbieden, maakt dat ik mij weer onderscheid van de rest! Ik ben zeer tevreden!

Groetjes Wiets ut Fryslân!

5 marca 2019
Oceniono na 2 z 5

Verstrengelde belangen IVS

Ik ben een aantal keren model geweest bij mijn dochter's examen bij ESPO. De opleiding is volgens mij prima geregeld, maar het examen kan zeker beter. Het kwam op mij over als een grote familie, waarbij de examinatoren zeker niet onbevooroordeeld zijn. Ruimte voor vragen is er bijna niet, het lijk een grote willekeur te zijn of je wel of niet slaagt. Het feit dat je ruim een uur moet wachten op je uitslag (?) bevreemdde mij, moet er nog overlegd worden of iemand wel of niet slaagt of zo? Waarom niet direct na het examen?

Ook is het bijzonder dat er alleen maar positieve reviews zijn te lezen hier en de enige die ietwat negatief is (en anoniem) krijgt de wind, met naam(!), van voren. Zeer onproffesioneel wat mij betreft en het bevestigd zeker het beeld wat ik al had van deze opleiding....de belangen met ESPO en IVS zijn zeker verstrengeld en niet op een positieve manier.

27 lutego 2019

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej