Teamplayers
Fijne mensen, meedenken, kwaliteit, geschoold, onderdeel team, inzet
Fijne mensen, meedenken, kwaliteit, geschoold, onderdeel team, inzet
Een prettige samenwerking met zeer gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die de kinderen serieus nemen en zien! Hoe mooi is dat!
Verder zeer betrouwbaar en verantwoordelijk, medewerkers zijn altijd op tijd en aanwezig en goed voorbereid. Top!
Goede weerbaarheidstraning
Lessen waren heel goed! Duidelijk en gestructureerd.
Communicatie liep ook prima.
De lessen die we krijgen en de leerdoelen, kunnen we goed gebruiken in de klassen. We spreken een dezelfde taal en kunnen steeds terugkomen op wat we tijdens voorwaarts hebben geleerd.
De leerdoelen zijn duidelijk, past bij de klas en de opdrachten zijn uitdagend op de positieve manier.
De lessen zijn opbouwend en de leerlingen kunnen terug in de klas een fijn klassengesprek voeren. Leerkracht kan ook doelgericht de leerlingen aanspreken en begeleiden op sociale vaardigheden.

Odpowiedź od Voorwaarts
Wij hebben Jop van Voor Waarts ingezet als vakleerkracht gymnastiek. Zijn gymlessen zijn goed opgebouwd en er is veel aandacht voor de verschillende leerlijnen. Er wordt echt gewerkt aan de ontwikkeling van kinderen en het verbeteren van hun motorische vaardigheden. Bovendien is Jop pedagogisch zeer sterk. Ook een 'moeilijke' groep kan je met een gerust hart bij hem achterlaten. De kinderen zijn zelf eveneens erg tevreden met de gymlessen en krijgen graag les van Jop.
Het afgelopen schooljaar hebben wij als basisschool intensief samengewerkt met Voor Waarts, en dat is ons bijzonder goed bevallen. We hebben veel gebruikgemaakt van hun diensten en zijn erg tevreden over de manier waarop zij ons hebben ondersteund.
Voor Waarts is een loyale en meedenkende partner. De collega's die via hen bij ons zijn ingezet, sloten goed aan bij ons team. Ze zijn prettig in de omgang, tonen eigenaarschap en werken op een natuurlijke manier samen met onze eigen leerkrachten. Bovendien beschikken ze over sterke pedagogische vaardigheden en weten zij wat kinderen nodig hebben om tot leren te komen.
Wij zijn blij met de samenwerking en kijken ernaar uit om die het komende jaar voort te zetten!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.