Ik heb de versnelde opleiding voor sportmasseur gedaan en afgelopen weekend afgerond. Wat een leuke tijd hebben we gehad met de groep, Nicolette is echt een topper. Je moet wel goed door hebben dat je... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
September 2018 begonnen met de basis pedicure opleiding. Nu bijna klaar nog de laatste loodjes. Dit schooljaar veel geleerd van Arja en Jeanet. Je wordt goed begeleid bij de praktijklessen. Met all... Zobacz więcej
Onlangs voor de derde keer bij IVS in de leer geweest, Bamboemassage! Een leuke, gezellige kleine klas met collegae van verschillende niveau's (van studenten tot mensen met een eigen praktijk) en... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
IVS Opleidingen verzorgt al 43 jaar diverse opleidingen op het gebied van massage, therapie en voetverzorging met 10 vestigingen in Nederland (en één in Antwerpen). Zo leiden we op voor erkende diploma's
Dane kontaktowe
Spuiweg 105, 3311 GT, Dordrecht, Stany Zjednoczone
- ++31 78 6144934
- info@ivsopleidingen.nl
- ivsopleidingen.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Topopleiders... zelfs in de Corona****!
Een raar jaar door Corona! Goed opgepakt door de opleiders. Ik had het genoegen opgeleid te worden door de oprichter en Co van de opleiding. Zeer kundig en ook prettige docenten!
T feit dat ze ook supervisor zijn tijdens examen zegt genoeg! Top administratie ook! Zeer behulpzaam en adviserend!
Geweldige opleiding
Geweldige opleiding, zeer goede begeleiding en duidelijk. Door de Corona-periode, organisatorisch soms een beetje rommelig, mocht de pret trouwens niet drukken.
Enige puntje van kritiek, onderaan de streep wel wat meer geld kwijt dan voorgerekend. Mag hierin iets transparanter.
Kortom een opleidingsinstantie die ik iedereen aan zou bevelen.
Zelf kom ik hier zeker nog eens terug.
Groeten Ruben
Dry Needling ( Paul Eichelsheim)
De cursus dry needling was voor mij als sporttherapeut/sportverzorger een mooi toevoeging. Ik zou zeker deze opleiding bij IVS aanbevelen aan alle sportmasseurs en sporttherapeuten.
IVS bedankt en heel veel succes en mss tot ziens.
Met vriendelijke groet
Paul Eichelsheim
Sporttherapeut Fc Den Bosch
Workshop Lomi Lomi
Een bevlogen en enthousiaste docente.
Helemaal leuk.
Op naar de volgende workshop.
leuke leerzame les,
leuke leerzame les,
fijne sfeer en veel tips gekregen. ook een leuke niet te grote groep.
Het was een erg leuke en interessante…
Het was een erg leuke en interessante cursus.
Lars kom het ook erg leuk en duidelijk uitleggen.
Alleen 1 tip. Van 14.00 uur tot 21.00 was wel een beetje lang ik merkte aan het eind dat het eigenlijk net even te lang duurde.
De workshop bamboe massage was een zeer…
De workshop bamboe massage was een zeer leerzame les. Goede uitles van de docente, ook luchtig en plezierig! Ik heb weer veel geleerd! Dank jullie wel!
Workshop hotstonemassage
Hele fijne workshop gehad, veel geleerd van Kathleen, ze heeft heel goed haar best gedaan om het goed over te brengen. Ondanks dat we maar met een klein clubje waren heel gezellig ervaren.
Bamboemassage
Recent de cursus bamboe massage gedaan. Leuke en enthousiaste docent, inspirerende massagevorm. Een aanrader! Jammer dat de bamboestokken er niet waren, ik wilde er gelijk mee aan de slag!
Spoedopleiding sportmassage
Afgelopen jaar heb ik de spoedopleiding sportmassage gevolgd. Wat een super interessante opleiding!! We zijn begonnen met zowel theorie en praktijk op het het opleidingsinstituut door Nicolette, die je vol enthousiasme meeneemt in het vak en alle moeite doet om alles uit te leggen. Altijd tijd heeft voor je vragen en helder en duidelijk uitleg geeft.
Door COVID hebben we een periode geen fysieke lessen kunnen volgen maar dat heeft IVS goed opgelost door online theorie lessen te geven waardoor we prima verder konden leren. Ook de live meetings waren super handig voor vragen. Na de zomer hebben we de praktijklessen weer opgepakt en heeft Nicolette ons klaargestoomd voor het examen. Waar we idd goed op voorbereid waren.
Fijne workshop cupping gehad
Fijne workshop cupping gehad! Heldere en duidelijke uitleg en ook gezellige werksfeer!
Workshop lomi lomi
Een leuke workshop met een heel enthousiaste docente.
De technieken zijn ook gemakkelijk in andere massages te integreren en daardoor is deze workshop een aanrader!
Leerzame en leuke workshop lomi lomi…
Leerzame en leuke workshop lomi lomi gehad bij IVS Dordrecht. Enthousiaste docent met persoonlijke begeleiding en aandacht. Vertrouwde omgeving en aandacht voor hygiëne en privacy
Was een fijne Leerzaam en zeer prettige…
Was een fijne Leerzaam en zeer prettige workshop. Duidelijke uitleg van wat Lomi Lomi inhoudt veel aandacht voor ons en ook hoe wij het uitoefende. Ondanks Corona en het afstand dat we moesten houden heb ik in 3 uur heel veel geleerd uitleg was heel duidelijk. Top
Spoedopleiding sportmassage Dordrecht door Nicolette Korthuis
Afgelopen jaar heb ik de spoedopleiding sportmassage gevolgd bij IVS opleidingen.
Aan het begin van de opleiding zijn de theorie- en praktijklessen fysiek gegeven in Dordrecht door Nicolette van IVS. Dat beviel goed. Toen kwam het Corona-virus is beeld en kregen we digitaal de theorielessen. Deze lessen zijn keurig opgepakt door Tim.
Later was het gelukkig ook weer mogelijk om de praktijklessen fysiek te volgen bij Nicolette.
Een docente die erg goed luistert naar haar leerlingen, flexibel reageert op vragen en motiveert als dat nodig is.
Ik kijk terug op een goede communicatie en begeleiding vanuit IVS, maar niet te vergeten de leuke docenten. Ze staan klaar waar nodig.
IVS opleidingen vind ik TOP
IVS opleidingen vind ik TOP! Zeker in deze rare tijd met vertraging in de examens toch super goed opgelost met online lessen en later alle inhaal lessen voor de praktijk. Ik heb les gehad van Tim en Ad en kan maar 1 ding zeggen. Wat een fijne ervaring. Het is echt een pittige opleiding, maar als je hem haalt dan heb je ook wat. Echt mijn complimenten aan Ad en Tim. Ze zijn zo ongelofelijk behulpzaam en altijd bereid om je te helpen. Ze doen dit echt met passie! Zeker niet twijfelen als je een goede opleiding op zak wilt hebben. IVS is zeker aan te raden. Groetjes AW
sportmassage 2019/2020
Mooie manier van lesgeven, toch nog veel thuisstudie gedaan en door corona wat extra studie tijd.
uiteindelijk geslaagd met mooie punten
Complimenten voor IVS
Na wat vertraging ivm Corona het diploma sportmassage op zak! Een superleuke interessante opleiding en een fijne manier van leren. Het niet klassikaal kunnen lesgeven Tijdens Corona werd op een goede manier opgelost dmv webinars en filmpjes en praktijklessen Konden we later inhalen. Duidelijke en prettige lessen van Ad en Timmy, was een plezier om wekelijks naar toe te gaan! Zeker een aanrader!
Margriet Bogaars
Spoedcursus sportmassage
Met succes de spoed cursus sport massage afgerond! Erg leerzaam en fijne manier van werken. De theorie en praktijk is prima te volgen zonder voorkennis, zolang je maar graag nieuwe dingen wilt leren. Complimenten naar de correcte afhandeling van IVS tijdens en na de lock down met de online- en inhaal lessen. Aan Nicolette, onze docente: Super bedankt voor de leuke lessen! Had geen betere juf kunnen bedenken ;)
In februari begon Rob met de spoedopleiding sportmassage (als tussenopleiding) helaas werden de lessen vanwege Covid 19 verplaats naar augustus Rob zou dan aan zijn fulltime opleiding fysio beginnen dus kon hij deze niet afmaken.
IVS was erg meedenkend en ik mocht deze opleiding van Rob overnemen. Ik ben begonnen met de online theorie lessen gelukkig die op blackboard stonden en je zo vaak terug kan kijken als je zelf wil en vanaf augustus de praktijk lessen van Nicolette gaan volgen. Ik voelde me vanaf het eerste moment ook gelijk thuis in deze groep. Wat een leuke leerzame lessen waren dit. Nicolette door je leuke, gezellige gastvrije lessen was het een plezier om deze opleiding te volgen nogmaals bedankt daarvoor.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.