Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb de versnelde opleiding voor sportmasseur gedaan en afgelopen weekend afgerond. Wat een leuke tijd hebben we gehad met de groep, Nicolette is echt een topper. Je moet wel goed door hebben dat je... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Met succes de spoed cursus sport massage afgerond! Erg leerzaam en fijne manier van werken. De theorie en praktijk is prima te volgen zonder voorkennis, zolang je maar graag nieuwe dingen wilt leren... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

September 2018 begonnen met de basis pedicure opleiding. Nu bijna klaar nog de laatste loodjes. Dit schooljaar veel geleerd van Arja en Jeanet. Je wordt goed begeleid bij de praktijklessen. Met all... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Onlangs voor de derde keer bij IVS in de leer geweest, Bamboemassage! Een leuke, gezellige kleine klas met collegae van verschillende niveau's (van studenten tot mensen met een eigen praktijk) en... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Instytucja edukacyjna

Napisane przez firmę

IVS Opleidingen verzorgt al 43 jaar diverse opleidingen op het gebied van massage, therapie en voetverzorging met 10 vestigingen in Nederland (en één in Antwerpen). Zo leiden we op voor erkende diploma's

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zeker een aanrader!

IVS is een leuk familie bedrijf, dit merk je zeker terug in het contact. Ze zijn goed in wat ze doen en leren het je met veel plezier!
Ik heb de tijd als erg prettig ervaren en zal ook zeker terug komen wanneer ik een vervolg opleiding wil doen.

2 sierpnia 2022

Kleinschalig met persoonlijke aandacht

Laagdrempelig, gezellig en ook nog eens leerzaam ;) de lessen worden op een zeer enthousiaste manier gegeven, je merkt de passie voor het vak en het menselijk lichaam.
Ook zijn er veel mogelijkheden qua lesdata en voor het financiële gedeelte.
Voor mij een zeer prettige ervaring met een diploma als resultaat!

27 czerwca 2022

Goede kwaliteit lessen

Hele fijne tijd gehad tijdens opleiding van sportmassage. Kundige leraren en leraressen. En bij vragen goed te bereiken met snel een antwoord. Zeker een aanrader om hier je opleiding te volgen

27 czerwca 2022

sportmassage review IVS

omdat 3 sterren oranje is en 4 groen en dus voldoende wordt het een 4 sterren review.
opbouw en verdeling theoarie en praktijk wisselen goed af. Lesmateriaal zou eenduidiger moeten zijn en minder afhankelijk van allerlei andere websites, filmpjes, info.
Blackboard is een mooi instrument wat veel beter gebruikt kan worden. betrokken en enthousiaste docenten!

22 czerwca 2022

Spoedopleiding sportmasseur

De spoedopleiding sportmasseur is heel intensief. Het fijne is wel dat je er meteen goed induikt en niet meer loslaat tot het klaar is.
Onze docent Nicolette is geweldig. Geen vraag is te gek voor haar. Ook heeft ze veel geduld!!! Ze gaat net zo lang door met uitleggen tot iedereen het snapt. En je merkt dat ze heel veel ervaring heeft. Hele mooie ervaring! Bedankt daarvoor!

20 czerwca 2022

Leuke opleiding

Geweldige lerares, erg leuke manier van uitleg! Ik ga met een goed gevoel naar het praktijk examen.

Houdt er wel rekening mee dat de spoed variant erg pittig is kwa leer intensiteit.

20 czerwca 2022

Top opleiding

Wat een top ervaring en enorm interessante en leuke opleiding. Met een leuke klas en enthousiaste docenten toegewerkt naar een diploma Sportmassage! Het was de moeite en tijd meer dan waard.

19 czerwca 2022

Top ervaring

De combinatie van theorie en praktijk waren goed in balans. De uitleg in de lessen was goed te volgen. Al met al een hele goede ervaring!

17 czerwca 2022

Opleiding sportmassage gedaan bij IVS

Opleiding sportmassage gedaan bij IVS. Was superleuk om te doen. Veel geleerd in praktijk en theorie. Goede docenten, fijne leslocatie met professionele uitrusting. Goede bereikbaarheid met OV, en gratis parkeren op loopafstand.
Opgedane kennis en vaardigheden zijn een prima aanvulling binnen mijn werkzaamheden.
Bedankt!

Sportmassage, top opleiding

Ik ben bezig met de opleiding tot sportmasseur bij IVS, en ben hier uitermate tevreden over. De docenten zijn erg enthausiast en weten de stof goed over te brengen, zowel praktijk als theorie. Ook staan ze altijd voor je klaar om je te helpen met vragen, en mocht je tegen problemen aanlopen dan wordt er altijd met je meegedacht. IVS is goed te bereiken per mail en per telefoon. Inhoudelijk is de opleiding van hoog niveau, en bereid hij je er helemaal op voor om het examen te halen en in de praktijk aan de slag te gaan.

Sportmassage 9 maanden

Ik heb de opleiding sportmassage van 9 maanden met veel plezier gevolgd. De theorie en praktijk lessen werden met veel gezelligheid in de klas gegeven door Timmy en Ad. Wel heb ik me erop verkeken hoeveel extra werk er thuis nog bij komt met leren en dat er veel buiten het boek om moet worden opgezocht. Al met al ging ik met heel veel plezier naar de lessen toe en waren het 9 plezierige maanden.

Oceniono na 4 z 5

Prima begeleiding vanuit zowel de…

Prima begeleiding vanuit zowel de docent als organisatie. Enigste minpunt is het feit dat de gewenste locatie niet van start kon gaan en je daardoor naar een locatie op grote afstand moet uitwijken.

IVS is gewoon weg TOP!!

IVS is gewoon weg TOP!!! Opleiding is zeker op niveau!! Docenten zijn bekwaam en zeker behulpzaam. Ik ga nu door met een vervolgopleiding hierbij hun.

Oceniono na 5 z 5

Afgelopen jaar heb ik hier de opleiding…

Afgelopen jaar heb ik hier de opleiding tot basis pedicure gevolgd. Ik heb gekozen voor de reguliere opleiding waarbij ik theorielessen kreeg aangeboden. Deze lessen waren zeer leerzaam! De praktijklessen waren daarentegen ook erg leuk, gezellig en leerzaam. Veel van geleerd!

Absolute aanrader!

Ik ben zo blij dat ik aan deze opleiding ben begonnen. Na een inloopdag was ik om. De lerares bracht meteen al haar enthousiasme voor het vak over. Met deskundigheid en passie zijn ons elke week technieken en theorieën uitgelegd. Daarnaast krijg je begeleiding in hoe je zelfstandige ondernemer wordt. Het was met elkaar professioneel en gezellig en zou iedereen deze opleiding aanbevelen!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej