Leider habe ich auf dieser Plattform einen fünfstelligen Betrag versenkt. Die Ausfallquote ist enorm. Nur 1 Unternehmen (Böcker) hat vollständig zurückbezahlt. 4 Unternehmen sind ausgefallen (Gössl, B... Zobacz więcej
Die Ausfallquote der Projekte ist in den letzten 5 Jahren oder so deutlich gestiegen. Früher waren ganz andere Unternehmen vertreten (easyApotheke, Veganz oder littlelunch). Von meinen letzten 7 I... Zobacz więcej
Koska olen harrastelijatasolla oleva sijoittaja, ja nyt vielä yhden kokemuksen omaavana näkemykseni on hyvinkin suppea. Kun tein sijoituksen niin alustan käyttö oli varsin helppoa selkeine ohjeineen... Zobacz więcej
Jatkuva informointi asioista ja hyvin toimiva appi. Sujuvat ostot ja tietojen vaihto. Epäonnistuneiden tai konkurssiin ajautuneiden tilanteiden parempi selvittely, sekä mitä tulevaisuudessa tälläist... Zobacz więcej
Invesdor is a crowdfunding platform that connects visionary investors with promising companies. With a Europe-wide network and locations in several countries, we are the go-to place for innovative and sustainable investment opportunities. Our platform brings together private and institutional investors with carefully vetted companies in the sectors of fixed-income investments and company shares. Multiple award-winning and ECSP-licensed, Invesdor stands for reliability and top-notch investment opportunities that propel both investors and companies forward.
Uhlandstraße 32, 10719, Berlin, Niemcy
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
uitgebreide informatie over diverse projecten waar je in kunt investeren. Alle projecten dragen op hun eigen manier bij aan hun eigen duurzame doelen.

Odpowiedź od Invesdor
De verificatie door Onfido verliep moeizaam, programma werkt niet naar behoren. Ondersteuning door chatprogramma nutteloos en kon de chat niet verlaten. Voor de rest alleen nog maar aandelen aangeschaft, nog geen ervaringen verder.

Odpowiedź od Invesdor
Heel duidelijk en intuitief proces van aanmelden en investeren.
Mooie balans tussen nuttige en noodzakelijke info.

Odpowiedź od Invesdor
Voor een duurzaam en schoon milieu

Odpowiedź od Invesdor
Very easy investment process. I prefer Invesdor over other platform due to the broad reach in Europe, the possibility to invest in young and old companies and because of the impact focus. Only remark could be to even get more projects (currently 4-5 per month) to invest in.

Odpowiedź od Invesdor
A great and dedicated team has been a key driver of our success. Thomas Klein, Founder & CEO Pirche AG

Odpowiedź od Invesdor
Betalingen gaan makkelijk, goede projecten, interessante investeringen. Ook de aflossing en rente betalingen worden netjes gedaan.

Odpowiedź od Invesdor
Goede en volledige informatie over de investeringsmogelijkheden. Gemakkelijke procedure om daadwerkelijk te investeren.

Odpowiedź od Invesdor
Mooie projecten waarin men voor kleine bedragen ook kan investeren. Dat vind ik leuk.

Odpowiedź od Invesdor
Hyvää tietoa yrityksistä ja niiden tuloksen tekemisestä

Asiat esille hyvin
Invesdor näyttää tuovan selkeästi luettavassa muodossa esille kohdeyritystä koskevat asiat.

Odpowiedź od Invesdor
Hyvä vaihtoehto pörssin ulkopuoliselle sijoittamiselle, sekä väylä kiinni start-up tai kasvuvaiheen yrityksiin myös pienemmillä summilla. Menestyminen vaatii toki perusteellista taustatyötä ja tuuria, läheskään kaikki rahoituskierrokset eivät pääty onnellisesti.

Odpowiedź od Invesdor
Tarvittava byrokratia ja kaavakkeiden täyttö on teillä minimissä, ja koko proseduuri jouheva. Sijoitussalkusta on helppo tarkistaa omat omistuksensa.

Odpowiedź od Invesdor
Materiaali ei ollut oikein ymmärrettävä. En osallistunut kierroksen.

Odpowiedź od Invesdor
Olen hävinnyt näihin sijoituksiin useamman tuhat euroa. Omaa hölmöyttä? Olisi hyvä, jos Invesdor voisi kertoa sijoittajien menestystarinoista. Onko niitä?

Odpowiedź od Invesdor
Mielenkiintoinen ja erilainen vaihtoehto sijoitusten tekemiseen.