Ja chce odzyskac przynajmiej swoje pieniadze za swiezo zaplacony abonament za 3 miesiace aby sie ze mnie nie smial jakis oszust bawiacy sie za moje i wielu innych pieniadze na Hawajach.Chyba jest jak... Zobacz więcej
Byłem z nimi od początku, jak z resztą wielu ludzi. Była to najlepsza telewizja internetowa z dostępem do kanałów na żywo, seriali i filmów. Sądzę, że ludzie tworzący ten serwis po prostu zwinęli int... Zobacz więcej
Niektórzy piszą-złodzieje. Tylko kto zarzyna kurę, która znosi co miesiąc jajko. Gdyby to była awaria z ich strony, to pewnie dali by znać, chociażby na tym forum, gdyby nie mogli w inny sposób. Sądz... Zobacz więcej
Kochani Polacy aktualnie jestem w Niemczech ten Titanik zwany Polska tonie . Cenzura i filtry internetowe blokują niewygodne info Ja swobodnie kupuje produkty w necie ale mój kolega już od dłuższego... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Oglądaj polską telewizję online bez limitu, z każdego miejsca na świecie. Najniższa cena i najlepsza jakość na rynku! Ponad 80 kanałów HD, popularne transmisje sportowe. Wszystkie streamy w jednym miejscu. Telewizja zawsze z Tobą - na laptopie, telefo...
U mnie też nie chodzi od paru godzin
Wykupiłem na miesiąc
Wykupiłem na miesiąc, 2 dni chodziło i dziś już nie chodzi. Wie ktoś jaka jest przyczyna? Ktoś ma podobny problem ?
Najgorsza telewizja zacina tnie na 3…
Najgorsza telewizja zacina tnie na 3 nowych laptopach, przy mega szybkim internecie.
Dobra Robota
od kilku lat jestem z internetowa.pl. ogladam glownie sport, i co ? pracuje bezblednie.moze dlatego ze do Australii jest daleko i inernetowa ma czas na naprawe przekazu hahahahah.Jedyny problem jest ze nie wiem co bedzie nadawane na Viaplay. Pozdrawiam i polecam
Nie ma na rynku na chwile obecna…
Nie ma na rynku na chwile obecna alternatywy porownywalnej do internetowa.tv.
Uzywam od prawie dwoch lat, bywalo roznie, raz lepiej, raz totalna lipa.
Ostatnie miesiace pokazuja wyrazna poprawe, kanaly raczej sa wszystkie, mnie zacina, jakosc wzgledna.
Jak za ta cene, to naprawde nie ma co narzekac.
Dodam iz internetowa.tv, hejo.tv i ekranik to jedni i ci sami.
INTERNETOWA.TV - POLECAM
NAJLEPSZA STRONA z telewizja
(transmisję na zywo), seriale filmy naprawdę warto i nic się nie zacina mam od tyg i nawet raz się nie zacięło. Polecam!!!!!dziwię się ze jest tyle negatywnych opinii albo ludzie to specjalnie piszą albo niech ogarną sobie lepszego neta
Jest obecnie możliwość rejestracji…
Jest obecnie możliwość rejestracji nowego konta do internetowa.tv jeśli tak to proszę o podpowiedź jak? Pozdrawiam.
Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii ale mi telewizja działa ok. Z filmów nie korzystam oglądam głównie sport
Dramat
Dramat, szkoda płacić za dostęp. Ciągłe zacięcia, zapętlanie. Od ponad miesiąca nie udało mi się obejrzeć ani jednego programu w całości bez przerwy i zacinki. Z dnia na dzień jest coraz gorzej.
Ciągle przerywa
Ciągle przerywa. Ciągle coś. Jest taki dzień gdzie super działa nic nie zacina a jest taki dzień że w ogóle nie można oglądać bo są lagi. Ludzie płacą 40zl za co? Za lagi?
Ogólnie nie polecam.
dramat
Tragiczna jakość transmisji sportowych. Ciągłe błędy, zapętlenia... Ostatnio praktycznie każda próba oglądania meczu piłkarskiego kończy się po max kilku minutach jakimś gównianym błędem. Nie polecam nikomu kto ceni swoje zdrowie psychiczne i nerwy.
Mam od ok roku
Mam od ok roku, wczesniej bylo super. Od ok miesiąca porażka..dzis ciagle jakos error media cos tam cos tam,cały dzien bez tv.. szkoda ze opalacone mam az do konca maja..
DZIEŃ DOBRY INTERNETOWA.TV WSTRZYMAŁA MOŻLIWOŚĆ REJESTROWANIA SIĘ DO ODWOŁANIA
DZIEŃ DOBRY. PRZECZYTAŁEM INSTRUKCJE UMOŻLIWIAJĄCE OGLĄDANIE INTERNETOWA.TV ALE NADAL NIE ROZUMIEM JAK OGLĄDAĆ NA LAPTOPIE I JAK WYKUPIĆ PAKIET PREMIUM JAK SIĘ ZAREJESTROWAĆ/ZAŁOŻYĆ KONTO NA ICH STRONIE. PROSZĘ O POMOC. POZDRAWIAM. JUREK
Dla mnie perfect wszystko dziala bez…
Dla mnie perfect wszystko dziala bez zarzutu cena perfekcyjna I jeszcze oprocz tv filmy I seriale Brawo
Jako uzytkownik od kilku lat - ODRADZAM…
Podobnie jak kilka poprzednikow napisalo, uzywam internetowa.pl od kilku lat. Na poczatku wszystko bylo w porzadku , chociaz nie 100%, ale od ponad roku jakosc drastycznie poszla w dol. Braki programow, zacinanaie sie obrazu, niezsynchronowany obraz z dzwiekiem. Dziwne , ze wszystkie reklamy smigaja jak zloto.
Najgorsze to to, ze dzial obslugi klienta w ogole nie odpowiada na pytania i prosby o informacje. Zaplacilem za kolejny rok ale to bylo juz ostatni raz. Mam szybki internet i nawet kupilem VPN (bylo rekomendowane na stronie w razie problemow z odbiorem) ktory nic nie poprawil. ODRADZAM!!!!
Jebac ta telewizję
koszmar
koszmar, placisz i w sumie dostajesz filmy i seriale ale telewizja na zywo czy sportowe transmisje to jest dramat. rozlacza non stop , mimo ze polaczenie internetowe stabilne , teraz od tygodnia aplikacja na telefon przestala juz kompletnie dzialac. odradzam pompowac im kase i probowac inne zrodlo
Potwierdzam to samo co inni
Potwierdzam to samo co inni. Wczoraj wykupilem abonament na 3 miesiące dzisiaj nic nie działa żaden kanal. Mam światłowód i żadnych problemów z internetem. A Pan który twierdzi że złe opinie wystawiają dzieci niech się stuknie w głowę.
To jest niepoważne
Jestem użytkownikiem od kilku już lat. Na początku wszystko fajnie działało dużo kanałów no i aplikacja na Androida. Dodatkowo synchro z teleman.pl. Byłem super zadowolony! Niestety jakość poleciała dramatycznie na łeb. Po ostatniej awarii brak większości kanałów a te, które są dostępne, są mega niestabilne (tnie, buforuje, rozjeżdża się A/V). Support nabiera wody w usta, ba nawet nie raczyli odpowiedzieć na maila. Wracam do konkurencji od której przyszedłem -"weeb.tv". Oni jak mają awarię to przynajmniej o tym informują i oddają dni premium za okres kiedy usługa była kiepskiej jakości. Do internetowa.tv raczej nie wrócę!
Złodzieje!!
Złodzieje!!! Po dość długim użytkowaniu, kolejny raz wykupiłem premium na 3 miechy i nie przedłużyli mi konta premium, wciąż wyświetla mi się komunikat "kup premium"