Ja chce odzyskac przynajmiej swoje pieniadze za swiezo zaplacony abonament za 3 miesiace aby sie ze mnie nie smial jakis oszust bawiacy sie za moje i wielu innych pieniadze na Hawajach.Chyba jest jak... Zobacz więcej
Byłem z nimi od początku, jak z resztą wielu ludzi. Była to najlepsza telewizja internetowa z dostępem do kanałów na żywo, seriali i filmów. Sądzę, że ludzie tworzący ten serwis po prostu zwinęli int... Zobacz więcej
Niektórzy piszą-złodzieje. Tylko kto zarzyna kurę, która znosi co miesiąc jajko. Gdyby to była awaria z ich strony, to pewnie dali by znać, chociażby na tym forum, gdyby nie mogli w inny sposób. Sądz... Zobacz więcej
Kochani Polacy aktualnie jestem w Niemczech ten Titanik zwany Polska tonie . Cenzura i filtry internetowe blokują niewygodne info Ja swobodnie kupuje produkty w necie ale mój kolega już od dłuższego... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Oglądaj polską telewizję online bez limitu, z każdego miejsca na świecie. Najniższa cena i najlepsza jakość na rynku! Ponad 80 kanałów HD, popularne transmisje sportowe. Wszystkie streamy w jednym miejscu. Telewizja zawsze z Tobą - na laptopie, telefo...
Totalna porażka...co chwile obraz się…
Totalna porażka...co chwile obraz się zacina , duże lagi, głos często nie idzie z obrazem , zero odzewu na maila...nie polecam
Witam ma ktoś namiar jak się…
Witam ma ktoś namiar jak się zarejestrować???
Po wykupieniu premium działało ok parę…
Po wykupieniu premium działało ok parę dni potem zaczęło się zacinać a od 2 dni wogule przestało działać..suport nie odpowiada na maila..szkoda czasu i pieniędzy może inne telewizje oferują mniejsze pakiety ale przynajmniej działają..
to kompletna porazka!!!!
to kompletna porazka!!!!
ciagle lagi
na maile odnosnie jakosci transmisji nikt nawet nie raczy odpisac, przeprosic, zaproponowac przedluzenie waznosci konta
pycha i arogancja- to cala internetowa Tv
Beznadzieja banda oszustów .Mają…
Beznadzieja banda oszustów .Mają wszystkich w d...e
Częste buforowanie lub wyrzucanie z kanału
Niestety coraz częstsze problemy z buforowaniem i wyrzucaniem z kanału. Mimo 1gb/s łączą problem występuje. Subskrybcja chodzi na mocnym pc więc sprzęt też tu nie jest problemem.
Beznadziejna usługa.
Wykupiłam na cały rok. Pierwsze dni były ok.
Od kilkunastu dni zacina się. Od wczoraj na dobre. Nie było od godziny 20 do rana żadnych programów. Dziś sobota , wiadomo chwila jest aby coś pooglądać. Szczęście trwało krótko. Już od godziny 13 nie działa żadnym program. Beznadziejna telewizja internetowa. Szukam już coś innego.
Marzenna
co raz czesciej sie zacina
co raz czesciej sie zacina,nie da sie obejrzec filmu ,brak jakichkolwiek informacji co jest tego powodem,bo napewno nie kiepski internet
Jak wykupić teraz internetową
Jak wykupić teraz internetową? na stronie nie ma mozliwosci?
Nowe konto
Zakładam konto, wykupuje premium (dobrze że tylko na 7 dni aby sprawdzić) i próbuje przeskoczyć na inne urządzenie. Okazuje się że wpisuje niby złe hasło, próbuje dalej lecz nadal to samo. Sprawdzam więc przeglądarkę w TV i to samo co wcześniej, przeglądarka w konsoli z tym samym problemem. Laptop, telefon to samo. Czy zapomniałem hasło które utworzyłem chwilę wcześniej? Nie wydaje mi się bo przy zakładaniu konta nie ma możliwości pomyłki skoro trzeba wpisać dwa razy. Więc pomyślałem że zmienię hasło/przypomnę. A tu nie ma takiej opcji! Piszesz do obsługi klienta bo nic innego nie możesz zrobić a czas twojego premium upływa. Nie polecam
Używam od 5 lat nie mam żadnych…
Używam od 5 lat nie mam żadnych problemów o których tu niektórzy piszą więc nie wiem o co ludzia chodzi czasem zatnie ale bardzo rzadko a tym bardziej że naprawdę jest za bardzo małe pieniądze jak na te czasy
Brak pomocy technicznej
Wykupiłem subskrypcję na rok. Nie mogę się zalogować. Pomoc techniczna już ponad 24h milczy
Dlaczego to nieeee chodzi
konto
Witam. Czy wiadomo może kiedy wróci rejestracja na stronie internetowa.tv? Juz od ponad miesiaca nie mozna zalozyc konta.
juz wszystko dziala
Działa dobrze ,czasami na sekundę się…
Działa dobrze ,czasami na sekundę się zatnie. Pakiet z programami jest wystarczająco dobry (HBO,CANAL+ .....) jakość HD . Za tą cenę nie znalazłem lepszej alternatyw. Jak obraz zacina to trzeba zainwestować parę złoty w lepszy internet(75mb/s) i nie zapominać że wi-fi działa do 10 metrów , wzmacniacz sygnału też nie kosztuję majątku i rozwiąże sporo problemów.
W dniu dzisiejszym awaria
W dniu dzisiejszym awaria?
Korzystam od powstania. Generalnie jestem bardzo zadowolony. Filmy i seriale na bieżąco. Telewizja działa dobrze i duży wybór kanałów. Transmisje sportowe czasami delikatnie tną.
problem tylko dziś??
korzystam od ponad roku i nie moge narzekac. jest wyjatek ze dzis od Rana w ogole nie laduje programow. jakas awaraia ?
Od zmany przegladarki calkowita…
Od zmany przegladarki calkowita katastrofa dzisiaj ni dziala od kilku godzin -bez zadnych wyjasnien