Ja chce odzyskac przynajmiej swoje pieniadze za swiezo zaplacony abonament za 3 miesiace aby sie ze mnie nie smial jakis oszust bawiacy sie za moje i wielu innych pieniadze na Hawajach.Chyba jest jak... Zobacz więcej
Byłem z nimi od początku, jak z resztą wielu ludzi. Była to najlepsza telewizja internetowa z dostępem do kanałów na żywo, seriali i filmów. Sądzę, że ludzie tworzący ten serwis po prostu zwinęli int... Zobacz więcej
Niektórzy piszą-złodzieje. Tylko kto zarzyna kurę, która znosi co miesiąc jajko. Gdyby to była awaria z ich strony, to pewnie dali by znać, chociażby na tym forum, gdyby nie mogli w inny sposób. Sądz... Zobacz więcej
Kochani Polacy aktualnie jestem w Niemczech ten Titanik zwany Polska tonie . Cenzura i filtry internetowe blokują niewygodne info Ja swobodnie kupuje produkty w necie ale mój kolega już od dłuższego... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Oglądaj polską telewizję online bez limitu, z każdego miejsca na świecie. Najniższa cena i najlepsza jakość na rynku! Ponad 80 kanałów HD, popularne transmisje sportowe. Wszystkie streamy w jednym miejscu. Telewizja zawsze z Tobą - na laptopie, telefo...
Wkupiony pakiet na 30 dni nie działa..
Po wykupieniu pakietu na 30 dni nie…
Po wykupieniu pakietu na 30 dni nie działa i zero jakiegokolwiek kontaktu
Wykupiłem konto na 30 dni.
Wykupiłem konto na 30 dni.
Brak aktywacji. Czyli wydymali mnie na 30zł. Lipa straszna. Oddawajcie kase
Umnie działa bardzo dobrze nie narzekam
Dziadostwo ta cała telewizja nie idzie…
Dziadostwo ta cała telewizja nie idzie oglądać wykupujesz dostęp premium to powinno wszystko działać a nie można obejrzeć bo się zacina albo nie chce się połączyć z kanałem. NIE POLECAM !!!!!
Brak dodawania nowych odcinków
Od dłuższego czasu nowe odcinki nie są dodawane,Wielka szkoda,podejrzewam,że w ten sposób internetowa będzie traciła kolejnych odbiorców
Od dłuższego czasu odc seriali nie są…
Od dłuższego czasu odc seriali nie są dodawane.... Coś się stało?
To jest smiech na sali
To jest smiech na sali! Az mnie boli ze jedna gwiazdka to minimum bo na nia nie zasluguja! Wszystko co ma ogladalnosc albo nie dziala albo "kreci". F1 dla mnie bylo priorytetem...jeden wyscig na 5 I to z problemami sporymi.
OMIJAJCIE SZEROKIM LUKIEM!!!
Strata pieniedzy
Jak chcialem zakupic pakiet to obsluga klienta odp na maila w ciagu kilku godzin ! Ale jak zaczely sie problemy to nawet nie przeprosili, wiec po jakims czasie zas napisalem ze nie dziala jak nalezy i zas olewka, wiec napisalem nowego maila jako zainteresowany subskrybcja na rok i obsluga klienta odp w ciagu kilku godzin....masakra, tv wciaz sie zacina, porazka
Tv dziala swietnie
Tv dziala swietnie, dobry kontakt z obsluga klienta, jednym slowem pozytywnie !
nie polecam
nie polecam, gowno jedno wielkie. strony sie zacinaja .. wyrzucanie pieniedzy i placicie za gowniany serwis
strona nie odpowiada czy to znaczy że…
strona nie odpowiada czy to znaczy że dobrali sie właściciele treści do właścicieli tej pirackiej strony? szkoda bo zapłaciłem im trochę smutek ale takie życie że piraci żyją krótko
Aplikacja na Android tv nie dziala
Telewizja działa w przeglądarce internetowej choć się zacina. Aplikacja na Android to jakaś pomyłka, live tv wymaga flash playera który jest nie obsługiwany od dobrych kilku lat. Support ma wyje..nie i nie raczy odpisać na maile. Kodi na TV to porażka, aplikacja nie działa, zostaje tylko laptop z przeglądarką, żałuję że zapłaciłem za cały rok
Telewizja dziala bez zarzutow w…
Telewizja dziala bez zarzutow w aplikacji lub pleyerz nie wiem jak nazwac"tv mate",bylo by ok.ale nie chca poszerzac swojej oferty kanalow ,sa tam jakies stacje radiowe,watpie ze ktos to slucha,a placic za to trzeba.
Wlasnie z tego powodu trzeba ich nazywac zlodziejami i oszustami i do tego dochodzi brak korespondencji z tymi gamoniami.
To uszusci i zlodzieje
To uszusci i zlodzieje, zero info na stronie o problemach techniczncyh ktore sa codziennoscia. Zero odpowiedzi na maile. Jednym slowem zlodzieje
Korzystam z internetowej pond 2 lata
Korzystam z internetowej pond 2 lata , wszystko było ok.
Od tygodnia lipa , nic nie działa nawet TVP1
zapłaciłem za 3 miesiące i nic , pisałem reklamacje - totalna olewka ze strony internetowej.
Piszą żeby zainstalować aktualną przeglądarkę - ale to nic nie daje
Badziewana strona!!! Nikt nie odpisuje!!
Wcześniej wykupiłam internetową to co chwila się zacinało po kilku miesiącach znów wykupiłam i faktycznie przestało zacinać ale po miesiącu wgl nie mogę wejść na tą stronę a.mam wykupione na 3 miesiące! Nikt nie odpisuje !!
NIE POLECAM INTERNETOWA.TV!!!
Od 3 dni w ogóle nie działa telewizja
Mam już internetową od 2.5 roku.
Zawsze przyciągała ale teraz od 3 dni nie mam w ogóle żadnego programu.Pisalam emaile nikt nie odpisał. Tydzień wcześniej wykupiłam na następne miesiące i nic.Nigdzie nie ma numeru do nich.Czy to już koniec?
Brak pomocy technicznej, koniec internetowej
Dużo kanałów za małe pieniądze to plus ale... Mam internetową od około 3 lat i wszystko było ok do teraz. Od kilku dni program zacina się po kilku sekundach a nikt nie odpisuje na maila jak to było kiedyś. Mam wykupioną na rok do lipca i chyba już nie oglądne nic na niej bo czuję, że się skończyła a szkoda.