InPost - Paczkomat, Kurier Recenzje 27 524

4,3

Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Oceniając 8 539 recenzji, recenzenci mieli niezwykłe doświadczenie z tym przedsiębiorstwem. Klienci często chwalą szybkość dostawy, podkreślając, że paczki docierają w ekspresowym tempie i są w dobrym stanie. Wielu użytkowników docenia wygodę i elastyczność odbioru przesyłek, szczególnie możliwość odbioru o każdej porze dnia i nocy, co jest idealne dla osób ceniących sobie niezależność. Obsługa klienta jest również często wyróżniana za pomocność i zaangażowanie, co przekłada się na pozytywne doświadczenia w przypadku problemów. Niektórzy recenzenci zgłaszali problemy z umiejscowieniem paczek w skrytkach, co utrudniało ich wyjęcie, a także z uszkodzeniami przesyłek podczas transportu. Pojawiły się również uwagi dotyczące opóźnień w dostawie, zwłaszcza gdy paczki trafiały do paczkomatów tymczasowych lub były dostarczane po terminie. Dodatkowo, kilku klientów miało trudności z odbiorem paczek ze względu na brak ekranu w paczkomacie lub problemy z otwieraniem zdalnym.

O czym najczęściej mówią ludzie

Delivery service

Konsumenci wyrażają zadowolenie z usługi dostawy, podkreślając szybkość i sprawność, z jaką paczki docierają... Zobacz więcej

Service

Klienci mieli pozytywne doświadczenia z usługą, często określając ją jako szybką, sprawną i bezproblemową, co... Zobacz więcej

User experience

Klienci dzielą się pozytywnymi opiniami na temat user_experience, podkreślając szybkość i bezproblemowość... Zobacz więcej

Product

Recenzenci wspominają niejednoznaczne opinie na temat produktu, z wieloma zgłoszeniami dotyczącymi uszkodzeń... Zobacz więcej

Location

Klienci konsekwentnie zgłaszają niejednoznaczne doświadczenia z lokalizacją. Wielu konsumentów docenia... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

Często korzystam z usług InPost i zawsze było wszystko dobrze, ale dzisiaj moja przesyłka była tak umieszczona w skrytce, że nie mogłam jej wydobyć. Otóż mała, plaska koperta postawiona na sztorc, dal... Zobacz więcej

Przekierowałam paczkę z domu do paczkomatu i nie doczytałam w regulaminie, że będzie dopiero na drugi dzień. To była i paczka o dużej wartości z produktami spożywczymi, które mogły się popsuć Zadzwoni... Zobacz więcej

Same szybkie odbiory paczek są super, problem miałam jednak z opłaceniem paczki przy odbiorze. Kurier Inpost który akurat był obok pomógł mi i pokierował co zrobić. Po zainstalowaniu aplikacji paczka... Zobacz więcej

Od informacji o przejęciu przesyłki od zagranicznego przewoźnika do dostarczenia upłynął tylko jeden dzień i kilka godzin. Na każdym etapie mogłem mieć podgląd trakcji w aplikacji. Bardzo szybko. Pełn... Zobacz więcej

1. Kurier

O InPost - Paczkomat, Kurier

Jesteśmy liderem w oferowaniu nowoczesnych usług logistycznych i pierwszą firmą w Polsce, która stworzyła sieć automatów Paczkomat® - ponad 25 000 samoobsługowych punktów nadania i odbioru paczek, czynnych 24/7. Dzięki innowacyjnej technologii, umożliwiliśmy odbiór przesyłek wygodniej, taniej i z korzyścią dla środowiska. Automaty Paczkomat® zwiększyły wydajność usług logistycznych, a o ich sukcesie zadecydowała też szybkość dostaw - aż 98% przesyłek dostarczanych jest już następnego dnia po nadaniu!

nadaj paczkę inpost mobile

Paczka do wysłania?

Nadaj w apce InPost przez dowolny Paczkomat®

4,3

Doskonała

28 tys. recenzji

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Bardzo cenię Multiskrytkę

Bardzo cenię Multiskrytkę, ułatwia to proces odbioru. Lubię też prostotę udostępniania paczki z apki do apki.

Odpowiedź od InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy Zuzanna za pozytywną opinię! Cieszymy się, że Multiskrytka oraz funkcje aplikacji ułatwiają Ci odbiór paczek.

Szybko i sprawnie

Odpowiedź od InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy, Kamil, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług.

12 czerwca zgłosiłam uszkodzoną…

12 czerwca zgłosiłam uszkodzoną przesyłkę pozostawioną w paczkomacie. Konsultantka poinformowała mnie, że przesyłka zostanie zawrócona do nadawcy. Mimo upływu niemal tygodnia nie otrzymałam numeru zgłoszenia, odpowiedzi na maile (w międzyczasie wysłałam 2 wiadomości z prośbą o jakąkolwiek informację) ani żadnej informacji o aktualnym statusie sprawy. Przesyłka nadal widnieje jako doręczona. Największym problemem jest brak komunikacji i brak możliwości uzyskania konkretnej informacji o losach przesyłki.

12 czerwca 2026

Odpowiedź od InPost - Paczkomat, Kurier

Przepraszamy za tę sytuację, Marlena. Prosimy o ponowny kontakt przez formularz kontaktowy: https://inpost.pl/formularz-kontaktowy, abyśmy mogli zweryfikować status zgłoszenia i udzielić niezbędnych informacji.

Na czas

Na czas. Szybko.

Odpowiedź od InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy, Jan, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług.

kurier nie dostarczył mojej paczki

kurier nie dostarczył mojej paczki, a firma nie dopowiada na reklamację, bardzo źle oceniam taka współpracę

16 czerwca 2026

Odpowiedź od InPost - Paczkomat, Kurier

Przykro nam, że napotkałaś trudności z dostawą. Prosimy o skorzystanie z formularza kontaktowego: https://inpost.pl/formularz-kontaktowy, abyśmy mogli zweryfikować Twoją reklamację.

Inpost jest najlepszy

Inpost jest najlepszy. Szybko, sprawnie, aplikacja prosta w obsłudze. Ubolewam strasznie tylko nad tym ze nie ma Inpostu w Irlandii bo tylko bym przez niego zamawiała. Ocena 11/10

Odpowiedź od InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy, Aleksandra, za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że nasze usługi spełniają Twoje oczekiwania. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli rozszerzyć naszą działalność na Irlandię.

ostrzeżenie przed inpost

Firma, która daje na odbiór paczek mniej niż 24 godziny, i uznaje, że każdy non stop sprawdza smsy i od razu ściąga aktualizację na aplikację i robi to natychmiast od samego rana, nawet jak system wymaga nagle wielu poświadczeń itd. Może warto ostrzec Francję, żeby nie wchodzili w interesy z taką firmą!! Nigdy więcej nie będę korzystała. Aplikację już odinstalowałam. Na szczęście w zmienianej stronie w firmie nie zdążyłam dołączyć tej firmy do zamówień. Wykazałabym się brakiem szacunku do klientów. Nigdy więcej.

Odpowiedź od InPost - Paczkomat, Kurier

Przykro nam z powodu niedogodności, które napotkałaś, Anno. Zachęcamy do kontaktu przez formularz: https://inpost.pl/formularz-kontaktowy, abyśmy mogli pomóc w rozwiązaniu tej sytuacji.

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm. To mi się podoba 😊. Tak trzymać 😊👍

Odpowiedź od InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy, Dariusz, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług 😊.

Paczka magazynowana tymczasowo i duzo dalej...

Paczka magazynowana tymczasowo i duzo dalej n

16 czerwca 2026

Odpowiedź od InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy za opinię, Robert. Przepraszamy za niedogodności związane z magazynowaniem paczki. Prosimy o kontakt przez formularz: https://inpost.pl/formularz-kontaktowy, abyśmy mogli zweryfikować sytuację.

Szybko i sprawnie

Klarowna komunikacja, mniejszy koszt, sprawne doręczenie

Odpowiedź od InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy, Ewa, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług.

łatwo i szybko

łatwo, szybko, blisko, bez problemów

Odpowiedź od InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że korzystanie z naszych usług jest dla Ciebie wygodne i szybkie.

Szybko i na czas

Odpowiedź od InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy, Mariola, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i na czas.

Szybko i bezpiecznie

Szybko i bezpiecznie

Odpowiedź od InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy Natalia za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług.

Wszystko super

Wszystko super, było bardzo szybko, sprawnie, dużo info, co z paczką, jestem w pełni usatysfakcjonowany.

Odpowiedź od InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy za pozytywną opinię, Ernest! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług.

Brak paczki w skrytce.

Brak paczki w skrytce.

Odpowiedź od InPost - Paczkomat, Kurier

Daniel, przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji. Prosimy o kontakt poprzez formularz: https://inpost.pl/formularz-kontaktowy, abyśmy mogli wyjaśnić niedogodność.

Paczka

Paczki zwykle przychodzą na czas, wręcz przed czasem co jest ultra plusem w porównaniu do innych firm kurierskich. Minus to to że czasem kurierzy wciskają paczki na siłę do paczkomatu, i są czasem czymś ubrudzone, przez co ciężko taką paczkę wyciągnąć.

10 czerwca 2026

Odpowiedź od InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy, Maks, za Twoją opinię. Cieszymy się, że doceniasz nasze szybkie dostawy. Przykro nam z powodu trudności z odbiorem paczek. Prosimy o zgłoszenie takich sytuacji przez formularz: https://inpost.pl/formularz-kontaktowy, abyśmy mogli się tym zająć.