Jeg har prøvet at ringe dem op et par gange men får bare en telefonsvarer, der meddeler, at jeg vil blive ringet op mellem kl. 16 og 19, men intet sket. 😢 Lige en tilføjelse i dag den 24. Jeg... Zobacz więcej
På tegnsprog blev jeg kaldt kære vulkankvinde fordi mit navn Helga og mit temperament mindede om vulkanen Hekla. Her i butikken har jeg mødt Edna, det herligste vulkanske modspil man kan forestille si... Zobacz więcej
Vil lige fortælle om nogle driftige og ansvarlige unge mennesker, der har lavet en virksomhed som jeg må sige driver så professionelt. De har hjulpet nogle gange med reparation af IPhones, de ha... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi er en familiedreven virksomhed med 23 års erfaringen inden for hardware og software.Vi er kompetente og erfarne indenfor reparationer af smartphones, tablets, computere, robotstøvsugere og TV reparationer. Vi går meget op i vores arbejde, og tager altid en udfordring op. Perfektionisme og professionalisme er det I møder når i tager reparationen til iMakeiPhones. Vi yder den bedste service både før og efter reparationerne. Vi har også en parkeringsplads og et vente værelse. Varme og kolde drikke, samt kage tilbydes til vores kunder imens de venter på deres reparationer. Ønsker du den bedste service og de billigste reparationer af kvalitetsdygtige reserverdele, er vi det rette firma for dig. Mvh. iMakeiPhones
Nyborgvej 48 , 5000, Odense C , Dania
- iphone.service@imakeiphones.dk
- imakeiphones.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Fantastisk service og fair priser!
Jeg fik skiftet min iPhone 7 skærm hos IMakeiPhones, og jeg kan klart anbefale andre at gøre det samme. Servicen var helt i top, og jeg fik et gratis panserglas med i prisen.
5 ***** herfra fik hjælp uden…
5 ***** herfra fik hjælp uden beregning :)))
Rigtig godt
Kan på det varmeste anbefale imakeiphones. Fik i dag en rigtig god og venlig service. Hurtig reperation til en helt fin pris.
Hjælpsom og imødekommende!
Var meget nervøs da jeg skulle have fikset min iPhone skærm, da jeg har dårlige erfaringer fra tidligere. Med den er i top efter at have været ved Imakeiphones og super sødt personale som også besvarede andre spørgsmål omkring elektronik i mens. Hjælpsom og imødekommende
Min IPhone X virker som ny igen
En service der er helt i top! Du kan komme forbi når det passer dig bedst og i har tæt kontakt via SMS. Priserne findes ikke billigere andre steder og der er ikke noget at sætte en finger på. Min IPhone x var gået i stykker bag ved og hun skiftede glasset så den er så god som ny. Vil klar anbefale imakeiphone til andre med samme problem :)!
Fantastisk service !!!
Fantastisk service !!!!
Når man virkelig er afhængig af sin tlf på sit job findes der ikke bedre og hurtigere service nogen steder.
Fik en låne tlf på mit glatte ansigt da min tlf ikke stod til at redde så jeg kunne komme hurtigt videre.
Takker for god service.
God og hurtig betjening
Der gik under en time fra, at jeg ringede ind til at min computer var lavet. jeg fik rigtig god service og ville helt klart anbefale andre at få deres elektronik lavet hos iMakeiPhones.
Jeg blev taget imod af en sød og flink damen som var meget imødekommende og professionel.
Super god og hurtig service!
Super god og hurtig service!
Fra da der blev ringet op til virksomheden til, at vi havde en tid ved værkstedet var på under en time.
Vi blev ekspederet af en rigtig sød kvinde, som både ydet rigtig god service. Samtidig var hun mega sød og behagelig at være i rum med.
Udover det, så yder virksomheden en god service til rimelige og billige priser.
Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg gør brug af denne her virksomhed, når jeg skal have repeteret mine Apple produkter.
Troværdige og ekstrem kundevenlige!
Jeg, min familie og venner har nu brugt iMakeiPhones et utal af gange. Vi bliver altid behandlet utrolig pænt og de er så søde ved os og mine børn når vi er på besøg!
De reparere på ingen tid, og er vi inde med en reparation som ikke er så lige til (vi har det med at ødelægge så det basker), ja så holder de os ALTID informeret og er punktlige med overholdelse af aftaler.
Jeg vil til en hver tid anbefale dem til ALLE jeg kender :)
Hilsen,
Frederik - jeres stamkunde
Virkelig sød betjening
Virkelig sød betjening, virkelig god service og virkelig gode priser..
Hos Imakeiphone får man en rigtig god…
Hos Imakeiphone får man en rigtig god kundeservice. Billige priser. - Og så er de rigtig søde og venlige.
Den bedste service nogensinde!!!
Den bedste service nogensinde! De er så super flinke i butikken og ordner ens mobil, computer mm. på rekord tid. Det er mit favorit sted og jeg kommer der hver gang en af mine elektroniske enheder gør i stykker.
Jeg kan KUN anbefale iMakeiPhones til ALLE! :-)
Meget fin service -- behjælpelig - forstående og tålmodig!
Meget fin service -- behjælpelig og tålmodig!
Jeg har fået repareret udskiftet skærm…
Jeg har fået repareret udskiftet skærm på en Macbook Air, hvilket blev udført hurtig og til en fair pris.Så jeg kan kun give mine bedste anbefaldninger til at man får udført reparetioner af Iphone eller Macbook hos iMakeiPhones.
Alex fra Odense
Vi giver imakeiPhones vores varmeste anbefalinger
Vi giver imakeiPhones vores varmeste anbefalinger.
Bedre service fåes simpelthen ikke.
Vi er blevet så fint informeret lige fra start til slut og det har været en tryg oplevelse og professionelt hele vejen igennem.
ImakeiPhones har gjort alt for at få min datters tlf til at virke igen - bestilt ekstra behandlinger uden ekstra tillæg mm
En udsøgt service, der sluttede med, at de spottede at mit panserglas var i stykker, og uden beregning satte er nyt på.
DET ER KUNDESERVICE 👏👏👏
Rigtig god service
Rigtig god service, hurtig hjælp, fair priser👍 Kan varmt anbefale imakeiphones👍
Hurtigt godt og billigt.
Hurtigt godt og billigt.
Jeg kan kun anbefale firmaet
Klar anbefaling
Min søn var inde i dag og få skiftet skærm på sin iPhone - super service og mega hurtigt klaret:-) Klar anbefaling!
Kom ind i butikken, blev taget taget godt i mod af personalet, kunne tydeligt høre de viste hvad de snakkede om. Fik afleveret min iPhone 6, de var lynhurtig til at finde fejlen, desværre vandskadet. De købte min telefon til en god pris, så super service. Kan klart anbefale andre at få deres electronic repareret hos I MAKE IPHONES
5 ud af 5
Virkelig søde mennesker.
De købte en Iphone 5s af mig, og tilbød jeg kunne komme ned og se deres butik og sagde hvis nogen fra min familie skulle have lavet noget, så skulle jeg bare sige til. De går mere op i deres kunder og deres service end de går op i penge. Det er sku rart.
Mvh
Jesper Petersen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.