Har brugt dem flere gange, altid venlige, hurtige og billige. Dem kan jeg meget varmt anbefale. Mvh Jørn Møller Tønnesen
Havde ved en fejl fået låst mit sim kort. Min mobiludbyder havde lukket om lørdagen så gode råd var dyre og min mobil ville ikke tillade at jeg tastede PUK-kode for gendannelse af PIN. Problemet blev... Zobacz więcej
Har fået den mest fantastiske behandling ved mobilhuset i Middelfart . Vi kom med en telefon som ikke kunne modtage opkald, medarbejderen brugte lidt tid på, at finde årsagen. Og da vi skulle betale... Zobacz więcej
I forbindelse med skift fra en Huawei telefon til en IPhone bad jeg om hjælp i forretning. Jeg fik en utrolig god service af en tålmodig og dygtig medarbejder (Seyad Seyal, var navnet vistnok). Jeg be... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Mobilhuset tilbyder professionel reparatione og services af smartphones og tablets samt tilbehør dertil.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Altid gode
Har brugt dem flere gange, altid venlige, hurtige og billige.
Dem kan jeg meget varmt anbefale.
Mvh
Jørn Møller Tønnesen
Vi har altid haft perfekt service.
Altid parat til en god service
Flink imødekommende og dygtigt…
Flink imødekommende og dygtigt personale, 100% god service 👍😊
Fantastisk kundeservice selv for ikke-kunder
Jeg havde en lidt kompleks sag, hvor jeg havde brug for vejledning og måske en reparation. Det blev det ikke til, da problemet blev løst, men jeg var overrasket over hvor imødekommende og venlige de var. Dette var generelt Mobilhuset, da vores dialog foregik på mail, og ikke i en af de fysiske butikker.
De var villige til at undersøge en masse ting og svarede hurtigt på mine mails. Jeg havde i forvejen hørt rigtig godt om Mobilhuset, men blev alligevel overrasket over hvor fantastiske de var.
Tusind tak!
Superfin service
Jeg har i dag fået en superfin service fra en medarbejder i Mobilhuset, Danmarksgade i Fredericia.
Min IPhone kunne ikke vise nye e-mails. Medarbejderen fortalte, at det måske er en fejl i en automatisk opdatering. Medarbejderen fandt fejlen og alt virker igen.
Jeg kan kun anbefale at bruge Mobilhuset i Fredericia, hvis du har problemer med din iPhone. Mit problem blev løst hurtigt og til min fulde tilfredshed.
Jeg fik hjælp til software på min…
Jeg fik hjælp til software på min mobil. De er så hjælpsom.
Super godt service som altid
God og behalige service 👍
Hold da op hvor fik en god service uden…
Hold da op hvor fik en god service uden beregning. Tusind tak
Mobilhuset i Fredericia gav en god…
Mobilhuset i Fredericia gav en god service og god dialog. Mine bedste anbefalinger til jer.
Fantastisk god service 👍
Meget flinke og hurtige.
Jeg kom med en smadret bagskærm, sprunget batteri og skærm ude af ramme
Jeg kom med en smadret bagskærm, et sprunget batteri og en skærm der var hoppet ud af rammen. De limede skærmen på plads gratis, og udbød både originale og replikadele, som de var klare om hvad forskellen var på. De var mega forstående og gav mig et tilbud på bagskærmen, da jeg som studerende stod i en meget stram økonomisk situation. Derudover arbejdede de over tid for at jeg kunne få min telefon fixet samme dag. Jeg er ikke god til at passe på min telefon og har derfor tit været forbi en reperatør, og det her var min bedste oplevelse by far. Jeg kan også sikre om at de dele som jeg har købt til telefonen er originale Apple dele, da jeg har tjekket det i softwaren siden operationen. Kan kun anbefale Mobilhuset.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.