Fixmac Servicecenter ApSRecenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg kom til Fixmac, som jeg plejer når jeg har haft problemer med elektronik, da de altid har været gode og hurtige. Min bagskærm på min iPhone var smadret og den blev fikset samme dag som jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft 2, helt igennem, super service oplevelser I Fixmac Svendborg. 1 min søns Iphone, 1 mdr senere hans Mac pc. Det var en tilfreds eller pengene igen oplevelse. Absolut ikke sidste gang j... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

1. Besked på Iphone pga af manglende opdatering :( : " Iphone er slået fra opret forbindelse til Itunes ". 2. Itunes kunne ikke hjælpe. TOG TIL FIXMAC 3. Fixmac opdaterede Iphone via kode og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik renset ladeport/dock da den var helt tilstoppet med lommefnuller. Fik et tilbud fra anden butik i Svendborg, de sagde 2 pinde i porten var bukket og skulle fixes, 250 kr og 20 minutter vil... Zobacz więcej

1. Naprawa sprzętu RTV
  2. Naprawa telefonów
  3. Usługi techniczne
  4. Odbieranie połączeń

Napisane przez firmę

Fixmac Servicecenter er specialister i reparation af iPhone, iPad, Mac og iMac. Når du overlader din Apple-enhed til reparation hos FixMac, overtager vi Apple-garantien og/eller reklamationsretten. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt du bibeholder garantien og reklamationsretten på dit produkt - FixMac dækker dig fuldt ud.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

114 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Jeg kom til Fixmac

Min bagskærm på min iPhone var smadret og den blev fikset samme dag som jeg indleverede den. Dog med en defekt af kameraet, hvilket den ikke havde da jeg indleverede.
Derfor kom jeg ned med telefonen igen og fik sat nyt kamera på gratis, hvilket viste sig ikke at hjælpe på problemet og derudover virkede min blitz nu ikke. Derfor kom jeg igen og fik skiftet både linse og kamera gratis, som herefter virkede perfekt, dog virkede blizten stadig ikke.
Jeg kom derfor tilbage endnu en gang og fik skiftet blitzen gratis, hvorefter den virkede😊
Jeg skrev med Fixmac under hele perioden hvor min telefon ikke var som den skulle, hvor de altid var gode, tålmodige og hurtige til at svare.
Derudover var de enormt søde til at kompensere for den lange reperations periode!
Mega god service og uheldigt at reservedelene der blev sat på var defekte!

4 marca 2026

Fixmac er min redningsplanke

Fixmac er min redningsplanke. Afhjælper mine små og store udfordringer. Altid faglig kompetent og med stor tålmodighed og et højt serviceniveau. Mine ofte små faglige udfordringer håndteres med respekt og venlighed. De er utrolig givende og hjælpsomme overfor kunderne.

13 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Afleverede min gamle macbook i trisdags…

Afleverede min gamle macbook i trisdags d 5/8-25 for der skulle MacOS på den men hvem kunne ikke får det på efter ca en time. Vi aftalte så at han skulle prøve til dagen efter d 6/8-25. Da der var gået ca en time efter jeg forlod butikken ringede han og sagde at nu tag min Macbook imod macOS og er færdig om natten så jeg kunne bare komme ned efter den når det passede mig om onsdag (d 6/8-25).... Det er så møg god service og det er ikke sidste gang jeg kommer der 😁 kan varmt anbefale dem ,😁😁

5 sierpnia 2025

Afleverede IPad til reparation

Afleverede IPad til reparation. Betalte en del for at få lavet en skærm for så at konkludere, at det ikke var lavet ordentligt.

Alle kan selvfølgelig lave fejl. Oplevede så efterfølgende en ekstrem god service, så man kun kan værdsætte. Aldrig har vi oplevet at en reklamation blive håndteret så hurtigt og professionelt. De værner tydeligvis om deres kunder. Kan klart anbefales til andre.

1 lipca 2025

Ekstremt flot service

Kasper tilbyder en service langt ud over hvad man normalt kan forvente.
Der bliver knoklet på med problemløsning til det er fixet, og på intet tidspunkt mærker man irritation over svære problematikker.
Fantastisk sted at komme.

9 maja 2025

Gratis service

Kom ind med en MacBook der havde tabt en skrue - fixet på ingen tid og tilmed gratis.

Bruger FixMac til alle mine reperationer 😁

5 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg har brugt Fixmac Svendborg flere…

Jeg har brugt Fixmac Svendborg flere gange, og har senest lige fået repareret min MacBook Pro som ikke længere ville oplade.

De holdte mig velinformeret under hele reparationen, og de skrev og informerede mig om hvad der skulle repareres, samt prisen herpå, inden de udførte det.

De rådgav mig også om hvorvidt reparationen kunne betale sig, da min computer er en ældre model, samt hjalp mig at undersøge om min forsikring dækkede skaden.

Det er bare en super butik med et yderst kompetent og serviceminded personale

21 października 2024

Ladedock tilstoppet

Fik renset ladeport/dock da den var helt tilstoppet med lommefnuller.

Fik et tilbud fra anden butik i Svendborg, de sagde 2 pinde i porten var bukket og skulle fixes, 250 kr og 20 minutter ville det tage for dem.

Gik ned i fixmac og gav ham samme beskrivelse, ladeport blev renset og ingen pinde var bukket. 0 kr og under 5 minutter.

Super fedt med god kundeservice og råd.

12 sierpnia 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej