Ik heb niet persé meer informatie nodig want ik had alles geprobeerd; dan is het tijd om iets anders te doen, zo kwam ik bij “ik verander wel”. Dit programma heeft mij onbewuste blokkades helpen oplos... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Uit het nazorgprogramma van Bianca heb ik geleerd dat " loslaten" en leven , met behoud van balansdagen , ik mijn gewicht onder controle heb. Wanneer ik zelfs denk; oeps nu gaat het mede door fe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
“Ik verander wel”….. dat klopt!!! * Samen met de fantastische coach Bianca! * Online maar toch heel dichtbij en persoonlijk. * Op een natuurlijke manier afvallen door veranderen van je mindset.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dag Bianca, Ik heb veel profijt gehad van de modules ( soms slecht verstaanbaar ) en heb anders leren eten , kleine hapjes en veel kauwen , waardoor ik ook belangrijk minder ben gaan et... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik snap dat jij jezelf wilt beschermen voor 'de zoveelste teleurstelling'. Zo voelde het voor mij ook voordat ik begreep wat er achter mijn extra kilo's, mijn saboterende gewoontes, - gedachten zat en dat die zoveel impact hadden op mijn afslankproces. Er is een manier waarop je dit allemaal kunt veranderen. Door de kracht van je mindset in te zetten. Vanaf 2011 begeleid ik al vrouwen tijdens hun afslankproces. Ik heb nu jarenlang ervaring met het inzetten van de kracht van je onbewuste, het installeren van de virtuele maagband. En we halen de oorzaak achter je extra kilo's weg. Na jarenlang onderzoek, weet ik het nu zeker: iedereen heeft een knopje tussen de oren die je gewoon kunt omzetten. Ook jij. Zodat het opeens heel eenvoudig is om gewicht los te laten. Met behulp van mijn nieuwe methode en de kracht van jouw onbewuste is dat nu zelfs eenvoudig. Stap voor stap neem ik je mee. Samen vinden we ook bij jou die knop. Samen zetten we 'm om. Is dat een deal?
Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Wat een oplichting.
Ruim 400 euro lichter en uiteindelijk alsnog een echte gastric bypass gekregen.
Niet goed, geld terug garantie slaat nergens op aangezien het een korte tijd betreft.
Ik raad niemand aan om hier je geld aan te besteden!

Odpowiedź od Ikveranderwel
Wat is het mij tegengevallen, zeg. In de eerste webinair steekt Bianca l'abée nog wel wat moeite. Logisch want ze moet klanten binnenharken. Eenmaal binnen wordt het een onpersoonlijke reis, met een boel irritante en commercieel geladen mails. Het duurt even voordat je kunt oordelen of het plaatsen van een virtuele maagband helpt. Je 'niet goed geld terug garantie' vervalt al na twee weken. Dus onmogelijk om te oordelen. Er zijn een aantal sessies voor de deelnemers, die allen tijdens kantooruren worden gepland. Op mijn vraag of het ook een keer 's avonds kan, antwoordde ze: een van mijn klanten had het aan haar baas gevraagd of ze tijdens werktijd de sessie mocht volgen. Misschien mag jij dat ook...tja..
Nee, ik heb geen interesse of persoonlijke aandacht ervaren helaas, maar wel pure geldklopperij helaas.
De hypnosesessie voor het plaatsen van de band vond ik verschrikkelijk. Je word meegenomen naar het ziekenhuis waar je getuige bent van het overlijden van iemand met gewichtsproblemen en dan ook naar je eigen begrafenis, terwijl je de ene schuldgevoel na de andere schaamtegevoel krijgt aangepraat. Je wordt verweten dat je jezelf op een feestje aan het volvreten bent en dat je naasten je met tranen in hun ogen aankijken en je met smekende stem vragen waar je mee bezig bent. Echt te bizar! Angst, schuld en schaamte zijn volop verwerkt in deze sessie, die overigens slechts 2 dagen online beschikbaar is. Ik schrok me een hoedje en kon er nauwelijks naar luisteren. Raakte er totaal niet ontspannen van.
Een hypnose werkt op je onderbewuste, daar wil je absoluut geen angst, schuld of schaamte in programmeren. Dat lijkt me totaal niet gewenst.
De NLP technieken die ze gebruikt zijn heel basic en verder wel prima. Ik heb Bianca nog aangeboden om haar feedback te geven, maar heb haar, na twee verzoeken, niet meer gehoord. Vond het toch belangrijk dat mensen weten waar ze aan beginnen. Het is weggegooid geld en je eigen waarde daalt aanzienlijk na dit programma, als je niet uitkijkt.

Odpowiedź od Ikveranderwel
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.