Reakcja na opinię
Uit het nazorgprogramma van Bianca heb ik geleerd dat " loslaten" en leven , met behoud van balansdagen , ik mijn gewicht onder controle heb. Wanneer ik zelfs denk; oeps nu gaat het mede door fe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
“Ik verander wel”….. dat klopt!!! * Samen met de fantastische coach Bianca! * Online maar toch heel dichtbij en persoonlijk. * Op een natuurlijke manier afvallen door veranderen van je mindset.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dag Bianca, Ik heb veel profijt gehad van de modules ( soms slecht verstaanbaar ) en heb anders leren eten , kleine hapjes en veel kauwen , waardoor ik ook belangrijk minder ben gaan et... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik snap dat jij jezelf wilt beschermen voor 'de zoveelste teleurstelling'. Zo voelde het voor mij ook voordat ik begreep wat er achter mijn extra kilo's, mijn saboterende gewoontes, - gedachten zat en dat die zoveel impact hadden op mijn afslankproces. Er is een manier waarop je dit allemaal kunt veranderen. Door de kracht van je mindset in te zetten. Vanaf 2011 begeleid ik al vrouwen tijdens hun afslankproces. Ik heb nu jarenlang ervaring met het inzetten van de kracht van je onbewuste, het installeren van de virtuele maagband. En we halen de oorzaak achter je extra kilo's weg. Na jarenlang onderzoek, weet ik het nu zeker: iedereen heeft een knopje tussen de oren die je gewoon kunt omzetten. Ook jij. Zodat het opeens heel eenvoudig is om gewicht los te laten. Met behulp van mijn nieuwe methode en de kracht van jouw onbewuste is dat nu zelfs eenvoudig. Stap voor stap neem ik je mee. Samen vinden we ook bij jou die knop. Samen zetten we 'm om. Is dat een deal?
Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
“Ik verander wel”….. dat klopt!!!
* Samen met de fantastische coach Bianca!
* Online maar toch heel dichtbij en persoonlijk.
* Op een natuurlijke manier afvallen door veranderen van je mindset.
* Nooit gedacht dat mijn voorkeur voor eten zou veranderen naar gezond eten ipv koek en chips. Maar het werkt!!
* 12 kg minder maar vooral rust in m’n hoofd, meer energie en beter in m’n vel.
* Bedankt Bianca💋!!

Odpowiedź od Ikveranderwel
van balansdagen , ik mijn gewicht onder controle heb.
Wanneer ik zelfs denk; oeps nu gaat het mede door feestjes, en BBQ' s fout, wijst de weegschaal aan,
dat het gewicht juist stabiel blijft.
De 8 regels hou ik vast, daarnaast geniet ik, ook van het gebakje en ijsje waar ik op dat moment zin in heb.
Mijn moodbord staat op een mooie plek, waar ik hem dagelijks zie en met een glimlach naar kijk!

Odpowiedź od Ikveranderwel
Ik heb niet persé meer informatie nodig want ik had alles geprobeerd; dan is het tijd om iets anders te doen, zo kwam ik bij “ik verander wel”. Dit programma heeft mij onbewuste blokkades helpen oplossen zodat ik vol vertrouwen in mezelf weer verder kan. En dat is precies wat ik nodig heb, dank je wel🙏

Odpowiedź od Ikveranderwel
Bij toeval kwam ik het programma van Bianca tegen. Met enige scepsis heb ik mij aangemeld voor een webinar. Maar wat ik hoorde leek voor mij te zijn. Geen dieet, geen strijd maar wel veranderen in patronen. Ik heb de kans met beide handen aangegrepen en ik heb geen dag spijt! Naast de 19 kilo die ik nu kwijt ben, heb ik meer energie, rust in mijn hoofd en ben ik blij met wie ik zie in de spiegel. Dit is geen dieet maar een verandering van je mindset. Bianca is via email altijd bereikbaar en reageert snel op vragen en updates. Met haar positieve feedback voel ik me gezien en gehoord.
Ik ben een blijer mens geworden!

Odpowiedź od Ikveranderwel
Interessant en effectief programma, duidelijk communicatie en opvolging.

Eerlijk,betrokken betrouwbaar.
Ik was eerst sceptisch tot er een simpele uitleg was over bewust en onderbewustzijn. Hoe je brein werkt.
Bedankt Bianca

Odpowiedź od Ikveranderwel
Duidelijk en eenvoudig te volgen programma. Motiverende uitleg en nuttige feedback. Zeer persoonlijke coaching.

Odpowiedź od Ikveranderwel
Bianca heeft me fantastisch geholpen. Dankzij haar handige tips en tools ben ik niet meer continu met eten bezig. De luistersessies zijn een verademing en zorgen ervoor dat je compleet ontspannen raakt. Inmiddels ben ik al 13 kilo afgevallen! Ik ga nu starten met het nazorgprogramma om mezelf nóg beter te leren begrijpen en de controle te behouden. Ik kan Bianca aan iedereen aanraden!

Odpowiedź od Ikveranderwel
De begeleiding, de handgrepen hebben mijn leefstijl veranderd en ik ben zonder moeite 15 kg afgevallen.
De MP3 met de hypnose heeft het onderbewustzijn mee laten werken en dat heeft goed geholpen, ook het schriftje bijhouden, de opdrachten zorgden voor bewustwording
Dus als het afvallen je met dieeten niet lukt, is dit zeker aan te raden

Odpowiedź od Ikveranderwel
Bianca werkt helder en concreet. De communicatie gaat gladjes ... Ik ben voorgoed van mijn overtollige kilo's af ! Alles is onderbouwd op wetenschappelijke feiten. Zeer dankbaar !

Odpowiedź od Ikveranderwel
Uit heel mijn hart wil ik Bianca bedanken voor haar support en persoonlijke aandacht de afgelopen twee jaar. Ik ben bij haar terecht gekomen naar wel 30 jaar op allerlei manieren proberen af te vallen. En bij Bianca gaat het er niet over wat je eet maar het gaat over wie je bent en waarom je eet en op een subtiele manier met allerlei behulpzame meditaties los je jouw emotionele problemen op en ga je afvallen en tijdens het programma heb ik alleen maar tijdens de virtuele bijeenkomsten mensen meegemaakt die ook afvielen na jaren van struggelen. Ik raad dit programma dan ook aan iedereen aan die echt wat aan z’n gewicht wil doen en die elke keer weer in dezelfde valkuilen stapt. Met Bianca’s hulp gaat het je gewoon lukken!

Odpowiedź od Ikveranderwel
Vorig jaar heb ik kennis gemaakt met jer ' ik verander wel' traject met daarin de virtuele maagband van bianca. En werkelijk waar, na de 'plaatsing' van de maagband had ik lange tijd geen trek in de verkeerde dingen. Ook het 'vol is vol' principe voelde ik duidelijk aan. En de weegschaal ging heel langzaamaan naar beneden. Ongeveer een halve kilo per week. Totdat ik viel met mijn fiets met een gebroken pols en nare beenwond tot gevolg. Het lukte me niet om de daling van mijn gewicht vol te houden. Maar dat het iets deed daar was en ben ik van overtuigd. Dus nu ik weer heel en vol energie zit heb ik me aangemeld voor het nazorgprogramma van 3 maanden. Vol goede moed en zin in om de overtollige kilo's die me nu zo dwars zitten uit te gaan zwaaien. Dankjewel Bianca.

Odpowiedź od Ikveranderwel
Wat een verschil met 5 maanden geleden, ik ben inmiddels 20 kilo afgevallen!
Wanneer je je open stelt voor alles wat dit programma te bieden heeft dan gebeurt het als vanzelf. Geen stress, geen dieet, geen moeten...gewoon laten gebeuren.
Het heeft mij geholpen om me weer frisser, energieker en mooier te voelen.
Zoals het was gaat het nooit meer worden!

Odpowiedź od Ikveranderwel
Toen ik afgelopen november 2025 de webinar volgde had ik gelijk een klik. Wat mij gebracht heeft in dit programma is niet alleen gewichtsverlies inmiddels 16.5 kg maar belangrijker nog een andere mindset met betrekking tot voeding. Het brengt me veel meer rust. Alle basisregels geven je veel meer regelmaat en het levert mij zoveel meer energie op. Ik luister graag naar de mp3’s en sowieso alle modules die je doorloopt zijn echt heel fijn. Alle begeleiding die je van Bianca krijgt is fijn. Stuur je een berichtje dan krijg je daar een snelle persoonlijke reactie op. Kortom ik ben heel erg blij dat ik deze stap heb gezet en stop hier zeker niet mee dit voelt zo fijn!

Odpowiedź od Ikveranderwel
In oktober 2025 ben ik begonnen met het Ik Verander Wel programma. Natuurlijk met enige scepsis, maar die verdween al snel. De eerste 5 kilo waren er binnen drie weken vanaf, in drie maanden was ik 10 kilo kwijt, en die zijn er nu nog steeds vanaf.
Het programma houdt je scherp en aangehaakt met, in het begin dagelijkse, mailtjes en pakt niet alleen je overgewicht aan maar ook andere zaken, zoals zelfvertrouwen en eigenwaarde.
Mijn omgeving reageerde aanvankelijk lacherig en sceptisch, maar kunnen nu niet anders dan constateren dat het echt werkt.
Het programma is géén magie, je moet er zelf wat voor doen én voor laten. De aanpak van dit programma heeft ervoor gezorgd dat ik, onbewust, betere keuzes maak in mijn eet- en leefpatroon.
Bianca is zelf gemakkelijk persoonlijk bereikbaar en neemt dan echt de tijd om je vragen te beantwoorden.
Wat mij betreft dus een echte aanrader!

Odpowiedź od Ikveranderwel
Een half jaar geleden begonnen met het programma van Bianca en bijna 10 kilo afgevallen, maar belangrijker dan de kilo's ben ik bijvoorbeeld bij mijn borstomvang thv het BH-bandtje 11cm in omvang afgenomen, alleen dat is al geweldig.
Mijn hele leven ben ik al aan het vechten met kilo's ik ben 58 jaar en dan denk je ik zal nu wel nooit meer af kunnen afvallen maar in een half jaar van maat 44 naar 40 is heerlijk kan ik je zeggen. Het programma is echt heel goed in elkaar gezet door Bianca en als je haar nodig hebt met welke vraag dan ook is ze er voor je en dat is ook erg prettig. In het begin moest ik wel wennen aan het nieuwe eetpatroon maar dat zit er nu helemaal ingebakken ( leuke woordspeling!)
Door omstandigheden heb ik door mijn PTSS enorme angsten voor div dingen en dus ook voor autorijden en je gaat dit niet geloven maar door alle mp3 sessies ben ik veel minder angstig dus ook het autorijden gaat veel beter er is met recht een wereld voor me open gegaan. Het is in het begin echt af en toe doorbijten maar dankzij de steun van Bianca wordt de maaltijd een " geniet van je eten" moment.
Ik ga ook het nazorg programma doen om toch nog even de puntjes op de i te zetten en als het meezit gaan er nog een paar cm vanaf.
Het is dan ook niet een afval programma of dieet maar een bewustwording waarin je leert goed te zorgen voor jezelf met als beloning een gezondere levensstijl

Odpowiedź od Ikveranderwel
De methode die Bianca hanteert is bijzonder en werkt echt! Dat er in mijn onderbewuste iets is veranderd is duidelijk. Mijn relatie met eten is veranderd, en soms ook niet. Maar dat het zo gemakkelijk is om weer terug te gaan naar het goede en gezonde patroon is nieuw voor mij en gaat bijna vanzelf.
Ik raad het aan iedereen van harte aan.
Catherine

Odpowiedź od Ikveranderwel
Je gaat echt een verandering in. Je wordt goed ondersteunt en krijgt een goed inzicht in jezelf. Je wordt zelfbewuster. Ik heb nog niet behaald wat ik zou willen, het heeft tijd nodig en geduld.

Odpowiedź od Ikveranderwel
Ik heb door de jaren heen al zoveel geprobeerd, sommige methodes met tijdelijk resultaat, andere methodes niet eens met resultaat. Dit programma heb ik na lang twijfelen (want het is wel een investering) toch maar aangeschaft, meer onder het mom van: als dit niet werkt, dan geef ik het op. Maar toen merkte ik het verschil met andere programma’s en waarom dit wel werkt voor mij. Het begint met mijn onderbewuste, mijn intrinsieke motivatie. Het schrijft je geen dagschema’s en maximale calorieën op een dag voor. Je moet het op eigen gevoel doen, met begeleiding en handvaten. En dat wierp zijn vruchten af. Langzaam, en natuurlijk ook met terugvallen, maar steeds pak ik het terug op en kom ik weer een stapje verder!

Odpowiedź od Ikveranderwel
In oktober ben ik begonnen met de online cursus van Bianca. Ik was al snel wat kilo’s kwijt. Nu bijna een half jaar verder ben ik zeer tevreden. Ik ben en blijf op mijn streefgewicht. Ik eet gezond en genoeg. Voel me zoveel lekkerder in m’n vel. Vroeger als ik iets lekker vond, zat er geen rem op:) Nu stop ik als ik me voldaan voel. Dat maakt een groot verschil. Ik zit ook sneller vol voor mijn gevoel! Al voel ik hem niet, de virtuele band zit er zeker wel! De MP3’s heb ik iedere dag beluisterd. Vaak als ik nu of een gebakje of een snack eet, vind ik het niet eens lekker. Dat maakt het nog gemakkelijker om het niet te nemen. Mijn smaak is echt veranderd.
Ik ben je heel dankbaar Bianca. Je bent er altijd voor me! Lieve Bianca, ik ben heel blij met jou en je cursus! 😘 lieve groet, Joke

Odpowiedź od Ikveranderwel
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.