Ik heb niet persé meer informatie nodig want ik had alles geprobeerd; dan is het tijd om iets anders te doen, zo kwam ik bij “ik verander wel”. Dit programma heeft mij onbewuste blokkades helpen oplos... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Uit het nazorgprogramma van Bianca heb ik geleerd dat " loslaten" en leven , met behoud van balansdagen , ik mijn gewicht onder controle heb. Wanneer ik zelfs denk; oeps nu gaat het mede door fe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
“Ik verander wel”….. dat klopt!!! * Samen met de fantastische coach Bianca! * Online maar toch heel dichtbij en persoonlijk. * Op een natuurlijke manier afvallen door veranderen van je mindset.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dag Bianca, Ik heb veel profijt gehad van de modules ( soms slecht verstaanbaar ) en heb anders leren eten , kleine hapjes en veel kauwen , waardoor ik ook belangrijk minder ben gaan et... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik snap dat jij jezelf wilt beschermen voor 'de zoveelste teleurstelling'. Zo voelde het voor mij ook voordat ik begreep wat er achter mijn extra kilo's, mijn saboterende gewoontes, - gedachten zat en dat die zoveel impact hadden op mijn afslankproces. Er is een manier waarop je dit allemaal kunt veranderen. Door de kracht van je mindset in te zetten. Vanaf 2011 begeleid ik al vrouwen tijdens hun afslankproces. Ik heb nu jarenlang ervaring met het inzetten van de kracht van je onbewuste, het installeren van de virtuele maagband. En we halen de oorzaak achter je extra kilo's weg. Na jarenlang onderzoek, weet ik het nu zeker: iedereen heeft een knopje tussen de oren die je gewoon kunt omzetten. Ook jij. Zodat het opeens heel eenvoudig is om gewicht los te laten. Met behulp van mijn nieuwe methode en de kracht van jouw onbewuste is dat nu zelfs eenvoudig. Stap voor stap neem ik je mee. Samen vinden we ook bij jou die knop. Samen zetten we 'm om. Is dat een deal?
Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Totaal niet verwacht dat het mij ging lukken om op deze manier en met gemak gewicht te verliezen. Het brengt en geeft je trouwens zoveel meer dan alleen maar gewicht verliezen. Het brengt je dichter bij jezelf, geeft je rust in je hoofd en veel positieve energie. Ik ben zeer tevreden en ervaar het als een geweldig programma !

Odpowiedź od Ikveranderwel
Ik verander wel is een goede training naar je gewenste gewicht/uiterlijk.
Je leert ook hoe je op je streefgewicht kunt blijven.
Bianca begeleid je op een prettige manier.
Ik ben van 95 naar 85 kg gegaan en ben al maanden stabiel.

Odpowiedź od Ikveranderwel
Blij en trots zijn eigenlijk de woorden die voor mij passen bij deze grote “uitdaging”. En deze is gelukt. Een programma waarvan ik dacht, past het wel bij mij, heb ik met veel succes afgerond.
Samen met Bianca, die hierbij heel fijn heeft geholpen. Aandacht en altijd een reactie op je mailberichten. Ik beveel dit programma van harte aan.

Odpowiedź od Ikveranderwel
Het ‘Ik verander wel’ programma is een praktisch traject dat niet alleen over gewicht gaat, maar vooral over je relatie met eten en je zelfbeeld. Je moet wel openstaan voor de hypnosesessies en bereid zijn er echt mee aan de slag te gaan; het is geen snelle oplossing.
Wat het mij vooral heeft gebracht, is rust rondom eten. Ik ben er veel minder mee bezig en daardoor voelt afvallen minder als een strijd. De drie eetmomenten waren even wennen, maar gaan nu vanzelf.
Er wordt niet gewerkt met voedingsregels of diëten, maar met het veranderen van je mindset en gewoontes rondom eten. Daardoor voelt het voor mij meer als een blijvende verandering dan als een tijdelijk dieet.

Odpowiedź od Ikveranderwel
Alles had ik al geprobeerd maar ik bleef jojo-en met mijn gewicht. En ik weet echt wel wat gezond eten is en toch lukte het mij niet meer. Als ik het niet meer kan beredeneren met mijn hoofd wat ik nu nog kan doen dan betekent dit voor mij dat ik het niet bewust ben en dat ik wellicht naar onbewuste oorzaken mag kijken. Dit programma is het laatste dat ik zou proberen voordat ik echt de handdoek in de ring zou gooien. In december ben ik gestart net voor de feestdagen. En wat ontzettend blij ben ik met dit programma!!! Alles gaat nu als vanzelf, onbewuste blokkades zijn opgelost door de deskundige hulp van Bianca. Ik raad dit programma aan iedereen aan; laat je verrassen door wat mogelijk is en schrijf je in voor haar gratis webinar. Gun dit jezelf, je bent het waard.❤️

Odpowiedź od Ikveranderwel
7 maanden geleden kwam ik steeds ik verander wel op facebook tegen. Virtuele maagband hmmm hoe kan dat nou dacht ik en ik scrolde door. Wat een onzin. Maar de berichten bleven terugkomen. Dat moet een teken zijn…. Ik meldde mij aan om de gratis webinar van Bianca te volgen. Met de goede uitleg waarom het afvallen niet lukt dacht ik wat heb ik te verliezen. Nu 5 maanden later staat de weegschaal op -16 kg. Ik kan het nog steeds niet bevatten. Door om gewoon te beginnen is het duiveltje in mijn hoofd voorgoed verdwenen. Eindelijk ben ik niet heel de dag meer met eten bezig. Of mijzelf belonen met iets lekkers. Het voelt zo fijn eindelijk rust. Nu het basis programma afgelopen is ga ik heel graag door met het nazorg programma. Er zit vast nog wel iets in mijn onderbewuste wat ook opgeruimd kan worden. Ik kan dit programma iedereen aanraden en met de hulp van Bianca (de lieverd) wordt je de beste versie van jezelf en kan jij misschien van de zomer je mooiste bikini aan. 😊

Odpowiedź od Ikveranderwel
Het programma “Ik verander wel” biedt je een hele andere manier om aan de slag te gaan met je overgewicht. Geen dieet maar een verandering in je mindset. Bewust aan de slag met je eetgedrag, je doelen en de motivatie om die te halen. Een virtuele maagband helpt je om minder te eten. Wat ik vooral als heel prettig ervaar is de rust waarmee ik afval met dit programma. Niet bezig met eten in mijn hoofd, verleidingen makkelijk aan me voorbij kunnen laten gaan, de dagelijkse rust door te luisteren naar de mp3. Tot nu toe ben ik op deze manier 20 kg afgevallen en daar ben ik ontzettend blij mee!! Vooral ook met de manier waarop. Het programma begeleidt je daar uitstekend bij en Bianca staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen.

Odpowiedź od Ikveranderwel
2,5 jaar geleden had ik het doel 7 kilo af te vallen , maar het werden er ruim 11 kilo via het programma: ik verander wel! Mijn gewicht is stabiel gebleven, om niet in oude patronen terug te vallen en het aangeleerde te borgen ben ik klaar voor het: Nazorgprogramma.
Ik ben bekend met de werkwijze en het past goed bij mij!

Odpowiedź od Ikveranderwel
Deze ervaring heeft mij een meer inzicht gegeven in mijzelf. In vertrouwen en liefdevol voor jezelf zijn. Ook de blokkades die er zijn worden aangepakt. Jou stem bianca is zo rustgevend en verzachtend..een hele fijne om heel vaak jou mp3 's te beluisteren. Dankbaar voor jou fijne en professionele inzichten.

Odpowiedź od Ikveranderwel
Perfect ik kon vandaag een mooi programma kopen bij Bianca voor haar nieuwe programma met hoge korting. Ik heb al hele goede ervaringen met haar vorige programma's dus dit is een hele mooie aanvulling. Per 1 januari ga ik van start en ik heb er hoge verwachtingen van zeker omdat alle andere programma's ook heel geweldig zijn en mij flink wat kilo's hebben laten loslaten.

Odpowiedź od Ikveranderwel
Mensen let op dit is oplichting, je kunt soortgelijke informatie krijgen gratis op youtube. Niet er in trappen.

Odpowiedź od Ikveranderwel
Mijn ervaring met het Ikveranderwel programma is zeer positief. Het is geen toverkunstje die zorgt dat je afvalt, maar een zeer gedegen leefstijlprogramma. En het resulteert niet alleen in gewichtsverlies (bij mij nu al 7 kilo) maar ook in een andere levenshouding. Ik ben rustiger geworden, geniet meer van de mooie dingen in het leven en ben liever voor mijzelf. De begeleiding die je krijgt van Bianca is zeer intensief en liefdevol. Ik ben altijd weer verbaasd hoe snel en hoe persoonlijk haar reacties zijn op de mails die ik haar stuur. Dit houdt ook niet op na vijf maanden; je kunt tot een jaar gebruik maken van het hele programma!
Als je echt wilt werken aan jezelf en aan je houding ten opzichte van voeding, kan ik dit programma van harte aanbevelen!

Odpowiedź od Ikveranderwel
Ik heb nu meerdere sessies gehaf. Meerdere geluisterd. Het geeft mij heel veel rust. Het helpt mij echt bij heel veel dingen. Ook gewoon voor dagelijkse rust.
De mp3 sessies zijn ook niet dwingend. Dat vind ik ook heel erg fijn.
Ik zou het iedereen aanbevelen.

Odpowiedź od Ikveranderwel
Nooit gedacht dat ik met hypnotherapie zou kunnen afvallen. Na een poosje twijfelen ging ik er toch voor en als snel merkte ik dat deze methode echt werkt. Niet alles gaat helemaal vanzelf maar door goed te luisteren naar de MP3’s en Bianca’s opdrachten uit te voeren, wordt het heel gemakkelijk om je aan de 8 leefregels te houden. Je gaat anders denken en je stopt vanzelf met eten als je voelt dat je genoeg hebt gehad. Mijn behoefte aan tussendoortjes is verdwenen. Natuurlijk eet ik af en toe wel iets lekkers zoals een stukje vlaai, maar dan heel bewust en heerlijk genietend.
Bianca’s begeleiding is super. Ze antwoordt snel, motiveert, is heel positief en geeft mij veel rust, ontspanning en vertrouwen. Ik ben al 6 kg afgevallen in slechts 5 weken tijd en zit vol energie. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn doel ga halen zonder strijd.
Deze methode werkt gewoon! Die neem ik mee in de rest van mijn leven.
Dank je wel Bianca!

Odpowiedź od Ikveranderwel
5 mp3's van het programma vrij van binnen. (ik heb ook haar andere programma's het basis programma ik verander wel en het nazorg van ik verander wel die zijn een aanrader) Maar even terug te komen op dit programma. Ik ging er vandaag even voor zitten wat heeft mij dit gebracht en opgeleverd? Ik ervaar opeens een positieve verschuiving. Ik slaap beter ik heb meer rust in mijn lijf. (ik heb een moeizaam en verdrietig half jaar achter de rug) En dat ik krachtig overeind gebleven ben. Ik heb geen trek in kerstkransjes of dergelijke sterker nog ik heb ze niet eens in huis. We bestellen online boodschappen dus geen verleidingen van zooi in de supermarkt. Ik ben sneller verzadigd. Ik voel me een blij en gelukkig mens en ben in de afgelopen dagen enorm tot rust gekomen door het programma van Bianca. Deze extra boost had ik echt even nodig. En als ik vragen heb en Bianca mail dan heb ik ook nog eens heel snel antwoord terug. Haar support is geweldig. Dit programma Vrij van binnen is net als haar andere programma's een aanrader. Je land even zelf bij jezelf naar binnen op die manier. Dat zijn echt waardevolle veranderingen die ik doormaakt heb.

Odpowiedź od Ikveranderwel
Wat waren dit mooie en waardevolle dagen. Dit is thuiskomen in Jezelf. Rust. Vertrouwen en vrijheid. Heerlijk! En Bianca...Geeft een veilige bedding. Een super fijn mens.

Odpowiedź od Ikveranderwel
Ik ben erg blij met Bianca. Ze geeft rust in mijn hoofd en de methode werkt super. Geen snaaibuien, geen alcohol meer en 12 kg eraf in 4 maanden. Wel elke dag de mp3 luisteren. Het is het geld meer dan waard.

Odpowiedź od Ikveranderwel
Dit programma maakt dat je anders tegen eten gaat aankijken. Niet meer vullen maar voeden, 3x per dag. Geen behoefte meer in snoep, snaaien en alcohol. Meer energie en veel fitter! Bianca staat continue online en stelt vragen, geeft tips en ondersteund je met mp3's die je in de juiste mindset houden. Ik ben hier zo blij mee en raad iedereen aan die net als ik al jarenlang worstelt met gewicht dit jezelf te gunnen en te investeren in jezelf. En zeg nou zelf....hoeveel minder eet je, drink je en snoep je?

Odpowiedź od Ikveranderwel
Bianca heeft een hele fijne stem.Daardoor is het niet moeilijk om de aandacht er bij te houden.
Ben weer heel blij met deze kans die mij geboden werd .Zorgde voor meer rust .Stabiliteit in mijn afvalproces.Weer thuis komen bij mezelf.

Odpowiedź od Ikveranderwel
Het was een hele fijne ervaring dit ik verander wel plan
Ik at niet teveel maar snoepte vooral
Kaas en zoete snacks
Met behulp van Bianca door te luisteren naar haar mp bandjes en goede berichten tussendoor veranderde mijn gedachten en ben ik afgevallen en niet meer met eten bezig de hele dag
Ben heel blij met resultaat

Odpowiedź od Ikveranderwel
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.