Jeg fik et topservice i forbindelse med udskiftning af reservedel til terrassedør. Alt fra kundeservice, til reservedele, og sidst men ikke mindst fra Senad i serviceafdelingen, som straks sendte det... Zobacz więcej
Har jeres futura + vinduer og døre. Utrolig glade og tilfreds, ikke mindst pga. støj reducering og den geniale måde vinduesrammen lukker på ydersiden af inder rammen, gir lige lidt extra lys ind, sup... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skulle have repareret en paskvile på et vindue, der hverken kunne åbnes eller lukkes. Prisen var sat højt, fordi det er placeret i 1. sals højde og krævede to mand på opgaven. Fordi det tog kortere t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vil rette en stor takk til Idealcombi A/S og da Michael Andersen som hjalp oss med et nytt grep (håndtak) til vår skyvedør. Grepet passet perfekt, og ble sendt på kort tid fra Danmark til Oslo. Vi fi... Zobacz więcej
- Dostawca okien
- również w kategorii:
- Sklep z drzwiami
Napisane przez firmę
Idealcombi er en B2B virksomhed, som sælger til entreprenører, tømrermestre, dør- og vindueseksperter mm. Vores produkter specialfremstilles på vores danske fabrik i Hurup Thy på forhandlerens bestilling. Idealcombi har som virksomhed således ikke kendskab eller kontakt til slutbrugeren, da vi kun forhandler til den professionelle del af byggebranchen. Vi ønsker ikke at gå ind i et mellemværende mellem private og den udførende tømrer, bygmester eller forhandler og svarer derfor ikke på indlæg på Trustpilot. Du bedes venligst henvende dig til bygmesteren/forhandleren, hvor du har bestilt og købt dit Idealcombi produkt, så de kan hjælpe dig videre.
Nørre Alle 51, 7760, Hurup, Dania
- info@idealcombi.dk
- idealcombi.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Produkterne fra Idealcombi er kvalitetsvarer
Produkterne fra Idealcombi er kvalitetsvarer. Døre og vinduer fungere perfekt. Vi har haft forsøg på indbrud, tyven kunne ikke brække dørerne op, selv om han/hun gjorde et stort arbejde ud af det.
Godt produkt og venlig og kompetent servicering.
Rigtig gode vinduer og døre. Glasset holder ikke tyven ude.
Tak for god service. Døre og vinduerne fejler ikke noget og Idealcombi har været yderst behjælpelig med at afhjælpe fejl og mangler på leverancen (justeringer og reservedele).
Beklager den sene tilbagemelding TUX.
Jeg fik lidt noget andet at se til, da vinduerne kan ikke tåle at komme i kontakt med et koben. Jeg havde nemlig uventede gæster den aften TUX havde været der om formiddagen. De gik igennem ruden i et af vinduerne. Kan kun anbefale at man sikre sig mod dette med en lås på håndtagene.
Jeg har kun godt at sige om IdealCombi
Jeg har kun godt at sige om IdealCombi, syntes at deres produkter er i en rigtig god kvalitet. Har haft enkelte problemer med min altandør hvor bremsen var gået istykker. Da jeg kontaktede deres serviceafdeling for udskiftning, sendte de en servicemontør ud for at skifte den. Det var en yderst sød og hjælpsom montør.
Jeg vil altid vælge IdealCombi fremfor andre vinduesfabrikater, da kvalitet og servicen er i top.
Super gennemtænkt og innovativt…
Super gennemtænkt og innovativt produkt. Mine vinduer er snart 10 år og er stadig rigtig fine og funktionsmæssigt i top.
Meget tilfreds
Service i top fra bestilling til levering og installation.
Fremragende kvalitet på hoveddør og vinduer (almindelige, samt lydisolerende)
Når kun det bedste er godt nok...
Vinduer, døre mv. i rigtig høj kvalitet, og ikke mindst god vejledning og service.
Vi har fået nye vinduer og terrassedøre…
Vi har fået nye vinduer og terrassedøre fra idealcombi i vores andelsforening. Vi er meget tilfredse med både kvalitet og udseende.Helt forståeligt, at de med helt fremme på udvikling og innovation af vinduer.
Flække i ruden
Hele min lejlighed har fået skiftet til lydisolerende vinduer fra idealcombi. En af ruderne havde en lille flække, så en flink mand fra idealcombi kom ud og så på flækken, og vurderede at det var en produktionsfejl. En måned senere kom de tilbage og skiftede ruden kvit og frit. Super service !
Desuden er kvaliteten i top! Jeg bor ud til en af de mest trafikerede veje i Kbh, og der er virkelig sket en forskel!
Dårlig kvalitet af dør
Bryggers dør er lavet så tyndt at rammeliste/kant på dør brækker af hurtigt efter montering.
Så - Super dårlig kvalitet!!
Vi har klaget til dem som lavet vores totalenterprise - De siger at klagesystemet hos idealcombi er besværligt og svært at bruge...så efter 1½ år er der forsat ikke sket noget selvom vi flere gange har henvendt os til totalenterenør!!!

Odpowiedź od Idealcombi A/S
Vi har haft besøg af IdealCombi servicemand der kører omkring Skanderborg. Han har været her før, og giver rigtig god service og vejledning til vores døre og vinduer. En god oplevelse igen.
Jeg troede et par vinduer ikke fungeret som de skulle, meget flink servicemand kom forbi og viste mig hvordan det fungeret. Alt virkede heldigvis som det skulle og fik et par gode råd med på vejen. Super service
Vi fik en super service
Vi fik en super service og udskiftning af låsemekanisme i vores dør her i Ringsted. Servicemanden var flink, proffesionel og hjælpsom. Og kom med god vejledning til resten af vores døre og vinduer for at holde det hele tip top.
Dårlig kvalitet
Har desværre bestilt Idealcombi via vores tømmer (som altid laver første klasses arbejde) men de leverede vinduer er ikke malet ordentlig. Alle (12 stk) vinduer har malerfejl!!! Og nu skal vi igennem en lang reklamation, fordi Idealcombi ikke vil komme ud og se på de helt oplagte malerfejl. Der har bestemt ikke været en kvalitetskontrol på fabrikken. Terrassedør blev monteret torsdag og lørdag gik håndtag i stykker og nu skal vi vente på et nyt.
Vinduerne kan ikke holde sig selv åbne - jo hvis de åbnes mere end halv meter ud eller hvis vi sætte noget i klemme så de ikke lukker.
Fortryder helt og holdent at vi har købt vinduerne og kan ikke på nogen måde anbefale firmaet og deres dårlige kvalitet.

Odpowiedź od Idealcombi A/S
Når man køber dobbeltdør med vindue i…
Når man køber dobbeltdør med vindue i en fast ramme til altan
Tænker man så på ??
når døren skal åbnes er det mod vindueside døren åbner forbi vinduet der er en sålbænk under vinduet,
smadrer døren så ind i sålbænken? svaret er; JA
Godt tænkt genial not combi
og er krogen der skal sidde på døren lang nok til at kunne nå muren ? svaret er; NEJ
Nej så man tvunget til at bruge en dørstopper udvendigt men så kan krogen ikke nå muren
lidt info
murstens facade er karmen trukket cirka 20mm tilbage
og sålbænken går 20mm udover murstens facaden
Godt tænkt

Odpowiedź od Idealcombi A/S
Har altid købt vinduer her men det er…
Har altid købt vinduer her men det er slut nu.
Kvaliteten er god men står idag med et hus hvor det trækker ind under døren og vinduerne kan ikke holde sig oppe. Har fået vinduerne justeret 2 gange men de kan ikke holde sig oppe uden at sætte en pind i.
Ingen hjælp at hente da jeg ikke selv har købt dem direkte ved jer men igennem tømmeren som har sat dem i.
Han kan heller ikke få hjælp ved jer.
Så næste gange bliver det ikke her fra
Som forventet fraskriver i jer alt ansvar 👎👎

Egoistiske fragtmænd
Skal ikke kunne sige noget om kvaliteten af produktet eller servicen de tilbyder - selvom andre anmeldelser herinde ikke vidner om noget imponerende - men ift. logistik, er deres chauffører/fragtmænd åbenbart af den overbevisning, at de er alene i verdenen. De er i hvertfald den type, der mente, at det var helt ok at holde så de spærrede en hel beboerparkeringsplads i tidsrummet 07:30 - 08:00 på en hverdag, så folk hverken kunne komme til eller fra.
Idealcombi bliver ikke overvejet som leverandør til fremtidige foretagender herfra, såfremt det bliver relevant.
Fejl på 7 ud af 11 vinduer.
Har bestilt nye vinduer og døre til hele huset over tre omgange. Vi har bestilt med indbygget magnet-alarm på både vinduer og døre. Det er tilsyneladende meget svært for Ideal Combi at få magneterne til at passe med hinanden, for i den sidste levering af vinduer var der fejl på 7 ud af 11 vinduer. Tanken bag de indbyggede magneter er super god, men de magter tydeligvis ikke opgaven i deres produktion.
Kvaliteten af deres vinduer og døre er generel god, men det er et kæmpe irritationsmoment, at man skal forholde sig til så mange fejl i én levering. Heldigvis for firmaet leverer deres tekniker/service-mand en fantastisk service når han skal rette op på produktionsfejlene. Derfor de tre stjerner og ikke to.
Dårlig service
Dårlig service.
Har fået vinduer med elmotorer på. Der var dog ikke beskrevet at det var 24v motorer. Da jeg så henvender mig, får jeg at vide at man kan finde oplysningerne på deres hjemmeside. Søgte deres hjemmeside tynd i 45 minutter uden held. Står idag med vinduer der ikke kan åbnes.
På de manuelle vinduer virker kvaliteten god og virkemåden er meget behalig.

Produktkvalitet og reklamationsbehandling
Produktkvalitet:
Vi har (primo 2019) fået skiftet alle døre og vinduer i vores hus til Idealcombi Futura+ alu/træ m/3-lags glas.
Er godt tilfreds med produktet som helhed og kan anbefale det. Dog har det været nødvendigt at få skiftet hoveddøren allerede efter et år pga. en dårligt limet dørplade, hvilket jeg kan se af tidligere trustpilot anmeldelser er et kendt problem, som man forhåbentlig har løst nu, så vi ikke står med det samme problem igen om et år.
Reklamationsbehandling:
Ifm. reklamationsbehandling af ovenstående og en anden reklamation vedrørende en ridse i glas (fabrikationsfejl eller montering skade), som de har afvist, har vi været udsat for et meget langvarigt reklamations forløb hvor vi selv har måtte følge op adskillige gange, først hos deres forhandler (i dette tilfælde Fyns Vinduescenter) - som de henviser til, da de er B2B producent - dog uden held og siden direkte hos Idealcombi. På baggrund af omtale af forløbet af dette i oprindelig anmeldelse er vi siden blevet kontaktet direkte af Idealcombi som har forklaret og beklaget forløbet.