Jeg fik et topservice i forbindelse med udskiftning af reservedel til terrassedør. Alt fra kundeservice, til reservedele, og sidst men ikke mindst fra Senad i serviceafdelingen, som straks sendte det... Zobacz więcej
Har jeres futura + vinduer og døre. Utrolig glade og tilfreds, ikke mindst pga. støj reducering og den geniale måde vinduesrammen lukker på ydersiden af inder rammen, gir lige lidt extra lys ind, sup... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skulle have repareret en paskvile på et vindue, der hverken kunne åbnes eller lukkes. Prisen var sat højt, fordi det er placeret i 1. sals højde og krævede to mand på opgaven. Fordi det tog kortere t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vil rette en stor takk til Idealcombi A/S og da Michael Andersen som hjalp oss med et nytt grep (håndtak) til vår skyvedør. Grepet passet perfekt, og ble sendt på kort tid fra Danmark til Oslo. Vi fi... Zobacz więcej
- Dostawca okien
- również w kategorii:
- Sklep z drzwiami
Napisane przez firmę
Idealcombi er en B2B virksomhed, som sælger til entreprenører, tømrermestre, dør- og vindueseksperter mm. Vores produkter specialfremstilles på vores danske fabrik i Hurup Thy på forhandlerens bestilling. Idealcombi har som virksomhed således ikke kendskab eller kontakt til slutbrugeren, da vi kun forhandler til den professionelle del af byggebranchen. Vi ønsker ikke at gå ind i et mellemværende mellem private og den udførende tømrer, bygmester eller forhandler og svarer derfor ikke på indlæg på Trustpilot. Du bedes venligst henvende dig til bygmesteren/forhandleren, hvor du har bestilt og købt dit Idealcombi produkt, så de kan hjælpe dig videre.
Nørre Alle 51, 7760, Hurup, Dania
- info@idealcombi.dk
- idealcombi.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Garanti der duer !!
Super flot service udført den 29.4.20 kl.12 af servicemontør Mads. Kom som aftalt og reparation af terrassedør udført til vor fulde tilfredshed. Vi kan kun anbefale jer til andre.
God ide, at lade forhandlerens montør rådgive sig med Ideal Combi inden montage, så fejlmontage undgåes.

Odpowiedź od Idealcombi A/S
Fin service mht. information om ældre produkter.
Fin service mht. information om ældre produkter. Jeg har købt et hus fra 1980, og var i tvivl om hvor gamle vinduer og døre var, da jeg kunne se, at de var skiftet. Ved henvendelse til Idealcombi fik jeg oplyst, at de var fra uge 20 i 2005 samt den rigtige farvekode.
Malingen kunne jeg bestille hos Idealcombi, og den blev leveret i løbet af 2 dage, og kostede 150 kr. for 1 l. Jeg syntes at det er en fin service, og vinduer og døre fejler intet efter de 15 år !
PS. Der sad en label med ordrenr. i vinduesrammerne.

Odpowiedź od Idealcombi A/S
Dårlig kvalitet og service!!
Dårlig kvalitet og service!!
Dårlig service og kvalitet er desværre vores oplevelse af idealcombi.
Vi har købt døre gennem dette firma, da vi ville sikre os god kvalitet som de beskriver.
Vi har haft vores hoveddør en måned, da vores søn på 1,5 år lukker døren, hvor en tynd nøglerem af læder kommer i klemme.
Døren slår en kæmpe ræven og stykket falder af.
Jeg skriver en reklamation og de godtager ikke, at der må være en fejl i døren eller svagt punkt.
De lytter ikke da jeg ringer og er direkte ubehøvlet at snakke med.
De vil hverken se på skaden, udbedre det eller sende en ny dør.
Kan på ingen må anbefale det firma eller deres produkter til nogen.

Odpowiedź od Idealcombi A/S
Tak fordi du overhovedet gider svare…
Tak fordi du overhovedet gider svare Brian. Men svaret er som forventet - vi kontaktede jer og fik INGEN hjælp. Hvis du læser anmeldelsen. En dør til 30,000 kr - skal ikke gå i stykker efter 4 år og den er ikke blæst ud af vinden. Den er flækket i kompositmaterialet og det er en fabrikationsfejl. Når i laver det i komposit så holder det ikke og er ikke særlig fleksibelt. Det er en brudskade i materiale og har intet med vind af gøre - som du sikkert ved sidder døren i et stort jernhængsel på toppen og døren har indstillinger der kan låse den og den er meget tung og blæser ikke bare op. Jeg tror i kommer til at se mange fejl i jeres komposit og jeg tror ikke på den konstruktion på lang sigt og hvorfor skal den overhovedet bruges!
Lad det her forhåbentligt være til skræk og advarsel og service - indlevelse hos jer er ikke eksisterende - tror virkelig i skal fokusere på at lytte hvad jeres kunder siger. Jeg tror iøvrigt ikke den nye dør holder mere end 3-4 år igen også ryger den helt ud.
Forfærdelig service.
Kunne ikke komme i kontakt med dem på tlf eller mail i tre uger grundet de holdt sommerferie😳. Måtte skrive tre gange efterfølgende før jeg fik svar. Da jeg endelig fik svar ønskede de ikke give et tilbud eller ca. pris på en terrassedør da jeg ikke er håndværker😳. Tror bare jeg benytter klarvinduer.dk

Odpowiedź od Idealcombi A/S
har fået ideal combi vinduer i hele…
har fået ideal combi vinduer i hele huset fra ideal combi og er meget tilfredse med dem vores varme forbrug er faldet meget siden vi fik dem monteret så kan kun varmt anbefale ideal combi
hilsen
tommy
Total iorden.
Vi fik i 2010 leveret 18 elementer idealcombi Frame til vores selvbyg projekt nyt træhus. Jeg er mesterlært tømrer/snedker, og har desværre set en del skrammel fra velkendte og velrespekterede vindue/dør producenter. Så markedet blev undersøgt i meget lang tid, inden valget faldt på idealcombi. Jeg kendte overhovedet ikke til mærket idealcombi, da jeg undersøgte markedet, men Kvaliteten er bare så super god, og her små 8 år senere, er det hele nærmest som nyt endnu. Sådan en ting som grimme knastudtræk, som andre producenter leverer så rigeligt af, har vi ikke en eneste af hos idealcombi. Ingen løse håndtag overhovedet. Syntes det er rigtig ærgerligt for idealcombi selv, at de ikke er så kendt en v8ndue/dør producent, for det er bare mega i orden. Kan i den grad kun anbefale idealcombi.
Super service 😁 kan varmt anbefales.
Super service 😁 kan varmt anbefales.
Jeg var med 2stk. 8år gamle døre som ASSA låse systemet var gået i stykker.
Jeg kunne ikke finde kvitteringer på dørene og var der for ikke optimistisk på noget som helst, men de hos Idealcombi fik mål på dørene og så fik jeg en pakke med posten helt uden omkostninger.
I min verden er det service på 100% 😉

Dårlig behandling
Kontaktede virksomheden fordi den uden min tilladelse har lagt detaljerede billeder af mit hus både inde og ude - på deres hjemmeside. I den forbindelse bad jeg om at for justeret mine vinduer og døre - der hænger rigtig meget efter 3 år (håndværkeren der satte vinduer og døre i huset er desværre gået konkurs). Jeg fik en meget arrogant behandling - med bl.a. beskyldninger om afpressning - fordi jeg bad Idealcombi om at justere mine vinduer og døre som en modydelse for at de har brugt billederne af mit hus i deres markedsføring. Har aldrig tidligere været udsat for en så dårlig behandling - jeg er trods alt slutbruger på deres produkt som ikke fungere.
Super kvalitet og super service - tak!
Fik anbefalet Ideal Combi vinduer og døre af lokal håndværker. Havde faktisk oprindeligt overvejet Velux.
Fulgte håndværkerens råd, og har ikke fortrudt på noget tidspunkt.
Nu - 12 år efter - er der en lille plastikdims, der er gået i stykker i terrassedøren (vindstøds skyld). Jeg ringer til dem for at høre om man kan skaffe sådan en dims. Svaret var klart JA, Så de fremsendte fluks en ny.
Super kvalitet og super service - tak!

Dårlig/manglende levering af vinduer
Har efter store overvejelser, besluttet at dette firma skulle levere nye vinduer og døre til vores sommerhus.
Alt tyder godt, lige indtil levering skal forestå, så har jeg aldrig oplevet magen til dårlig service.
Kort fortalt, kommer der en besked,at en dør/glas er beskadiget i produktion, så denne vil blive efterleveret. En siger 3 uger og en anden 3 dage. Heldigvis er det 3 dage, så det passer med, at jeg har aftalt tid med tømrer til montering af alle 10 elementer på denne dag.
Til vores store overaskelse, kan vi konstatere, at der mangler 4 vinduer i leverencen, der bliver omgående taget kontakt til Ideal, som begynder en eftersøgning af disse.
Efter mange henvendelser, kommer der først et svar 7 dage efter, hvor man beklager, at man ikke kan finde de 4 vinduer, og derfor må producere nye.
Ok, mit sommerhus må så stå åben 3 uger mere, og en tømmer skal igen planlægges, med de ekstra omkostninger det har.
Jeg ringer til idealCombi, for at høre deres version, men de er meget uforstående for, at jeg som slutbruger kan finde på at ringe direkte til dem. (Er bestilt gennem byggemarked) Derfor foregår alt gennem dem, jo men der var jo ikke hul igennem.
Til alle jer derude, skal i vide, at når i har forladt deres showroom og ordre er indgivet, så ophører alt deres imødekommen i forhold til service. Aldrig har jeg oplevet, at man ikke ønsker at snakke med kunderne, når man har lavet en fejl.
Så resultatet af denne oplevelse var kun med ekstra omkostning på min side og uden forståelse fra IdealCombi for kompensation.
Er helt ubeskrivelig utilfreds
Er helt ubeskrivelig utilfreds med både produkterne og deres service. Vi har problemet med døre der bliver ved med at hænge. Listerne falder af og jeg kan blive ved. Vores hoveddør er ikke særlig pæn og fyldt med støvkorn men det falder under deres bagatel grænse (den er meget høj) Jeg vil fraråde alle fra at bruge dette firma.
Ideal combi kan ikke finde ud af at producere hoveddøre i en kvalitet der holder mere end til garantien udløber!
Jeg har på de første 3 år efter fået 2 nye dørplader på garantien. Nu er den flere gange uskiftede dørplade så blevet ca. 6 år efter sidste udskiftning. Nu vil Ideal combi ikke kendes ved deres produkt mere (da de kun mener at have garanti i 5 år selv om de har vedkendt sig problemet 2 gange tidligere) Så til nye kunder der ønsker døre fra denne fabrik, kan jeg kun fraråde på det kraftigste at købe fra denne leverandør!
Hvis nogen ønsker at se billeder af den dårlige kvalitet de leverer, fremsender jeg gerne foto dokumentation til de interesserede ved at sende en mail til martin$mhak.eu