Idealcombi A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik et topservice i forbindelse med udskiftning af reservedel til terrassedør. Alt fra kundeservice, til reservedele, og sidst men ikke mindst fra Senad i serviceafdelingen, som straks sendte det... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har jeres futura + vinduer og døre. Utrolig glade og tilfreds, ikke mindst pga. støj reducering og den geniale måde vinduesrammen lukker på ydersiden af inder rammen, gir lige lidt extra lys ind, sup... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Skulle have repareret en paskvile på et vindue, der hverken kunne åbnes eller lukkes. Prisen var sat højt, fordi det er placeret i 1. sals højde og krævede to mand på opgaven. Fordi det tog kortere t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vil rette en stor takk til Idealcombi A/S og da Michael Andersen som hjalp oss med et nytt grep (håndtak) til vår skyvedør. Grepet passet perfekt, og ble sendt på kort tid fra Danmark til Oslo. Vi fi... Zobacz więcej

1. Dostawca okien
  2. również w kategorii:
  3. Sklep z drzwiami

Napisane przez firmę

Idealcombi er en B2B virksomhed, som sælger til entreprenører, tømrermestre, dør- og vindueseksperter mm. Vores produkter specialfremstilles på vores danske fabrik i Hurup Thy på forhandlerens bestilling. Idealcombi har som virksomhed således ikke kendskab eller kontakt til slutbrugeren, da vi kun forhandler til den professionelle del af byggebranchen. Vi ønsker ikke at gå ind i et mellemværende mellem private og den udførende tømrer, bygmester eller forhandler og svarer derfor ikke på indlæg på Trustpilot. Du bedes venligst henvende dig til bygmesteren/forhandleren, hvor du har bestilt og købt dit Idealcombi produkt, så de kan hjælpe dig videre.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

197 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 38

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Desværre har de hoveddøre fra ideal…

Desværre har de hoveddøre fra ideal combi en synes jeg fejl konstruktion så de let flækker, det lille udspring den har ved gummilisten (træ) er flækket på begge mine hoveddøre og jeg fortalte min fætter om det i Esbjerg så var hans ugen inden også flækket samme sted. Jeg ville lave det om så den ikke var så skrøbelig lavet fx som Velfac som jeg ikke har haft problemer med.

11 kwietnia 2022

Fed fredag #hurtig respons#

Vi har i JDH-byg haft monteret en fordør i et større renovering projekt hos en kunde. Nu efter lidt under et år driller låsekassen som er en del af et Yale låsesystem. Bøvler lidt med af få lavet en reklamation på ideal combi hjemmeside. Men god service på kontoret ( tak Louise ).
Vi snakker fredag og kunden skal på ferie søndag. De to rare montøre er i Ålborg og alligevel kommer de i mål med opgaven fredag. Mega fedt
Tak for god service # louise#montør 👨🏻‍🔧
🤘god weekend Michael JDH-Byg

11 marca 2022
Oceniono na 2 z 5

Dårlig kvalitet

Købte i sommeren 2021 nye vinduer og døre til vores hus. Vi ville have dansk producerede komponenter og vores tømrer anvender kun Idealcombi - så vi regnede med, at det ville være en god kvalitet.

Vores forventninger til kvaliteten blev på ingen måde indfriet. Der var utallige fejl på vinduer og døre - både ude og inde.

Efter en lang reklamationsperiode kom der et par arrogante medarbejdere og afviste de fleste af fejlene som ikke-reklamationsberettigede. Det drejede sig om striber og mærker på den sorte alu på ydersiden. På indersiden var der stødmærker, ikke-malede områder, ru områder, og flossede gummilister på træet.

De tilbød at rette nogle af tingene.

Vi køber aldrig mere vinduer og døre fra denne leverandør.

22 stycznia 2022

Vanvittig kundeservice

Noget af den ringeste kundeservice man kan komme i tanke om.

20 stycznia 2022

Odpowiedź od Idealcombi A/S

Hvis du med ovenstående in mente fortsat ønsker at rette henvendelse til Idealcombi, er du velkommen til at kontakte Claus Winther, Direktør for Idealcombi på telefon 20128015.

Dårlig kvalitet og service

Vi byggede nyt hus i 2008 og valgte i den forbindelse vinduer og døre fra Idealcombi.
Allerede 5 år senere begynder mange indvendige lister at arbejde. De bliver simpelhen mindre. Hvilket ikke er særligt kønt rent visuelt ! De bliver skiftet.
Men 3 år senere står vi i samme problem med de samme lister. Idealcombi vil ikke igen skifte de defekte lister, men kun fuge mellemrummet.
Listerne arbejder stadig og bliver mindre. Ydermere er flere af de udvendige gummilister begyndt at krympe, hvilket har resulteret i, at det regner ind.
Idealcombis servicechef Morten Kloster undskylder sig nu med, at der ikke længere er garanti på deres produkter, skønt vi har haft problemer med dem i en del år. Han fremfører også hans lommejura, såkaldte B to B. Den bruger de overfor alle kunder.
De tager intet ansvar !
Konklusionen herfra er følgende:

Hold jer fra dem !

Del meget gerne på socialemedier.

2 grudnia 2021
Oceniono na 3 z 5

Vi har fra dag 1 haft store problemer…

Vi har fra dag 1 haft store problemer med vores døre ud til altanen. De er meget svære at åbne og lukke. Det er ikke for mig muligt at vide, om det er produktet eller den håndværker, der har installeret dørene, der er årsag til de store problemer.
Jeg må bare konstatere, at vores ovenlysvinduer, der er fra en anden producent, har virket perfekt fra dag 1, mens vores døre fra IdealCombi på intet tidspunkt har virket.
De er pæne og 3 lagsvinduerne tager lyden, men det opvejer ikke det faktum, at de ikke kan bruges.
Jeg har talt med firmaet som fralægger sig ansvaret og henviser til den håndværker der har installeret produktet, da det er ham, jeg har købt produktet af, og som må have installeret produktet forkert. Jeg kan så kun anbefale IdealCombi at selektere mere i deres håndværks kunder.

7 lipca 2021

Hej Kennet
Idealcombi er en B2B virksomhed og vores produkter sælges specialfremstillet på forhandlerens bestilling via vores forhandlerne, som hovedsageligt er entreprenører, tømrermestre og vindues- og døreksperter.
Af denne årsag vil det altid være til bygmesteren/forhandleren, hvor du har bestilt og købt dit Idealcombi produkt, du skal rette dine eventuelle kritik. Vi ved ofte ikke hverken hvem forhandleren (vores kunde) eller personen, som har oplagt et indlæg er, og vi svarer derfor ikke på indlæg i Trustpilot.

Men måtte du mod forventning have en kritik, som du mener alligevel skal rettes til Idealcombi, så kan du altid kontakte Idealcombi Direktør Claus Winther på telefon 20128015.

Oceniono na 1 z 5

Ligeglade med reklamationer - snakker udenom

Har lige fået leveret en hoveddør med glasrude. Udseendet af døren svarer ikke til de tegninger, der er videresendt fra håndværker til mig og de billeder, der har ligget på deres hjemmeside. Yderligere sidder cylinderen på ydersiden af døren uden afstand til dørkarmen. Det vil sige, det er svært at låse døren op. Finish på glaslisterne på indersiden af døren er dårlig. Firmaet fremstår ligeglade, snakker udenom og forholder sig ikke til reklamationen. Dette bevirker at både jeg og håndværkeren skal bruge uforholdsmæssigt meget tid på dette. Dette er spild af både håndværkerens og min tid og til stor irritation.

2 lipca 2021

Hej Dorte

Oceniono na 1 z 5

Ny vinduesfacade i E/F fyldt med fejl…

Vi har i en ejerforening fået en hel facade der består af elementer fra ideal combi. Flere af elementerne er der fejl ved, fejl ved lukketøj og ved ruder. Til trods for utallige henvendelser også via advokat retter idealcombi ikke fejlene. Det er nu 1,5 år siden byggeriet blev afsluttet. Kan på ingen måde anbefale vinduer eller virksomhed.
.....efter svar fra IdealCombi:
Når vi er i fasen inden en syns og skøns sag, og vinduesfabrikanten da - i den meget gode tid inden dette step - ikke gør noget som helst for at rette deres del af fejl og mangler (anmeldt gennem entreprenøren på projektet) så er det vi når frem til det stik modsatte af en anbefaling. Samtidig er der til stadighed utallige betjeningsfejl på vinduerne. På dansk betyder det at de enkelte ejere ikke kan finde ud af at åbne og lukke vinduerne. MEN - kan det virkeligt være rigtigt at åbne lukke funktioner på et vindue er så vanskeligt at 66 ejere kan have svært ved at håndtere det ??.

Så kære boligejere, ejerforeninger, andelsforeninger og almen nyttige bolig selskaber - find en anden vindues leverandør.

Til Claus: tror ovenstående burde række til at du ved hvilken sag der er tale om.

22 czerwca 2021
Oceniono na 1 z 5

We have three windows installed

We have three windows installed. Great windows. But only if you like closed windows. They will not stay open, The stupid cheap plastic red plug that is supposed to keep the windows open is stripped out after not 6 months of use. No matter how hard you tighten the plug the window closes on its own. So unless you want to have to put sticks in your windows to hold them open stay away from these windows.

18 czerwca 2021

Efter et godt samarbejde

Efter et godt samarbejde, for tjene Idealcombi 5 stjerner!
Super produkt, og super service!

15 czerwca 2021

Odpowiedź od Idealcombi A/S

Tusind tak for de 5 stjerner!

Terrassedør

Havde problemer med at lukke og låse terrassedør. Problemet blev meget hurtigt løst.

7 czerwca 2021

Odpowiedź od Idealcombi A/S

Tusind tak for de 5 stjerner :-)

Oceniono na 4 z 5

Stor tilfredshed med det færdige resultat

Har oplevet stor tilfredshed med Idealcombi-vinduer og døre. Vi manglede 1/4 af bestillingen ved levering, men det blev hurtigt efterleveret. Vi havde en dør med dug mellem vinduesglassene, og det blev skiftet hurtigt efter anmeldelse. Servicemand Tex har udlevet et højt serviceniveau.

14 kwietnia 2021

Rigtig god service

Sidst i 2016 fik vi installeret nye vinduer m.m. fra Ideal Combi. Vi glemte dog at bestille lås på tereassedøren, men købte efterfølgende et håndtag med lås til eftermontering. Desværre var kvaliteten af låsen ikke god, så allerede efter et halvt år virkede den ikke længere. Efter reklamation til Ideal Combi blev håndtag og lås udskiftet uden problemer. Vi fik endda et ekstra håndtag, da montøren ikke mente at deres låse levede op til firmaets normale kvalitets standard.
I sommeren 2018 gik et par af aluminiumslisterne løse på et par af de sydvendte vinduesfag, da beslagene svigtede. Ideal Combi udskiftede beslagene med nogle mere holdbare. Og det virkede.
Igen i sommeren 2020 blev andre lister i et andet vinduesfag mod syd løse. Igen kom Ideal Combis service montør forbi og ordnede sagen til vores fulde tilfredshed. Han udskiftede også beslagene på det sidste vinduesfag på sydsiden af huset. Så nu er chancen for at profilerne løsner sig forhåbentligt elimineret.
Da vi i en sidebemærkning nævnte terassedørens låseproblemer, som desværre igen var opstået, udskiftede han straks håndtaget med en anden model som umiddelbart ser mere holdbar ud.
Service montøren her på Sjælland har været rigtig god og serviceminded. De aftalte tider overholdes og i det ene tilfælde, hvor montøren var blevet syg, fik vi besked i rimelig tid og ny tid blev aftalt med kontoret. Alle vi har været i kontakt med har leveret god, kompetent service.
Så konklusionen er, at den service vi har modtaget fra Ideal Combis service montør og fra kontoret er helt i top. Bortset fra beslagene som svigtede og terrassedørens lås har vi ikke haft problemer med kvaliteten af vinduer og døre.

11 kwietnia 2021
Oceniono na 1 z 5

have had windows and balcony doors…

have had windows and balcony doors installed made by this company and have been nothing but a nightmare. keep away from them, first door handle broke, then i couldnt get the door closed, then i closed the door and couldnt get it open, now currently the door cannot be closed and locked. if you want a bad experience deal with them....

9 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Idealcombi super god service.

Købte i 2014 vinduer til hele huset , i Februar kom der dug i vores have dør mellem vinduerne. Jeg ringede til Idealcombi for at hvordan vi skulle forholde os. De sendte en mand som skulle tjekke fejlen , men da han idag var fordi kunne vi ikke se fejlen, men Idealcombi vælger stadig at ombytte vinduer i dør og lader derfor tvivlen komme mig som kunde til gode. Virkelig god service.

24 marca 2021
Oceniono na 1 z 5

Service er en by i Rusland

Vi købte træ/alu vinduer i 2008 til stort set hele huset. Dannebrogsvinduer, hvor sprossen indvendig åbenbart er klistret på med dobbeltklæbende tape. Der er 10 års garanti - og indenfor garantiperioden begyndte de sydvendte vinduer at tabe sprossen. De blev fikset - i fabrikkens 3. forsøg lykkedes det.

I 2020 begyndte de resterende vinduers sprosser at falde af. Efter lang tovtrækkeri lykkedes det at få en mand ud 12/1-21 - desværre er forhandleren længe gået konkurs, så vi har tagt dialogen med producenten. Argumentet var garantiperiode. Og vi henholdt os til, at en beskeden træliste, som en sprosse er, burde da kunne blive siddende... Den kræver jo ingen vedligehold - eller er udsat for fysisk påvirkning.

Servicemanden gennemgik dem alle 12/1-21, og nu, 1 1/2 måned efter, er de første 4 sprosser igen faldet af. 😳 Men IdealCombi er fløjtende ligeglad nu...de har desværre været for flinke 12/1-21...det beklagede de. MEN de vil åbenbart ikke leve op til deres egne udsagn om ‘meget høj kvalitet’ - så en dårlig reparation må vi finde os i...

Enig, det er udenfor garanti (vi er på 12. år) - men kan det passe, at sprosserne ikke kan blive siddende fra et højprofileret kvalitetsvinduesfirma? Eller skal man se deres vinduer kun have en holdbarhed på 10 år, som garantiperioden er...for så er andre billigere producenter da at foretrække...stillet på spidsen.

Jeg er skuffet over at have støttet en dansk firma, der gerne vil stå for højkvalitet og være forrest i udviklingen! De skriver endda:

‘ Hos os er “godt nok” aldrig godt nok. Gang på gang har vi fundet nye løsninger i vores stræben efter det perfekte vindue.’

4 marca 2021
Oceniono na 5 z 5

Ældre klassisk villa i flere plan - super løsning.

Efter GRUNDIG gennemgang af markedet, har vi valgt IDEAL COMBI døre og vinduer til 2 etages hus med fuld kælder. Leverancen har omfattet både enkelt og dobbelt-døre samt top- og sidehængte vinduer. Alle vinduer er leveret med det geniale skjulte hængsel, så man undgår alle de ulemper der følger med synlige hængsler. Det er en fin løsning, som sammen med bla. enkelt ramme mellem dør og vinduer, giver et flot og enkelt udtryk. Selvfølgelig har der været enkelte detaljer undervejs, som har krævet justeringer og servicebesøg af deres håndværker, men alt er leveret og udbedret uden problemer. Vi er meget tilfredse med resultatet, og kan kun give dem den bedste anbefaling herfra.
PS! vær skarp på din forhandler (uanset hvilket mærke du vælger), og husk 3-punkts låse på alle døre (også lave kælderdøre), ellers bliver de utætte - dette gælder selvfølgelig alle mærker.

2 marca 2021
Oceniono na 5 z 5

Kvalitets vinduer og fremragende service

Vi er meget tilfredse med vores vinduer og døre fra Ideal combi. De er af en utrolig god kvalitet og træ/alu designet passer virkelig godt til vores gamle murermestervilla, i modsætning til mange af konkurrenternes.

Servicen lige fra de første par møder i deres showroom i Hvidovre, over leveringen til udbedringen af en defket paskvil på én terrassedør, har været helt i top. Kompentente og flinke medarbejdere hele vejen igen.

Vi vil helt klart vælge Ideal Combi når vi om 25 år skal skifte igen;-)

Mvh Andreas

9 grudnia 2020

Service i top!

De får 5 stjerner herfra. God service når man ringer med sine spørgsmål. Gode kompetente medarbejdere man får råd og vejledning fra.

Deres nye service system er rigtig god. Der er styr på aftaler og info, både fra mig og fra dem.

Gode vinduer og service i høj kvalitet.

7 grudnia 2020
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej