Alles wat ik weer besteld heb bij Merel in goede orde mogen ontvangen en weer met veel zorg en liefde ingepakt, snoepje erbij, altijd een leuk gebaar!!
Reakcja na opinię
Hele leuke eigenaresse Leuke items Goede kwaliteit Je mag alles vragen Alles kan en wil ze laten zien tijdens de tiktok live met heel veel enthousiasme Snelle levering Goed en netjes verpakt
Reakcja na opinię
Super leuke webshop. Met een leuke eigenaresse! Ze denkt met je mee. Is vriendelijk, en behulpzaam. Overigens goede prijs kwaliteit verhouding , en je bestelling word goed en veilig ingepakt ! Ik kom... Zobacz więcej
Snelle levering. Leuk items Is voor surprise,
Reakcja na opinię
De plek voor handgemaakte kaarsen en toffe woonaccessoires!
Postbus 344, 3720AH, Bilthoven, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od Hyggelig
Super mooie spullen, aparte dingen, snelle verzending je kan ook opsparen. ❤️

Odpowiedź od Hyggelig
Weer een mooie bestelling kunnen plaatsen bij Hyggelig. Keurig verpakt, goede kwaliteit. Tevreden terugkerende klant.

Odpowiedź od Hyggelig
Netjes verpakt met een persoonlijk kaartje en nog kleine attentie erbij.

Super leuk bedrijf
Al 2 x iets gekocht een ding voor mezelf als huisdecoratie en 1 cadeau voor mijn baas
Super blij mee en goed verpakt

Odpowiedź od Hyggelig
Was een kadootje om te ontvangen… goed ingepakt en niks stuk geweldig…

Odpowiedź od Hyggelig
Mooie producten met een fijn advies. Mijn bestelling was snel verzonden en de breekbare artikelen waren goed ingepakt. Bedankt weer Merel!

Odpowiedź od Hyggelig
Alles was netjes ingepakt, service na verkoop uitstekend. Vlugge verzending, alles was top.

Odpowiedź od Hyggelig
Bestelling snel en goed geleverd, product uitstekend, en met een geschreven kaartje erbij wat het net even persoonlijk maakt, heel leuk!

Odpowiedź od Hyggelig
Ik kom hier zeker terug ❤️

Hele leuke eigenaresse
Leuke items
Goede kwaliteit
Je mag alles vragen
Goed en netjes verpakt

Odpowiedź od Hyggelig
Goed bedrijf, leuke producten, vriendelijke eigenaar, topservice, snelle levering. Geweldig gewoon.

Odpowiedź od Hyggelig
Weer super leuke woonaccessoires gescoord bij deze topper! Volg deze topper vooral even op tiktok met haar mega gezellige livesales