Spijt dat ik voor dit bedrijf heb gekozen (met een order van bijna 17 duizend euro)
Voor een kleine 17.000 euro aan spullen gekocht bij dit bedrijf, maar daar heb ik grote spijt van.
Het begon als een fijne ervaring in een mooie showroom met een vriendelijke medewerker. Ze hebben een prachtig 3D-programma waarmee de toekomstige badkamer kon worden gepresenteerd.
Zodra de bestelling eenmaal was geplaatst begon de ellende. Hierbij een opsomming van wat er allemaal mis ging:
1. er werden levertijden aangeboden die niet haalbaar bleken waardoor mijn aannemer in de knel kwam met de planning. Later werd dit afgeschoven op mij.
2. een douchewand werd in de verkeerde kleur geleverd. Het leveren van de juiste kleur leverde uiteraard weer vertraging op in mijn planning.
3. ook een fontein werd met kraangat geleverd i.p.v zonder, zoals besteld. De levering van de nieuwe duurde vervolgens uiteraard weer veel langer.
4. Meerdere artikelen kwamen beschadigd aan. Voor één artikel duurde het ruim een maand voordat er uiteindelijk een nieuwe kwam en bij de ander (een wastafel van 1723 euro) werd direct de schuld afgeschoven op mij/de monteur. Er is geen enkele verantwoordelijkheid genomen of bewijslast geleverd voor deze beschuldiging.
5. de terugbetaling van de bij punt 3 genoemde verkeerd geleverde (en teruggestuurde) fontein is tot op heden uitgebleven. Wel zijn ze zo bijdehand om herinneringen te sturen voor de betaling van het juiste fontein (waardoor ik dus twee keer zou moeten betalen).
6. tot slot is de communicatie na de bestelling ook niet ideaal. Reactietijden duren lang en dat is vervelend als je een strakke nieuwbouwplanning hebt.
Al met al heb ik los van de energie die het heeft gekost extra verlofuren moeten gebruiken en meerkosten gemaakt bij mijn aannemer. Enige vorm van verantwoordelijkheid zoals in de vorm van compensatie is totaal uitgebleven.
Ik heb daarom spijt dat ik met dit in mijn ogen amateuristische bedrijf in zee ben gegaan en kan hen daarom ook totaal niet aanbevelen.