produkten vi beställer är relevant framförallt för Mammas atros i alla fall till en viss fördel. Sedan Mamman använder produkten har hennes smärta minskat lite grann. Produkten har svensk patent och... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Snabb och bra service och en fantastisk produkt! Toppbetyg!! Hyaluronsyra fungerar jättebra på oss. Vi spelar mycket tennis och Padel och har inte ont någonstans. Under flera år har jag haft problem... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag förhandsbetalade en beställning som jag fick bekräftelse om på mejlen. Sedan en bekräftelse om att det finns en försändelse. Men sen kom det inget mer. Jag har gjort två försök att mejla Hyalor me... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag har inte använt det mer än någon vecka så svårt att ge ett bra omdöme! Men hunden äter det utan problem sen får vi se om det ger det resultat som jag vill!
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
På Hyalor brinner vi för hälsosamma vanor och produkter som är kliniskt framtagna. Hos oss finner du högmolekulär hyaluronsyra från EVA VET. Denna hyaluronsyra innehåller en stor molekyl så att den bevisligen tas upp via en receptor i tarmen och på det sättet når lederna.
Dane kontaktowe
Drakenbergsgatan 8, 41269, Göteborg, Szwecja
- 0706 - 24 00 41
- info@hyalor.se
- hyalor.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Jättebra service!
Snabb och bra leverans
Tack för snabb och fin service
Tack för snabb och fin service av en jättebra produkt för mina knän
Klarar mej inte utan dessa
Klarar mej inte utan dessa!
Tack vare dessa tabletter kan jag ha en fungerande vardag och nattsömn 🙏🏻🙌🏽
Mycket bra produkt som har god effekt.
Mycket bra produkt som har god effekt på ledbesvär.
Snabb leverans och trevligt bemötande 😊
Lätt att beställa och snabb leverans.
Snabb service
Snabb service. Positivt mina naglar har blivit starkare och bra för hyn. Inte lika stela leder.

Odpowiedź od Hyalor

Odpowiedź od Hyalor
produkten vi beställer är relevant…
Produkten har svensk patent och därför kan vi lita på produkten i den bemärkelsen att ger en någorlunda bra effekt.
Nackdelen kan vara att vi inte vet hur man framställer produkten för det har vi inte fått någon bra kännedom om.
snabb leverans
Fantastisk produkt.
Haft problem med axlarna och fick tips om denna produkt och waw va de blev bra jätte nöjd och då har ja bara använt de 2 v.
Snabb leverans.Man vet verkligen vad…
Snabb leverans.Man vet verkligen vad man får.Väldigt pålitligt.
Oseriös och otrevlig
Beställde en liten burk, fick sms att den var slut och att företaget skulle ta en stor burk och hälla över pulver i en plastpåse för att sen skicka till mig. Ingen originalburk eller doseringsmått skulle medfölja. Företaget råkade skriva fel adress så istället för 1-3 dagars leveranstid tog beställning 2 veckor. När jag sen väl hämtade ut mitt paket såg jag att kartongen läckte pulver. När jag öppnade kartongen hemma så hade pulver läckt ut överallt. När jag hör av mig om detta så är allt jag erbjuds 15% på min nästa beställning eftersom de (enligt sig själva) inte kan betala tillbaka pengar på redan betalda beställningar. Jag kräver då ersättning för innevarande ”påse”. Om jag skickar tillbaka påsen kan jag på tillbaka mina pengar. När jag ska packa påsen märker jag att påsen inte är stängd och råkar därför hälla ut det lilla som fortfarande är kvar. När jag ringer upp för att berätta detta får jag höra att företaget inte är nöjd med att jag hällt ut allt pulver som de nu själva kommer få betala för. En mycket otrevlig kvinna meddelar att hon kommer swisha tillbaka mina pengar (exkl fraktkostnaden) med en spydig kommentar om en trevlig dag innan luren slängs på i mitt öra.
Doświadczenie Trustpilot