Herabella Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 28

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Har aldrig upplevt något som detta

Har aldrig upplevt något som detta. Varan blev inte levererad kunde följa spårning och helt plötsligt gick varan tillbaka. Jag kontaktade dem de tog tre veckor och då hävdade de att varan inte gick att leverera för vi inte tog emot den. 😂 Skickade skärmdump på kartan och logistiken. Då får jag ett mejl om att jag har två alternativ få tillbaka 85% av kostnaderna eller de ska skicka en ny. Jag svarade att de fick två alternativ från mig 1 annullera köpet helt ge mig mina pengar. 2 jag polisanmäler er. Inte fått svar på snart tre veckor

19 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Otroligt jätte dålig kundservice och…

Otroligt jätte dålig kundservice och support! Det dom kommer med är en ersättning för nya produkter som man inte är intresserad av! Och bara 20% tillbaka på ca2500:- läser man fel då får man bara någon hundralapp tillbaka 🫩🥹🥹😭😭🤮. Besviken kund och aldrig mer ett köp!

9 lipca 2026

DO NOT BUY!

DO NOT BUY!
It is a scam.
The product does not work as advertised. They offer refund if you pay for shipment to China or pay half to keep the shitty product.
It is not an AC, just a fan.
Report to authorities, It is a scam.

16 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jag köpte en AC fläkt som var helt…

Jag köpte en AC fläkt som var helt värdelös vill jag ha värme så var det ok men det var kyla den utlovade som inte fanns. Maila med kundtjänst det är som att prata med en väg dom ska ha foto på varan när dom får det så är det hur enkelt som helst att returnera för att få pengar tillbaka bar dt är returen skall till någon i KINA. bara för att trötta ut kunden. jag kan nog svära på att dom har ett lager i Europa men det säger man inte.
SÅ FUNDERAR NI PÅ ATT HANDLA HOS HERABELLA GLÖM DET HITTA NÅGOT ANNAT STÄLLE SOM HAR SAMMA GREJER MEN INTE HÄR

16 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Varan motsvarar inte vad som utlovas i…

Varan motsvarar inte vad som utlovas i annonsen.
Svarar inte på frågor.
Får ingen returadress för att returnera.
Ingen mänsklig kundservie, bara en AI robot som svarar.
Mycket skrivande men dom betalade tillbaka 50% av vad jag gav och fick behålla en vara som jag int ville ha.
Undvik att handla av dom.

15 lipca 2026

Varning varning !

Varning varning !
Vilket skämt !
Detta företag är inte seriöst, svarar ej på mail ang reklamationer, produkter lever ej upp till specifikationer.
Snart löper tiden ut för reklamationer pga 5veckors leveranstid mm.
Blir nog blåst på 1500:- för en ickefungerande AC!

17 lipca 2026

Handla inte där

Handla inte där. Har försökt att få skicka tillbaka varan men de skyller på att den är använd. Ena stunden vill de ersätta med 20% av varan så jag slipper skicka tillbaka och nästa mejl skriver de att den är använd. Hur ska man veta att varan är bra om man inte har provat den först. Fy vilket företag är absolut inte mån om kunderna.

28 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Beställde min climacoolac i juni

Beställde min climatology ac i juni, har f inte fått den i ni har påpekat att den gått tillbaka till er pga att jag inte hämtat ut den när jag inte ens fått att den kommit, spårar man ser man att den är på väg o nu har det gått jäkligt lång tid . Skitdåligt. Jag kommer anmäla er!

6 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Håller inte vad de lovar

Håller inte vad de lovar. Utlovar 60 dagars nöjdhetsgaranti, men den gäller bara om man inte öppnat och testat produkten. Hur ska man kunna avgöra om man är nöjd eller inte om man inte fått testa produkten.

27 lipca 2026

Köp inte något ifrån Herabella

Köp inte något ifrån Herabella. Det är ett stort blufföretag. Jag köpte en ClimaCool av dem. När jag fick varan var kartongen trasig och ClimaCoolen var sönder på flera ställen. Jag mailade dem om detta och skickade med foton på den. Fick till svar att jag fick 20% rabatt på ClimaCool. Trots att den var sönder var det bara att sätta upp den på väggen tyckte deras kundtjänst. Jag tacka nej till detta i ett svarsmail. Jag skrev att jag hade kontaktat Klarna. Svaret var att jag fick 32% rabatt denna samt att jag vart VIP kund med 20% rabatt på nästa vara. Jag testade även den för att se om den fungerade och det gjorde den inte. Skickade iväg 2 st nya svarsmail till dem där det bla stod att Klarna stoppat betalningen till dem. Det har dom gjort efter att jag har skrivit till Klarna. Så gör inte som jag gjorde, handla inte på Herabella för det är ett stort blufföretag enligt mig.

24 lipca 2026

Riktigt usel support

Riktigt usel support. Lovar Nöjd-kund-garanti och 60 dagar pengarna tillbaka med enkel retur vilket är en total lögn. Bilder har efterfrågats och skickats 3 gånger som styrker att bilden på produkten jag beställde inte stämmer överens med det jag fick. Men nej, ingen retur är möjlig då kundsupporten hävdar att jag använt produkten vilket jag inte har. UNDVIK allt som har med detta företag att göra!

23 lipca 2026

Jag beställde en clima Cool

Jag beställde en clima Cool. Ångrade mig efter 4 dagar och meddelade företaget. Eftersom varan redan var på väg kunde jag inte avbeställa säger de. Efter en del korrespondens har varan kommit hit. Så nu ska jag försöka returnera och betala frakt antar jag. jag kan inte rekommendera företaget.

2 lipca 2026

Ångerrätten

Jag gjorde en beställning som jag ångrade och meddelade dem direkt dagen efter med hänvisning till ångerrätten. Jag har upprepat detta för 4:e dagen i rad men inget händer. Jag vill varna alla för att tänka sig noga för innan de har med detta företag att göra. Givetvis blev jag snabbt debiterad via Klarna./Ingegerd

22 lipca 2026

Beställde Clima Cool

Beställde Clima Cool. Jättebra trodde jag men den va spruckit i höljet. Tog bild och skickade den till kundtjänst. Fick en ny äntligen tänkte jag. Pluggade kontakten mmm då gick säkringen.. sen gjorde jag nytt försök han bara tryck på on/off knappen .
Det lyste som en julbelysning i den. Kretskortet gick och luktade brända kablar.
Har kontaktat dom igen och kräver återbetalning. Köp ej denna produkt

30 czerwca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej