hwtradegroup.com

Oszust, stracilem blisko 5000$. Z początku nie wierzyłem w opinie dopóki sam się nie przekonałem na własnej skórze. Przygotowujemy zbiorowy pozew jak i wycieczkę do Miami ;) do zobaczenia w 2024.

Wykupiłam dostęp do grupy i się nie zawiodłam. Znaleźć rzetelną wiedzę w sieci na temat tradingu obecnie nie jest łatwo, a tutaj wszystko jest dokladnie opisane, tak że zrezumieją nawet osoby absolutn... Zobacz więcej

Totalne oszustwo, nie wierzcie w te pozytywne komentarze o rzetelnej wiedzy, analizie sytuacji i wymianie doświadczeń, bo to banały dla naiwnych pisane na zamówienie. Jedyne co wie Hubert to dywerg... Zobacz więcej

Automat, szkolenia

Mistrz świata jeśli chodzi o manipulacje innymi. Niestety większość osób nie jest świadoma trafiając na jego profil bo po tych negatywnych opiniach usunął stronę i przeniósł się na taplinka bo tam nikt mu nic nie zrobi. Obiecywanie, ze jego automat jest najlepszy, kręci niewyobrażalne procenty, a wyszło na to, ze większości co używali bota potracili. W ramach rekompensaty oferował zdanie challengu MFF który i tak nie doszedł do skutku, śmiech na sali. Szkolenie za 300$ które mało co daje, jego SL wchodzi tam gdzie chce. Wiec od dzisiaj tez będę traderem, będę mówił ze cena zawróci i dam SL na 300 pipsow i po sprawie.
Cwaniak z rudego bo zrobił sobie klasę gdzie nikt nie może się kontaktować jak na discordzie. Jego żona tez jest dobra, chwali się zyskami gdzie to ledwo przekracza 5 pipsów. Oboje się dobrali i doją kasę z każdej możliwej osoby. Myślicie ze za co ma pieniądze na auto, mieszkania? Z potężnych wałów jakie robi. Co do traktowania swoich "klientów" to ja rozumiem ze czasami człowiek musi się odciąć i zresetować ale nie co tydzień. Niektórzy czekają 3 tygodnie na odpowiedz, a widza tylko jak Rudy podróżuje uśmiechnięty za nasze pieniądze. Naprawdę byłem szczerze przekonany co do niego ale jak dla mnie jest zwykłym nieudacznikiem okradając innych. Super, ze mieszka w Miami i ma dużo siana, nie zazdroszczę mu tego, ale to jakim kosztem się dorobił to już pozostawia wiele do myślenia. Pamiętaj Hubert, każdemu kiedyś się noga podwinie;)

14 sierpnia 2022

Gość proponuje ostatnio „swój” automat…

Gość proponuje ostatnio „swój” automat do handlu. Na stronie co chwilę jest coś innego. Inna cena, brak regulaminu, itd.
Tylko naiwny klient się na to nabierze. Ci bardziej kumaci wiedzą, że każde narzędzie można dopasować i ustawić wielkość Lota pod swój depozyt.
Tłumaczy to tym, że na kontach do $5.000 się nie opłaca (a i tak bierze za to kasę). Sam się nabrałem, bo wpłaciłem „za aktywację i podłączenie”. Chciałem zobaczyć co to jest. Po czym mija kilka tygodni i pytam - co się dzieje z moją kasą? Cisza...
Po kilku kolejnych mailach odpowiedź - „nie wykonałeś lekcji”.
Kur*a! Nie dość że zapłaciłem typowi wcześniej za nic niewarty kurs ponad $200 (olałem to widząc jaki poziom wiedzy reprezentuje - praktycznie żaden. Serio, to co prezentuje można zaleźć na YouTube wpisując „how to trade on forex” i znajdziecie więcej nic to co tam jest) to ten mi jeszcze nawiązuje (bez odniesienia się do mojego pytania odnoście kolejnej płatności którą zrobiłem), do tego co zrobiłem lub nie na jego „kursie”. Do dzisiaj zero odpowiedzi odnośnie płatności. Ch*j, nie ma tematu, ale kontakt raz na pare tygodni jest - żeby nie było że zniknął.

W międzyczasie znalazłem ten automat do pobrania darmo w necie. Albo dziwny zbieg okoliczności, albo typ stworzył takie samo narzędzie które jest opublikowane na jednym z forum nt forex.

Komentarze na insta zablokowane. Mailing oczywiście działa w jedną stronę - sprzedażową. Na zasadzie „słuchajcie ekipa, jest super, lecimy z tematem, podłączamy konta…”.

Przyjmować kasę to on umie. Ale odnieść się do pytań o pieniądze to już nie ma tematu.

Zgadzam się z wcześniejszymi komentarzami - omijać szerokim łukiem. Pozory mogą mylić! Ładne zdjęcia i wpisy na Instaranie mogą zaślepić prawdziwy obraz sytuacji. A ciężko to zweryfikować, skoro z nikim nie można o tym pogadać - wszystko poblokowane. Swoje kursy robi na narzędziach które uniemożliwiają kontakt pomiędzy klientami.

Ostatnio na chwilę zrobił czat na Telegramie. Pojawiło się parę niewygodnych komentarzy, których się wystraszył i zamknął czat. Co było mu na rękę. Przecież on jest taki dobry i tak pomaga ludziom „a oni tak mu się odwdzięczają”. Najlepiej zamknąć to w pizdu i nie odnosić się do tematu.

Jak ktoś jest fair, wie co robi, nawet jeśli popełnia błędy, to jest po prostu transparentny (szczególnie na rynku forex, gdzie liczy się REZULTAT) i pokazuje się to coś się zrobiło lub co się nie udało. Nic z tego! Tutaj tego nie znajdziecie. Uniki, brak kontaktu (chyba że na chwile złapie się klimat w rozmowie) i nara! Będzie następny frajer. Będzie kasa na podróże, nowego iphona żeby zrobić ładną fotkę i kurs łajbą po Miami, co by było pokazać jak się robi kasę „z handlu na forex”… Żenada.

4 sierpnia 2022

Chcialem wam powiedziec jak wyglada…

Chcialem wam powiedziec jak wyglada jego nauka w kalsach za ktora trzeba zaplacic 200 dolarow. Ta cala szkola tradingu to jedno wielkie gowno, jedyne czego sie tam nauczycie to czym jest dywergencja i poziomy wsparcia i oporu. Jest to wiedza ktora kazdy srednio inteligentny czlowiek przyswoi w godzine i malo tego to te zagadnienia lepiej wytlumaczone sa na youtube. Hubert jest czlowiekiem ktory utrzymuje sie glownie z pseudonauczania bo na traidingu to on sie zna tyle co kazdy amator. Moja rada jezeli chcesz sie czegos nauczyc to obejrzyj kilka webinarow na youtube bo tam jest mnowstwo wiedzy za darmo. Nie wpalcajcie mu pieniedzy bo placicie za jego wystawne zycie a w zamian zrobi z was idiotow. Jestem na rynku od 2 lat i odrazau jak tylko wszedlem do jego klas zrozumialem ze niema on ani obszernej wiedzy ani konkrtnej strategii

24 marca 2022

Oszust

Oszust. Wyniki z demo, 0 wiedzy o giełdzie. Na grupie zablokował możliwość pisania komentarzy żeby nikt nie mówił prawdy. Ma tajną strategie opartą o ema. "Od ema 200 często odbija, na ema 100 i 50 rozkładam siatkę zleceń" xD. "Stoploss ustawiam na granicy bólu" hahaha xd. Nie polecam.

27 stycznia 2022

Masakra

Wszystko to co czytacie niżej jest prawdą, sam straciłem przez niego trochę pieniędzy a te jego relacje na instagramie są tak oszukane, ze brak slow. Każdy bardziej doświadczony widzi te oszustwa ale ci którzy są zieloni dają się nabrać na te jego oszustwa. Jak myślicie dlaczego teraz robi klasy a nie discorda ? Bo mogliśmy mówić ze to jest oszust i uprzedzać ludzi. A teraz w klasach nic się nie dowiecie bo każdy tam jest indywidualnie traktowany, nie wiecie kto jest z kim w klasie.

21 stycznia 2022

„doskonały i godny zaufania”… napisałem…

„doskonały i godny zaufania”… napisałem to kilka dni temu. przyjaciel dodał tyle samo pieniędzy, o które prosili, a potem powiedzieli, że twój up-liner oznacza, że ​​​​ja, który go zaprosił, również powinienem zainwestować. . . nie powiedzieli nam wcześniej nic takiego. . zawracać sobie głowę dołączeniem do tej firmy, a tym, którzy dołączyli, byliśmy w stanie odzyskać nasze pieniądze tylko dzięki pomocy @^^ vesti ger eco bardzo… . lub pomagają odzyskać skradzione pieniądze z dowolnej firmy lub zablokowanych graczy na wyłączonym koncie, aby uzyskać pomoc.

25 października 2021

Damian S

Jako użytkownik grupy „hwtrade” od 2019r potwierdzam wszystko to co jest napisane poniżej.
Człowiek który zajmuje się tym biznesem to zwykły sprzedawca zarabiający tylko i wyłącznie na wpłatach nowych użytkowników lub ludzi którzy nabrali się na jego nowe projekty.
Regularnie wyrzucal lub blokował osoby które nie były mu na rękę. W pewnym momencie założył nawet druga grupę do której przyjmował jedynie osoby które podpisały „regulamin” czyli dokument w którym zobowiązują się do siedzenia cicho i nie wypowiadania się zle na temat całego przedsięwzięcia oraz jego twórcy. W ostatnim czasie z niewiadomo jakich powodów zablokował możliwość pisania na grupie (wszystkie kanały są jedynie do odczytu). W 100% NIE POLECAM. osoby zastanawiające się czy nie dołączyć do tego pana, odpuśćcie..... lepiej wydac te pieniądze na pierwszy depozyt, wypad za miasto lub cokolwiek innego poniewaz z tego projektu nie wyciągnięcie nic wartościowego. Poza tym czego można spodziewać się po człowieku który ma zablokowana opcje komentowania na instagramie?....

2 lipca 2021

UWAGA, PRZECZYTAJ ZANIM SIĘ ZDEYCDUJESZ.

UWAGA! MOJA OPINIA WYNIKA Z DOŚWIADCZENIA „WSPOLPRACY” Z HUBERTEM, A NIE JAK ZWYKŁ ODPIERAC KAZDY NEGATYWNY KOMENTARZ -„ z zazdrości”🤦🏻‍♂️. Zaplacilam za dożywotni dostep do grupy w 2019 roku. W tym czasie byl skoncentrowany żeby tam naganiać ludzi, więc jakos ta grupy żyła, a w sumie prym tam wiodły inne osoby, mające jakieś pojęcie o forexie, ale i te dlugo nie wytrzymały, kiedy wyrażały swoje zdanie, ze cos tu smierdzi itd. Hubert je szybciutko wyrzucał. Jesli chodzi o wiedze która przekazuje, a ktora rowniez za darmo mozna znalezc w internecie, na swoim przykładzie powiem , ze stosowanie sie do jego STRATEGII u mnie skutkowało 3 razy wyzerowanym depozytem. CZARA GORYCZY PRZELAŁA SIĘ KIEDY CZŁONKÓW GRUPY POTRAKTOWAŁ JAK ZWYKLE SMIECI, BLOKUJĄC CAKLOWICIE KANAŁ, ON SAM OCZYWISCIE JUZ TAM NAWET NIE ZAGLĄDAŁ, ALE BYLA JAKAS SPOŁECZNOŚĆ, LUDZIE KTORZY ZAPŁACILI ZA DOSTĘL I CHOCIAŻ Z NIMI MOŻNA BYLO SIĘ WYMIENIAĆ POGLĄDAMI. Wszyscy ci ludzie zapłacili ok. 200$ a zostali potraktowani jak g…. Szczerze radze unikac tego Pana. I ostatnia podstawowa kwestia , czy ktos kto chce uchodzic za guru forexa, chwalac sie swoimi wynikami na IG po kilkanascie/ kilkadziesiąt tysięcy dolarow uciekliby sie do tego typy zagrywek? Sprzedając dostep do grupy , ktora nagle zamyka bez slowa wyjaśnienia np…Czy sprzedając wskaźnik, o ktorym słuch tez dziwnie ginie…Czy osobie, która ma wiedze, i zarabia niby tak dobrze bylyby potrzebne tak „śliskie” akcje? Szczerze watpie. Niech to bedzie puenta wiarygodności wszystkich projektów związanych z tym Panem.

28 czerwca 2021

Rozczarowanie

Totalnie olał członków grupy. Nie ma możliwości pisania na żadnym czacie, wszystkie kanały są zablokowane, już nie mówiąc o tym że baaaaaardzo rzadko poświęcał czas grupie. Nie odpowiada na prywatne wiadomości w tej sprawie.
Opinie które są tu napisane - prawda.

Jest mi niezmiernie przykro że się spotkałam z czymś takim.
Karma wraca.

26 czerwca 2021

OSZUSTWO!

OSZUSTWO!
Zacznę od początku, zobaczyłem konto tego (jak się okazało) pseudo guru forexowego na instagramie. Wszystko pięknie, pozytywne opinie, wyniki od członków. Co mogło pójść nie tak? Odpowiedź - wszystko. Po zapłaceniu ok. 700zł zostajesz zaproszony na serwer na discord, na którym jest:
1. jak założyć konto demo
2. artykuł o zarządzaniu pieniędzmi z internetu
3. jak ustawić wskaźniki pod niedziałającą strategię scalpingową (rsi close, 14 / ema 12 / ema 26 / świece heikin ashi)
4. co to konsolidacja
5. artykuł z internetu o overtradingu
6. co to dywergencja
7. kanał tekstowy naciągający na zapłacenie 200$ w celu dołączenia do "szkoły tradingowej"
i w sumie tyle. Jest jeszcze kilka kanałów odnośnie sprawdzania, czy dobrze wyznaczyło się dywergencję, wyniki handlowe członków grupy, którzy, swoją drogą nie grają strategią z grupy oraz czat na którym panuje okropna cenzura. Każdy, wypowiadający się negatywnie na temat huberta został natychmiastowo wyrzucany z grupy, a wypowiedź kasowana. Przewijało się jeszcze conajmniej kilka projektów:
a) ipo
b) trading room
c) wskaźnik 1
d) wskaźnik 2
e) szkoła traderów
oczywiście każdy projekt okazał się niewypałem, ale trzeba było za każdy z osobna zapłacić ~200$
Urwany kontakt ze strony huberta, to norma, nie ma co liczyć, że odpisze członkowi grupy. Nie znajdziecie tu nic, co ten oszust obiecuje. Niestety jest nieuchwytny, bo uciekł od długów i rozpraw sądowych do Miami. Kończąc chciałbym tylko zaznaczyć, że do huberta nie mam nic, nawet szacunku :) mam nadzieje, że nikt więcej nie nabierze się na mamienie bogactwem przez tego krętacza.

21 czerwca 2021

Z całego serca nie polecam!!

Z całego serca nie polecam!!
Zostałem oszukany i można powiedzieć, że okradziony ponieważ Nasz "RUDY GURU" oszukał co do swojej wiedzy, której nie ma i zapewnianych stuprocentowych zysków, których również nie było..
Jak chcesz zacząć swoją drogę z Forexem, to z pewnością nie tam!!

21 czerwca 2021

Grupa TOTALNIE upadła koniec HW

Jestem na grupie od 2019 roku. Na początku było dość fajnie - można było rozmawiać z ludźmi, którzy mieli już większe doświadczenie w tradingu, sam Hubert się dość często udzielał i widać było, że ta grupa jest dla niego ważna. Później był trading room, który niestety nie trwał długo i były jakieś sprzeczki i wynagrodzenia dla osób, który ten TR prowadziły. Hubert następnie zaczął wywalać osoby, które niekorzystnie wypowiadały się na jego temat oraz na temat grupy. Przełomowy dla grupy miał być wskaźnik, który miał "zwalniać z myślenia" według Huberta. Chłopaki z supportu od wskaźnika byli chyba dostępni 24/7 aby pomagać ludziom, a Hubert.. pływał na łódce. Oczywiście znowu poszło o pieniądze i chłopaki od wskaźnika zrobili swoją grupę (gdzie rozwijany jest projekt wskaźnika), a Hubert wyskoczył z krzaków ze swoim nowym wskaźnikiem, który okazał się być wskaźnikiem jego przyjaciela, który też finalnie odszedł od Huberta. Powstała nowa grupa nt. nowej strategii "scalping", ta sama strategia jak poprzednio, tylko że masz o dwie EMA mniej. Miał być szał i wyszło jak zawsze - czyli nic. Hubert nagrał nowe filmiki do tej strategii i tyle. Na dzień dzisiejszy jak piszę tę opinię, Hubert werbuje osoby do jakiejś szkółki czy akademii tradingu, gdzie obiecuje najlepszym prace w Miami. Oczywiście musisz za to zapłacić 200$ dla grupy początkującej i zaawansowanej. Czego się tam uczysz? Wyznaczyć dywergencję, odpowiedzieć na pytanie co to jest SL i TP, itp. - oczywiście to pytania dla osób z gr. zaawansowanej. Od tej pory jak zaczął werbować ludzi do swojej szkółki, to o grupie całkowicie zapomniał, nawet się tam nie pojawia. Jeśli zastanawiasz się nad tym czy dołączyć do HWTRADEGROUP to pomyśl dwa razy, ponieważ: nie dostaniesz 24h supportu, nie dostaniesz wsparcia psychologa, nikt Ci nie odpowie czy Twoje wejście było dobre czy złe i w sumie tak naprawdę nikt Ci nie pomoże, bo na grupie zostali same świeżaki, którzy nabrali się na Huberta obiecanki. Nie zdziwię się, jak grupy niedługo zostaną zamknięte :)

Szkoda, że Hubert lubi się dorabiać na cudzych pieniądzach.

edit: już na drugiej grupie jest zablokowana możliwość pisania na czatach, nie możesz nic nigdzie napisać, tylko są kanały do wglądu co się tam znajduje. ŻENADA!

19 czerwca 2021

OSZUST!

Poprzez konto na instagramie Hubert zachęca do swoich "szkoleń" z tradingu. Dodaje Cię na grupę discord za jedyne 200$, a tam: zero wsparcia, strategia wzięta z internetu i to jeszcze nie działająca, urywa kontakt i nie odpowiada na wiadomości. Tworzy tylko w kółko nowe szkolenia, nowe grupy by na nowo okradać ludzi, a to aż 200$. SCAM!! Oszust, który uciekł z Polski bo podobno tak nie lubi tej mentalności naszego kraju, a wystarczy wpisać go w internecie i szybko znajdziemy informacje nt. jego długów. Po prostu ukrywa się za granicą i unika spraw sądowych. Rzygać mi się chcę jak o nim słyszę. Nie kupujcie nic od niego i unikajcie jak się tylko da bo to OSZUST!!!!!!!

19 czerwca 2021

Oszustwo, nie kupować

Oszustwo.
Dostęp do grupy oczywiście płatny, a w środku grupy nic się nie dzieje. Hubert zagląda do niej raz na 1-2 tygodnie, odpowiada na pytania użytkowników bardzo zdawkowo lub wymijająco. W międzyczasie cały czas prowadzi kampanię reklamową na insta story z wynikami zarobków, które pewnie są z demo oraz organizuje kolejne nowe szkolenia, z których nic nie wynika. Osoby które faktycznie zarabiają na Forexie, nie muszą szukać pieniędzy gdzie indziej, np nie potrzebują prowadzić "szkółek" i płatnych grup. Grupa liczy około 600 osób, 600 * 170$ = 102 000$ = 367 000 PLN darmowego hajsu dzięki odpowiedniemu reklamowaniu insta i mamieniu ludzi na bogate życie na jachcie w Miami (jego codzienne relacje na insta story)

7 czerwca 2021

SCAM ALERT

SCAM ALERT
Jeżeli byłaby niższa ocena to taką bym dał. Szkoda, że facebook i instagram nie weryfikuje w żaden sposób takich scamów. Jedyną opcją jest zgłaszanie takiego kandydata do nich - im więcej zgłoszeń - szybciej usuną. Gościu nie zarabia na tradingu tylko na DOSTĘPACH DO GRUPY. Wiedza z grupy jest fajna jak ktoś zaczyna i nie ma pojęcia o niczym. Później dochodzi do Ciebie, że to wszystko jest darmowe na YT i lepiej wytłumaczone.
Ładne zdjęcia, fura, wyniki z kont demo i tyle. Wiecznie coś nowego dokłada, jak nie wskaźnik to inne cyngle, teraz chyba jest jakaś szkoła traderska :D Cyrk na kółkach. Dlaczego ciągle coś nowego? BO NIC NIE DZIAŁAŁO nigdy jak powinno.
SCAM ALERT nie dajcie się nabrać i wchodzić w konszachty z tym gościem, bo możecie sobie jeszcze narobić problemów.

26 maja 2021

NIE WARTO! OSZUŚCI!

Dramat... Dałem się nabrać przez własną naiwność i niecierpliwość.
Po opłaceniu dostępu do płatnej grupy, powtarzają się na niej w kółko te same schematy:
- naganianie na płatne sygnały, które później okazują się nie przynosić zakładanych zysków,
- naganianie na płatnego robota, który później okazuje się nie przynosić zakładanych zysków,
- naganianie na płatne konta pamm, które później okazują się nie przynosić zakładanych zysków,
- naganianie na płatne algorytmy, które później okazują się nie przynosić zakładanych zysków,
- naganianie na płatne program scalpingowy, który później okazuje się nie przynosić zakładanych zysków...
Wszystko jest na początku reklamowane fejkowymi screenami wyników, fejkowymi screenami wiadomości, które Hubert rzekomo otrzymuje od zadowolonych traderów.
Gdy dłużej obserwuje się Huberta na instagramie, wszystko to widać, jak na dłoni. Gdyby choć jeden projekt był dochodowy i zgodny z obietnicami, nie pojawiałyby się kolejne. Za każdy trzeba słono zapłacić. Mnóstwo ludzi straciło tam kasę. Na grupie nie można powiedzieć ani słowa, bo lecą bany. Teraz każe podpisywać jakieś papiery przed dołączeniem i straszy prawnikami... NIE WARTO! HWtradegroup TO STRATA PIENIĘDZY! OSZUŚCI!

25 maja 2021

Najbardziej mi się podoba jak rudy…

Najbardziej mi się podoba jak rudy wrzuca na swoje instastory wyniki ludzi, jak to niby strategia super działa, a prawie wszystkie z tych osób, co robią takie fajne wyniki wgl nie korzysta z tych strategii...

Kolejna sprawa, wystarczy sobie odpalić pierwszego lepszego live i zobaczyć jak gościu nieudolnie to prowadzi, czasem kilka minut potrafi szukać na platformie przyciski żeby dodać jakiś oscylator albo coś wyrzucić z wykresu. Podobno taki staż, a wygląda to jak by na platformie siedział dopiero kilka dni.

Moc tej grupy była tylko w innych, bardziej doświadczonych członkach, sam Hubert swoją karierę zakończył na zrobieniu kilku screenów, nagraniu pary wideo z których nie wynika nic więcej niż ze screenów, i dodaniu kilku artykułów z innych stron.

Jak ktoś szuka prawdziwej wiedzy to sorry ale nie tutaj, nie ma tam nic co pozwoliło by ci robić wyniki podobne do tych z insta, już nie mówiąc że są one wrzucane z konta demo lol

23 marca 2021

Ta grupa to totalna ściema

Ta grupa to totalna ściema, nie ma tam wiedzy o giełdzie, tylko jest to taka zajawka/punkt zaczepienia dla osób co się nie do końca znają, żeby pozyskać klientów na kolejne projekty w stylu wskaźników, scamowych piramid itp. Nie ma się co nabierać na "zniżki dla członków na inne produkty" bo nikt inny poza członkami gr by nie kupił żadnego wskaźnika, sygnałów, czegokolwiek innego od HW. Prędzej czy później i tak wyniknie z tego jakaś grubsza afera. Dodatkowo poprzez "materiały" z grupy umiejętności tradingowe HW stają się wątpliwe, ponieważ każdy kto już trochę siedzi w temacie ryknie z nich śmiechem. Strategia opiera się na randomowych wskaźnikach oscylatorach oraz średnich, których działanie nawet nie zostało wytłumaczone tak samo jak wiele innych ważnych rzeczy, jedyne co jest ciągle podkreślane to "wielki money management jest najwaznijwszy" no spoko tylko że money management nie zarobi za nikogo pieniędzy. Całe materiały składają się na kilka nagranych webinarow z których nie wynika nic więcej niż zasady całej "strategii" oraz dosłownie jednej analizy syt na wykresie. Gość się zupełnie na grupie już przestał udzielać ostatnio pojawił się nowy film jak już wszyscy członkowie prawie się domagali tego i przez 7 min tłumaczone jest tam dodanie 2 poziomów do oscylatora no japier... Można sie jeszcze fajnie pośmiać jak żona huberta chwali się na stories na instagramie zarobkiem po złapaniu następujących ruchów:
0,8 pips
0,5 pips
3,1 pips
7 pips
( X D )

Oczywiście kolejna sprawa się rypła i na sygnałach forex pomijane są stratne sygnały oraz w podsumowaniach nie podaje się ich, a niewykloczune że może to być nawet większość.

Zapomniałem jeszcze dodać że na grupie pałeczke w dawaniu złotych rad przejmują osoby których cała historia z giełdą sprowadza się do grupy HW.

11 marca 2021