Futuretradeai

Przepalone pieniądze na konto…

Przepalone pieniądze na konto fundowane, konto po miesiącu zamknięte w stracie. Po zrobionym przelewie mimo kilkukrotnych prób kontaktu brak odpowiedzi.
Chętnie odpowiada ciągle nowym klientom, natomiast tych których ma, w momencie gdy coś pójdzie nie tak totalnie olewa.

Polecam omijać szerokim łukiem.

28 października 2025

Oszust

Oszust, naciągacz, brak kontroli nad kontem brak kontaktu, wczoraj mi spalił prawie konto 100k, w ciągu dwóch dni wyciągnąłem konto na 104k bez jego”zajebistego bota”
Jak dobrze że nie kupiłem konta 200k

Ma też nową stronę pasetuppro.com

Omijać szerokim łukiem

Mój mail romanjazda043 @gmail.com

17 września 2025

Złodziej pójdzie siedzieć

Zwykły oszust, nie przelewajcie mu żadnych pieniędzy. Lansuje się na instagramie, robi kursy i oferuje zdanie kont fundowanych. Na instagramie ma całą masę fejkowych review. Prawda jest taka, że po wpłaceniu pieniędzy instaluje bota i nie ma z nim kontaktu. Bot jest mega prymitywny, traduje na zmianę i najpierw ustawia transakcje na buy, jak zrealizuje, to ustawia na sell, dopóki nie osiągnie zysku, niewazne jaka jest sytuacja na rynku. Bot grał cały czas szorty bitcoina podczas gdy cena wzrosła od 94k do 109k. Gość ma wywalone na ciebie i konto, w ogóle nim nie zarządza. Uciekł do Stanów, teraz zwiewa z Florydy do Kalifornii. Mam nadzieję że go w końcu dorwą i rozlicza z jego kradzieży!

21 maja 2025

Nie polecam. Kontakt na początku spoko. Ale bardzo mocno znika po zrobionym przelewie. Na pytania najlepiej nie odpowiadać i jak już się ma kasę to lepiej łowić nowych naiwnych niż zrobić to co się mówi.

23 października 2024

Zostałam oszukana na 6 tys zl

Zostałam oszukana na 6 tys zl
Pan hubert miał zdać mi konto na frmo 100 tys dolarow. Konto obserwowałam caly czas. Trwało to około 5 tyg . Po czym przegrał moje konto, widać było na transakcjach zw robi to bot. Więc można go ustawic tak by nie przekroczył 5 tys na minus . Było to jak widać wszystko zrobione z premedytacją. Szukam ludzi którzy również zostali oszukani piszcie do mnie instagrama x.donnna chce się tym zająć. Nie odpisuje mi od tygodnia , a jego żonka sprzedaje po rosyjsku to samo więc już wiadomo skąd mają tyle kasy na auta itp.

9 października 2024

Pan Hubert Waryszak inaczej Wayatt

Pan Hubert Waryszak inaczej Wayatt , Gościu to jeden wielki scam. Oferuje zdanie konta hodowanego na scamerskich firmach.
Zda ci konta botem którego nigdy nie otrzymasz po bot nie uwzględnia prowizji jak u normalnego propa.
Zada ci konto w jeden dzień ale prop i tak ci go zbanuje.
Kanciarz oszust dłużnik.

15 maja 2024

Hubert Waryszak vel henrywayatt - Oszust z Miami

Przestrzegam przed współpracą z tym naciągaczem.
Nie ma ani wiedzy, ani umiejętności, a jedyne co nim kieruje to chęć wyciągnięcia od Ciebie pieniędzy.
Jedyne co możesz z nim doświadczyć to straty.
Coraz to nowe "projekty" od grupy na discordzie, przez klasy, zoomy, automaty, wskaźniki, challenge, copy trading wszystko po to by łowić kolejnych frajerów.
Skorzystaj z rad tych, którzy u niego byli i w to nie wchodź, chyba, że koniecznie chcesz przewalić kasę, wtedy henrywayatt zaprasza na instagram. Kompanem w tym skamerskim procederze jest żona HW Alisa (insta: alicegoliampolska ).
Więcej opinii można znaleźć na trustpilot wpisując hwtradegroup

1 marca 2024