Fijne en nette sportschool met begeleiding. De apparaten worden digitaal voor je ingesteld waardoor je direct kunt starten met je workout. Er zijn rustige momenten om te sporten wat ik vooral prettig... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Tot nu toe bevalt het goed. Zoals ik me had voorgesteld. Ik ben net begonnen pas 2 keren geweest, daarom kan ik nog geen goeie beoordeling geven. Over een paar mnd heb duidelijk wat meer inzicht... Zobacz więcej
Hele vriendelijke mensen. En ook goede begeleiding. Verwacht voor de toekomst goede ondersteuning en adviezen omtrent mijn herstel.
goede begeleiding/fijne apparatuur/dicht bij woonadres wel flinke prijs maar daar heb je dan ook geen blote basten en bodybuildersgedoe... fijn lekker rustig sporten en aan jezelf werken in een fijne... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
We zijn met een oppervlakte van 270 vierkante meter zeker niet de grootste sportschool van Apeldoorn. Dat vinden we helemaal niet erg! Ons doel is namelijk om jou een vertrouwde en overzichtelijke omgeving te bieden waarin je op een heerlijke manier kunt werken aan je gezondheid. Om dit te bereiken zetten we de intelligente en innovatieve trainingsapparatuur van EGYM in. Zo train je bij H&R Movements op een functionele manier. Functioneel trainen houdt in dat het sporten bijdraagt aan het onderhouden van dagelijkse bezigheden en om beter te bewegen.
Dane kontaktowe
Laan van Westenenk 4, 7336AZ, Apeldoorn, Holandia
- 055-2034152
- info@hrmovements.nl
- hrmovements.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Professionele benadering met aandacht…
Professionele benadering met aandacht en tijd voor de cliënt.
Kleinschalig en goed concept
Had nog geen ervaring met Egym. Combinatie Egym en altijd een personaltrainer beschikbaar voor vragen, vind ik jeel fijn
De eerste kennismaking was goed
De eerste kennismaking was goed, informatief en enthousiasmerend. De uitleg van de test en oefeningen waren ook prima. De afspraken daarna liepen niet geheel vlekkenloos. Wanneer je een afspraak hebt verwacht je dat iemand er voor je is. De stagiair is wel ook heel betrokken en je merkt dat hij het graag juist wil doen.
Gisteren was het voor het eerst zo druk dat er geen krachtapparaat beschikbaar was. Yassine heeft 2 vervangende oefeningen gegeven. Dat is fijn. Wellicht dat er in de app iets kan komen waarin je kan zien of het druk is of niet.
Er heerst een prettige sfeer en ik werd…
Er heerst een prettige sfeer en ik werd op een deskundige en vriendelijke manier te woord gestaan.
Er werd ruim aandacht geschonken aan mijn doel en wensen
Goed geluisterd naar onze wensen en…
Goed geluisterd naar onze wensen en geadviseerd om een voor ons juiste keuze te maken.
Er wordt naar je geluisterd en in de…
Er wordt naar je geluisterd en in de begeleiding rekening mee gehouden.
Na 40 jaar niets aan sport te hebben…
Na 40 jaar niets aan sport te hebben gedaan nu toch de knoop maar eens doorgehakt en bij H&R aan de slag gegaan.
Op maat een trainings schema gekregen en regelmatig doen we krachtmeting
Het is een kleine sportschool met heel goede trainers met een heel persoonlijke aanpak.
Persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht. Met de proefweek een goed beeld kunnen krijgen van de mogelijkheden.
Afgestemd op persoonlijke wensen. En ook duidelijk als dit niet zou passen.
Aanloop naar programma wat mistig
Er was toch wel een en ander onduidelijk rond de intake, het programma en de abonnementen. In het eerste telefonisch contact leek het programma dat ik wilde doen, 6 weken in het kader van je echte leeftijd, 69 euro zou kosten. Ik moest 3 keer komen voor de intake. Dat kan efficiënter! Ik dacht in te kunnen schrijven voor het programma van 6 weken. Daar werd over geadverteerd. Maar toen ik na de intake verder wilde, kon ik alleen voor 3 maanden of meer inschrijven. En vergeten was te vermelden dat er 25 Euro inschrijfgeld was. Ben nu net een week aan het sporten, dus kan er nog niet veel over zeggen. Ben benieuwd.
Vriendelijke ontvangst en begeleiding
Vriendelijke mensen, die goed kunnen luisteren. Er heerst een rustige fijne sfeer.
Een persoonlijke intake
Een persoonlijke intake, vriendelijke ontvangst en een mooie setting aan apparaten.
Zeer goede begeleiding!
Deskundig en vriendelijk
Super fijn team
Super fijn team, flexibel en goeie kennis in huis! Fijne plek om te sporten!
Zeer goede en fijne begeleiding!
Fijne sportschool
Intake is een mooi evenwicht tussen weten waar je staat en motivatie om te verbeteren. Prettige sfeer, schone ruimte. En het programma past als een handschoen, ik merk nu al verandering zonder mij het snot voor mijn ogen te hebben hoeven trainen.
Prettige omgeving en bekwaam personeel
Prettige omgeving en bekwaam personeel. Ik word gestimuleerd door het systeem van trainen om te komen!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.