Reakcja na opinię
Voor mijn lage HB wilde ik graag op natuurlijke manier kijken wat mij kon ondersteunen. Ik zag bij Nadine een bericht voorbij komen over celzouten. Een gesprek volgde met kundig advies en de start met... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik blijf me verwonderen over wat Nadine elke sessie opnieuw weet door te geven 💙
Een zeer speciale human design reading gehad bij Nadine. Ik liep er zelf mee vast. Human design is er maar mijn verleden ook. Hierdoor raakte ik verstrikt. Bepaalde dingen die ik mee draag in mijn sys... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
‘Wanneer je het even niet meer ziet is het tijd anders te gaan kijken’ Aanbod: -Individuele therapie & coaching: sessies 45/60/90 minuten en trajecten (op maat) -Kind consult (Jij als ouders blijft erbij) Alles gebaseerd op byFERM de methode ™ Energetische therapie, Psycho-Drama therapie Kindercoaching, opvoedcoaching Leer-kracht En zoveel meer, meet my toolkit! online te vinden voor ouders via: www.jouwouderschap.nl Voel je welkom!
Kramsvogel 11A, 6245RE, Eijsden, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Via Woonpunt, mijn werkgever, mocht ik een individueel traject starten bij Nadine. Haar werkwijze was me al bekend, omdat ik al meerdere malen een losse sessie had gehad. Het traject bood echter zoveel meer diepgang door de intensieve begeleiding die volledig op mij werd afgestemd op wat ik op dat moment nodig had. Ik ben haar ontzettend dankbaar dat ze mij anders heeft laten kijken naar mezelf, mijn situatie en mijn toekomst.

Samen kom je verder.
Nadine gaat samen met mij aan de slag.
Ik voel mij veilig en gehoord en dat is wat ik nodig heb om stapje voor stapje weer in mijn kracht te komen. Bijzonder hoe ze dit doet, door luisteren, te spiegelen, mijn lichaam vrij maken van wat ik mag loslaten.
Dankbaar.

Odpowiedź od Nadine Defesche
I am supported on my path.
Dit was een van de kaarten tijdens mijn laatste sessie van mijn traject. Ik ben een nieuw pad gaan lopen toen ik bij nadine begon en zij heeft geleerd dat er heel veel wegen zijn en het pad blijft gaan. Er zijn hobbels, bochten maar vooral ook mooie wegen.
Dankzij nadine heb ik een enorme groei mogen maken in wie ik ben. Nieuwe inzichten, dingen anders leren aanpakken.
Ik ben ook dankbaar dat ik dit aanbod heb gekregen vanuit mijn werkgever “MIK SPELENDERWIJS”. Ik zou dit iedereen gunnen, die even een steuntje in de rug kan gebruiken.
En voor alle mensen die twijfelen, maak die afspraak en ga voor jezelf!
Ik ben zelf 27 en enorm blij dat ik zo vroeg al een groei heb mogen maken. Mijn pad blijft vooruit gaan.
Nadine, dankjewel🤍

Odpowiedź od Nadine Defesche
Ik had door privé omstandigheden begeleiding nodig en kwam bij Nadine terecht voor een traject, mogelijk gemaakt door mijn werkgever de Universiteit Maastricht. Het is voor mij van grote waarde geweest!
Vanaf het eerste moment voelde ik me gezien, gehoord en serieus genomen. Nadine weet op een rustige en scherpe manier precies de juiste vragen te stellen, waardoor ik niet alleen inzichten kreeg, maar ook flinke stappen heb gezet. Het traject is een absolute toegevoegde waarde door het vele contact en dat je altijd kunt terugvallen op de kennis en het advies van Nadine.
Wat ik bijzonder vind, is haar combinatie van betrokkenheid en professionaliteit. Ze creëert een veilige omgeving, maar houdt je tegelijkertijd een eerlijke spiegel voor. Dat heeft mij geholpen om patronen te doorbreken en met meer vertrouwen keuzes te maken die bij mij passen.
Ik kijk met veel waardering terug op dit traject en kan Nadine van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar verdieping, richting en groei!

Odpowiedź od Nadine Defesche
Dit traject heeft mij meer gebracht dan ik vooraf had kunnen bedenken. Waar ik eerder bij een psycholoog het gevoel had niet echt verder te komen, heb ik hier wél beweging ervaren. Er is voor mij veel helderder geworden: patronen, gevoelens en overtuigingen die eerst vastzaten, kwamen in beweging.
Wat ik vooral meeneem is meer vertrouwen in mezelf. Ik heb geleerd om te voelen in plaats van alleen maar door te gaan. Om zachter te zijn voor mezelf, maar ook eerlijker. Dat heeft me niet alleen persoonlijk laten groeien, maar werkt ook door in mijn werk en mijn gezin.
Ik ben dankbaar voor de veilige begeleiding, de oprechte aandacht en de ruimte om alles er te laten zijn ook de stukken die spannend of ongemakkelijk waren. Groei is voor mij geen eindpunt meer, maar een proces waar ik bewust in sta.
Dit traject was mogelijk via mijn werkgever, het Laurentius Ziekenhuis. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze kans heb gekregen. Het heeft mij niet alleen als professional, maar vooral als mens sterker gemaakt.
Dankbaar voor deze stap in mijn ontwikkeling 🤍

Odpowiedź od Nadine Defesche
Nadine had de informatie goed en duidelijk uitgewerkt.Deze avond was zowel een presentatie als ook interactief.
Kortom een fijne en leerzame avond.

Odpowiedź od Nadine Defesche
Het was een fijne sessie. Er is weer zoveel duidelijk geworden. Het heeft me rust gebracht!

Odpowiedź od Nadine Defesche
Heel fijn en persoonlijk! Nadine stelt je goed op je gemak en voelt feilloos aan wat er speelt en nodig is.

Odpowiedź od Nadine Defesche
Een traject volgen bij Nadine heb ik als heel bijzonder en verhelderend ervaren. Het traject bestaat niet uit een vast stramien maar uit maatwerk, dat elke keer weer werd afgestemd op mijn persoonlijke behoeften van dat moment. Hierdoor heb ik kennis mogen maken met het grote aanbod dat er is binnen byFerm. Ik heb inzichten verkregen waar ik zelf nooit op zou zijn gekomen, en dat is ontzettend waardevol. De sfeer was heel open en toegankelijk, waardoor ik ook echt mijzelf heb kunnen zijn. Het was een ervaring die ik iedereen kan aanbevelen als mooi cadeau voor je eigen ontwikkeling.

Odpowiedź od Nadine Defesche
Wat ben ik weer een bijzondere ervaring rijker door Nadine! Wat is ze een fantastische energieke coach & begeleider! Nadine laat je elke keer weer op je gemak voelen en kijkt wat je op dat moment nodig hebt.
Ik ben ontzettend dankbaar dat Nadine me heeft begeleid in het halen van mijn Reiki 1!
Nadine je bent een goudstuk!
Dankjewel😘

Odpowiedź od Nadine Defesche
Zeer passend; op het juiste moment de treffende en inzichtelijke by ferm methode inzetten door Nadine; waarbij zij altijd kijkt wat jij ( de ander) nodig hebt op het moment dat je haar praktijk inloopt en waarbij de veiligheid in de breedste zin hoog in het vaandel staat

Odpowiedź od Nadine Defesche
Nadine heeft het vermogen om je kwetsbaar te laten opstellen zonder dat je je kwetsbaar voelt. Er is een hoge mate van veiligheid en vertrouwen wat maakt dat je je kunt openstellen. Ik voel me gehoord, gezien en erkend. De aanpak van byFerm is heel divers wat maakt dat iedere sessie anders is en toch altijd precies zoals het op dat moment moet zijn. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat Nadine op mijn pad gekomen is.

Odpowiedź od Nadine Defesche
Meteen thuiskomen? Dat kan bij Nadine van byFERM.
Twijfel? Niet nodig, vertrouw op het proces bij Nadine.

Odpowiedź od Nadine Defesche
Ik kom al een tijdje bij Nadine. Kan alleen maar positief zijn heeft mij al veel gebracht zij is kundig lief integer en nog veel meer….,. Kan alleen maar blij zijn dat ik bij haar ben uitgekomen .

Odpowiedź od Nadine Defesche
Deze vrouw is fantastisch en zo intuïtief. Ze voelt precies aan wat je nodig hebt en waar je lijf en hart behoefte aan hebben. Na 1 sessie al zoveel meer rust en ruimte ervaren

Odpowiedź od Nadine Defesche
Ik heb twee hele fijne sessies gehad bij Nadine. Ze voelt heel goed aan wat je op dat moment nodig hebt en enkel met twee sessies was ik al enorm geholpen!
Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar, het voelde meteen natuurlijk.

Odpowiedź od Nadine Defesche
Afspraak zeer snel en makkelijk geregeld!
Vriendelijk 🤗

Odpowiedź od Nadine Defesche
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.