Coach Eric in Amersfoort Recenzje

3. Poradnia
  4. Konsultant HR
  5. Coach personalny

Napisane przez firmę

Klaar om iets te veranderen? Meer plezier, energie en rust. Ontdekken wat je wilt. Keuzes maken die goed voelen. Ga meer vrijheid en ontspanning ervaren of werk vinden dat écht bij je past…

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

In een wildgroei van coaches ontdekte…

In een wildgroei van coaches ontdekte ik coach eric en na een eerste kennismaking ervaarde direct een klik! Eric is een kundige, inlevende coach die door durft te vragen en helpt om tot resultaat te komen. Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan en dingen over mezelf geleerd waar ik mee verder kan. Dankbaar voor onze ontmoetingen en de prettige coaching sessies! Anje Marijke

2 stycznia 2025

Odpowiedź od Coach Eric in Amersfoort

Wow Anje Marijke, dankjewel voor je mooie woorden. Het was prachtig om te zien dat je na elke sessie weer een stap zette en ik ben zo blij voor jou dat je nu werk doet waar je zoveel meer voldoening uithaalt 👍🏻

Fijne coaching door Eric

Fijne coaching door Eric, met veel geduld en aandacht. Gesprekken en oefeningen hielpen om zaken van een verschillende kanten te bekijken voor nieuwe inzichten.

1 lipca 2024

Waardevol!

De coachsessies met Eric zijn voor mij heel waardevol geweest. De gesprekken met goede en verdiepende vragen van Eric hebben mij echt geholpen om mijzelf nog beter te leren kennen en met een andere blik naar zaken te kijken. Op een aantal privévlakken ben ik echt verder gekomen, op een manier die ik zelf niet had verwacht.

31 maja 2024

Odpowiedź od Coach Eric in Amersfoort

Bedankt voor deze mooie review en wat fijn dat je veel uit onze sessies hebt kunnen halen. 🙏🏻

Oceniono na 5 z 5

Meer inzicht door het stellen van de juiste vragen

Coach Eric is een ervaren coach die weet welke vragen hij moet stellen om de ander aan het denken te zetten. Op een rustige manier sluit hij aan en zet hij zijn kennis in om meer bewustwording en inzicht te creëren.
Ik kijk terug op een leerzaam traject en kan weer verder met de inzichten die ik heb opgedaan.

15 maja 2024

Odpowiedź od Coach Eric in Amersfoort

Bedankt voor je mooie review, ik ben dankbaar dat ik je mocht ondersteunen hierin 🙏

Oceniono na 5 z 5

I'm incredibly grateful for the support…

I'm incredibly grateful for the support I received from my career coach, Eric. He was amazing at really understanding what I'm about. Eric didn't just hear what I was saying; he truly listened and helped me discover what I'm passionate about. His faith in me made a real difference, giving me the confidence to try new things I wouldn't have dared to before. Eric's approach went beyond finding just a job title; it was all about discovering what makes me genuinely happy. He provided solid, practical tips on how to work on myself and delve deeper into my aspirations and motivations. Now, I'm on a career path that feels perfectly suited for me. For anyone feeling stuck or unsure about their career, I'd wholeheartedly recommend Eric. He’s not just a coach – he’s a true game-changer in helping you find what you love to do.

2 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Na jarenlang rondgelopen te hebben met…

Na jarenlang rondgelopen te hebben met ontevredenheid over mijn werk, heb ik een loopbaancoach gezocht. Ik kwam via Google bij Coach Eric in Amersfoort en besloot een traject te starten. Daar heb ik geen moment spijt van gehad! Eric stelt goede, open vragen die mij aan het denken hebben gezet. Niet alleen over werk maar ook over wat ik echt belangrijk vind in het leven. Een hele goede ervaring gehad en blij met de uitkomsten.

19 sierpnia 2023

Een prachtig coachingtraject

Met Eric heb ik de afgelopen maanden een bijzonder traject mogen afleggen. Eric heeft mij geholpen mezelf beter te begrijpen en vanuit mijn waarden keuzes te maken.

Als coach is hij inlevend, begripvol, vriendelijk en enorm behulpzaam. De sessies hebben voor een verandering gezorgd…

7 sierpnia 2023

Dank voor je review Denise, het was een genoegen 🙏🏻

Oceniono na 4 z 5

Fijn coachingstraject gevolgd

Omdat ik vastliep in werk en wat ik zelfde wilde ben ik bij Eric een coachingstraject aangegaan. Ik heb Eric ervaren als een prettige coach om mee in gesprek te gaan.
Ik vond het met name heel fijn om open te kunnen zijn over mezelf, dat creëert hij ook tijdens de gesprekken. Bij onderwerpen waar je in vast loopt kan hij net de juiste vragen stellen om je ergens bij stil te laten staan, een spiegel voor te houden om over jezelf na te denken hoe je bepaalde dingen wel of niet doet, maar ook bepaalde handvatten te geven om zelf verder te komen.

12 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Eric is een topper en kan iedereen verder brengen

Laat ik beginnen met het feit dat Eric onwijs meegaand is en het aller beste met je voor heeft. Ik begon dit traject omdat ik diverse sporen bijster was en een zetje in de goede richting kon gebruiken. Eric heeft niet alleen dat zetje gegegeven, maar ook de motivatie geboden om echt dingen te gaan doen die ik wil. Ik merkte dat ik het traject inging met veel vraagtekens over mijn huidige leven en wat ik ermee wilde gaan doen. Eric heeft mij inzichten geboden over het leven en mijzelf waardoor ik mijzelf weer echt heb leren kennen.

5 listopada 2022

Odpowiedź od Coach Eric in Amersfoort

Bedankt voor je mooie review Mees, het was heel fijn om dit traject samen te doen 🙏

Oceniono na 5 z 5

Eric is een professionele en vakkundige…

Eric is een professionele en vakkundige coach, hij heeft mij tijdens mijn loopbaantraject op een prettige manier begeleid. Zijn kracht ligt in de juiste vragen stellen. Hij heeft mij geholpen om in mijn eigen kunnen te geloven en mij aangemoedigd om mezelf verder te ontwikkelen. Ik heb mij aangemoedigd gevoeld en ben door de coaching gegroeid en daar ben ik heel dankbaar voor. Als je ergens in vastloopt op welke manier dan ook en coaching zoekt is Eric de coach die je zoekt.

10 czerwca 2022
Oceniono na 5 z 5

De coach sessies met Eric hebben mij…

De coach sessies met Eric hebben mij veel gebracht! Eric heeft een rustige en uitnodigende benadering. De gesprekken hielpen mij om stil te staan, naar mijzelf te kijken, mijzelf goed te horen, maar ook om dankbaar te zijn. Vanuit het Ikigai model, een vragenlijst over persoonlijkheden en met ondersteuning van kleinere opdrachten tijdens de gesprekken zelf wisten we op een prettige en natuurlijke manier toe te werken naar meer concreet/het doen. Het heeft voor mij concreet opgeleverd dat ik iets heb gevonden naast mijn werk wat mij heel veel plezier en uitdaging geeft en wat ik graag wil uitbreiden. Door de sessies kan ik ook met meer dankbaardheid terugkijken naar mijn keuzes (leven en banen). De sessies zorgden voor diepgang, uitdaging, maar ook bevestiging. Mijn vertrouwen is vergroot en daarvoor ben ik Eric ontzettend dankbaar.

11 maja 2022

Odpowiedź od Coach Eric in Amersfoort

Bedankt voor de prettige gesprekken en de mooie woorden Joost. Het was heel fijn met je samenwerken!

Top coach

Eric is alles wat je in een coach zoekt. Een goede luisteraar, die met toewijding kijkt naar datgene waar je aan wilt werken. Hij geeft je verassende perspectieven en laat je op een fijne manier nieuwe inzichten op doen over jezelf. Een coach die ik aan iedereen kan aanbevelen.

29 stycznia 2022

Dankjewel Sven voor je mooie review! 🤸‍♂️

Dankjewel Eric!

In 3 loopbaan coachgesprekken heb ik helder gekregen waar ik de komende jaren mij op wil richten. Eric is een coach met een warm hart en toewijding aan zijn vak. Hij is een kunstenaar in steeds weer samenvatten en teruggeven zodat ik zelf het overzicht kan houden in wat er allemaal speelt en waar ik de verandering kan inzetten. Eric durft kritische vragen te stellen waardoor ik steeds een tandje dieper kan en geïnspireerd ben om met mijn acties aan de slag te gaan. Dankjewel Eric voor je fijne begeleiding! Als coach kan ik Eric zeker aanraden.

20 grudnia 2021

Uitstekend

Eric heeft me enorm geholpen tijdens een periode van overspannenheid door me een spiegel voor te houden en me aan te sporen regie te nemen over mijn gezondheid. Eric is een sympathieke en nuchtere coach, die goed luistert, flexibel kan inspringen op wat er op dat moment speelt, en tegelijkertijd een goede structuur aanhoudt in het verloop van de sessies.

19 października 2021

Odpowiedź od Coach Eric in Amersfoort

Bedankt voor je mooie woorden Luuk. Het was heel prettig met je samen te werken en ik kijk uit naar ons vervolg. 🙏

Oceniono na 4 z 5

Mijn ervaring.

Mijn coaching sessies met Eric hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht. Hij is een fijn persoon die goed luistert en heeft duidelijk interesse.
Eric is een professionele coach waardoor je volledig jezelf kan zijn.
Ik kan hem iedereen aanraden!!

18 lutego 2021

Gun jezelf dit kado

Als je op zoek bent naar iemand die oprecht naar je luistert en in staat is om in korte tijd bevrijdend nieuw licht op jouw situatie te laten schijnen, dan ben je bij Eric op het juiste adres. Ik herken Coach Eric en zijn werkwijze in de overige reviews en beveel hem van harte bij je aan!

13 stycznia 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej