Horrible experience. Husband bought a shipment of beer and after a lot of issues with the order (approx a month of back and forth to resolve) they shipped the order. Then, when fedex requested additi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De bestelling was niet helemaal goed gegaan, en ik werd daarover gebeld door een vriendelijke mevrouw, die het allemaal in goede banen heeft geleid. Zo kreeg ik een keurig verpakte zending met bier en... Zobacz więcej
snelle levering, keurig verpakt . er was een foutje op de website geslopen mbt omschrijving van een product, kenmerken van het product weken heel erg af van wat er op de website stond ( wijn ipv b... Zobacz więcej
As always, House If Beers find for us the Nirvana of amazing beers !! Highly recommended ! 😉🍻
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
House of Beers neemt je mee in de belevingswereld van mooie bieren. We willen verrassen, niet vervelen. Onze beerhunters zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland om ons assortiment te verrijken met de dranken van nu. Laat je verrassen, adviseren, proef en beleef tussen onze 2000 verschillende bieren. Nu ook online te bestellen en bij u thuisbezorgd!
Dane kontaktowe
Prior van Milstraat 2, 5402 GH, Uden, Holandia
- houseofbeers.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 12% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Great selection, little attention
They have a lot of great beers but don't always pay attention to the correct vintage. I ordered a couple vintage beers for my birthday and they sent me totally different vintages, and one was a different beer altogether. I had even sent them an email beforehand asking that they would communicate any inventory issues before sending the box, but they did not. They offered a partial refund. It seems to me that their lack of attention is making their own job harder. Regardless, they have a great selection and it's almost worth trying to order some nice beers.
Vriendelijke experts met geweldig aanbod
Geweldig aanbod, zeer vriendelijk en kennisrijk personeel. De website werkt naar behoren en de fysieke vestiging is erg leuk om te bezoeken.
Vrije hand voor vervangen biertjes…
Een bestelling gedaan voor enkele speciaal biertjes. Helaas waren ze niet allemaal leverbaar. Hierover namen ze telefonisch contact op. Na een goed en duidelijk gesprek met alle opties heb ik ze de vrije hand gegeven vervangde biertjes te zoeken. En ik moet zeggen de vervangers vielen zeker niet tegen!
De bieren kwamen prima aan, maar geen factuur
De bieren kwamen prima aan, keurig verpakt. Helaas krijg ik geen respons op het verzoek tot een factuur, terwijl ik toch echt een factuuradres ingevoerd heb tijdens de bestelling.
I ordered 17 bottles of beer and paid…
I ordered 17 bottles of beer and paid for them. I was told there are only 13. I asked to recieve those, and did so. But still, I am waiting to be refunded for the 4 bottles I have paid for :(
Verreweg de mooiste bierwinkel
Verreweg de mooiste en uitgebreidste bierwinkel waar ik ben geweest. Zeer veel moeilijk verkrijgbare bieren.
Goede en snelle bezorging
Mooie webshop met prachtige en bijzondere bieren en snelle bezorging
Stevig ingepakt, erg blij mee
De vijf prijzige bestelde flessen zeer stevig ingepakt en tijdig verzonden.
....
Mooie duidelijke internet
pagina.
Vriendelijke mensen als je belt voor een vraag.
Had wel graag een optie dat je de datum van bestelling kon opgeven.
Kennis en kunde van bier en foodpairing
Gisterenavond zijn we naar de bier en spijs avond van House of Beers Uden geweest. Ik ben al bij vele proeverijen geweest , goeie, minder goeie, eenvoudige en ook zeer sjieke proeverijen. Maar deze van gisteren overtrof echt iedere proeverij waar ik ooit ben geweest. Mart van Bakel en zijn lieftallige vriendin Lindsy blijken niet alleen een prachtige winkel met de allermooiste bieren te hebben maar zijn dus werkelijk top chefs ! Het eten was fantastisch, de bieren waren fantastisch maar de pairings waren fenomenaal !
Helaas heb ik geen foto's van de gerechten omdat de batterij van mijn telefoon leeg was maar daar had je schilderijen voor aan de muur van kunnen maken, zo mooi.
Hieronder het indrukwekkende menu :
Ontvangst met
Gode Champagnebier of Cantillon Fou’ foune
Amuses :
Pani Puri met ceviche van zeebaars gegaard in oude geuze
Crostini met rilette van varken bereid met La Trappe Quadrupel, gekonfijte uitjes.
Bitterbal van Val Dieu kaas en Val Dieu Grand Cru
Brood met beurre noisette en maldon zout
Beeftataki met wasabicreme, edamame, bundelzwam, sojaparels en krokant van nori
DuPont Bons Voeux
Gerookte botervis met anti-Boise van tomaat, basilicumolie en krokant van tomaat
Gouden Carolus classic
Rendang met mangoijs, kokosschuim, macadamian en gepofte wilde rijst
Brouwerij Lost Riwaka
Sorbet ijs van IPA met Sechuan Buttons
Kalfssukade met eigen jus, gerookte amandelen, knolselderijpuree, groene asperge, pommes dauphine en casavechips
Westvleteren 12
Chocolademousse met baileyscreme en gekarameliseerde pecannoten
Puhaste Silverserie Chokoh ha BA of Rockcity Smulbock
Na afloop nog enkele mooie bieren uit de winkel getrokken om nog even na te tafelen en het genot voort te laten duren.
Ik moet nog kiezen of ik onze gastheer en gastvrouw ga nomineren voor een lintje, een Nobelprijs, een Michelinster of gewoon een bronzen standbeeld maar potverdomme wat hebben wij genoten.
Ik zeg, als je de kans hebt, ga er heen en je gaat een onvergetelijke experience beleven !!!
P.S. dit stuk is not sponsored maar puur uit enthousiasme en gunning naar jullie en hullie.
Een aantal mooie biertjes besteld voor…
Een aantal mooie biertjes besteld voor schappelijke prijzen. De volgende dag al in huis! Er was een klein foutje gemaakt maar dat werd heel netjes op gelost door de klantenservice.
beschadigd glas
In het eerste pakket zat helaas een beschadigd glas. Dit is super aangepakt en opgelost zonder gedoe. 2 mailtjes gestuurd 1 om te melden en 1 om de voorgelegde oplossing te bevestigen. Alles geregeld binnen normale reactietijden.
Overal kan wat mis gaan maar dit is keurig afgehandeld.
Waardoor nogmaals dank!
Bedrijf zorgt dat de klanten krijgen…
Bedrijf zorgt dat de klanten krijgen wat ze willen, ook als dat lastig os
Snelle bezorging na bestelling.
Snelle bezorging na bestelling.
Communicatie was verder niet nodig.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.