Horrible experience. Husband bought a shipment of beer and after a lot of issues with the order (approx a month of back and forth to resolve) they shipped the order. Then, when fedex requested additi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De bestelling was niet helemaal goed gegaan, en ik werd daarover gebeld door een vriendelijke mevrouw, die het allemaal in goede banen heeft geleid. Zo kreeg ik een keurig verpakte zending met bier en... Zobacz więcej
snelle levering, keurig verpakt . er was een foutje op de website geslopen mbt omschrijving van een product, kenmerken van het product weken heel erg af van wat er op de website stond ( wijn ipv b... Zobacz więcej
As always, House If Beers find for us the Nirvana of amazing beers !! Highly recommended ! 😉🍻
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
House of Beers neemt je mee in de belevingswereld van mooie bieren. We willen verrassen, niet vervelen. Onze beerhunters zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland om ons assortiment te verrijken met de dranken van nu. Laat je verrassen, adviseren, proef en beleef tussen onze 2000 verschillende bieren. Nu ook online te bestellen en bij u thuisbezorgd!
Dane kontaktowe
Prior van Milstraat 2, 5402 GH, Uden, Holandia
- houseofbeers.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 12% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Goede ervaring mee
De flessen waren goed verpakt en de doos was meer dan geschikt voor de inhoud. Overzichtelijk website en snelle levering.
Super zaak!
Nu voor de tweede keer in de winkel geweest en de ontvangst was wederom erg hartelijk. Erg groot assortiment met veel bijzondere bieren (hele oude w-vleteren, HJ Gr.Prestige etc.... Mooie winkel met geconditioneerde ruimte voor de bieren. Kom zeker weer terug!
Best wel tevreden!
Stevig verpakt en flesjes staan apart van elkaar.
Levering duurde iets langer.
Best wel tevreden!
Snelle en veiliSnelle en veilige verzending.
Snelle en veilige verzending. Ze zouden sneller kunnen reageren als ze contact opnemen met de klant.
Een bier proeverij met een bijpassende…
Een bier proeverij met een bijpassende bbq gedaan. Ideaal voor een vrijgezellendag! Er werd op alle fronten goed meegedacht en het eten en de biertjes waren top!
Top 2 dagen na bestellen was het pakket…
Top 2 dagen na bestellen was het pakket al bezorgd.
Proeverij
We hebben heerlijke bieren op, lekkere hapjes met fijne gasten. Het was een fijne avond!
Goeie snelle service
Goeie snelle service, een beetje duur, maar voor een speciaal biertje mag dat wel is.
Snelle perfecte levering
Verpakking
De flesjes (2) zijn in de doos gaan lekken tijdens het transport. De oorzaak zal waarschijnlijk te vinden zijn in de behandeling van het pakket door derden, omdat er op de doos geen waarschuwingsetiketten staan. Misschien dat er in de toekomst stickers of etiketten op de verpakking geplakt kunnen worden.
Veel soorten stout bier
Een nieuwe wereld van stout bier is voor mij open gegaan mede door het enthousiaste team van house of beer. Al veel goede stout bieren mogen proeven en natuurlijk ook gekocht!
Wartezeit dann aber alles in Ordnung!
Problem war erst, dass die von mir angeforderte Ware nicht vorrätig war und es zu einer Wartezeit von ca. 3.Monaten kam. Sonst war alles soweit einwandfrei.
Echt een aanrader!
Groot aanbod, fijne werknemers die je graag willen helpen, altijd een doosje erbij waar je biertjes in kunnen wat ook zeker handig is, organiseren regelmatig evenementen. Echt top!
Voor speciaalbier moet je hier zijn !
Top zaak. Heel veel keuze voor de echte speciaalbier liefhebber. Ook goed stevig verpakt en snelle levering !
Uiteindelijk na 1,5 week mooie bieren geleverd…
Uiteindelijk mooie bieren geleverd gekregen, maar de levertijd en communicatie daaromtrent verdient niet de schoonheidsprijs en daar betaal je dan 9,50 voor wat ook nog best duur is. Eerst kreeg ik na 1 dag een track en trace code van PostNL, maar na 4 dagen nog steeds geen pakket maar ook geen verwachte leverdag door PostNL te zien. Dus verschillende keren aan de bel getrokken per mail en pas na een paar mails werd gereageerd dat het ook via DPD kon komen. Dag erna track en trace code van DPD ontvangen, maar ook zij ontvingen het pakket pas weer dagen later. Al met al dik 1,5 week op mijn bestelling moeten wachten. Was er gecommuniceerd dat er iets niet op voorraad was of iets dergelijks dan is dat geen probleem, maar de communicatie rondom de vertraagde levering bleef uit en dat mag de webwinkel zich aanrekenen! Nogmaals, zeker gezien de kosten die je ervoor betaalt…
Great beer shop
Great beer shop, very well stocked; especially on US beers that are hard to find in Europe. Shipping is fast, and the beers are well packaged.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.