horrordrivethru.dk Recenzje 232

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Oceniono na 5 z 5

Havde den fedeste oplevelse i Slagelse Horror drive thru ! Sindsygt flot setup, engagerede skuespillere som alle gav den max gas ! Mangler man ekstra spænding, lader man blot dørene være ulåst elle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget længere bane og fantastisk deko end på Reffen. Forladt cirkus giver god scare. Vi var 3 voksne i bilen og blev skræmt en del ;-) Gode skuespillere og uhyggelig udklædning. Dejligt med indendørs... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik min billet aflyst pga vejret fredag den 20 oktober. Synes folkene bag horrordrivethru.dk har håndteret den trælse situation rigtig fint. Blev både ringet op og fik en mail om situationen. Og da v... Zobacz więcej

4,3

1 gwiazdka

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

ALT for lang ventetid og skubbet igennem.

Vi havde bestilt tid kl 21, da vi havde en preteen og en teenager med i bilen. Jeg så kaos af biler da vi kom, så spurgte ham som tjekkede billetter om der var forsinkelser. Han svarede nej, det er der ikke.
Vi kom hen til vores bane, meget besværligt fordi så mange holdte i kø.

Da klokken var 21.15 spurgte jeg første gang om hvornår vi kom til, fik at vide vores bane var de næste. Kl 21.30 spurgte jeg igen damen der sendte bilerne afsted, om hvad der skete med de her forsinkelser. Hun lovede at vi i vores bane var de næste, men hun formåede at sende 10-15 biler afsted før os, og da klokken var 22.10 kom vi endelig fra den første kø, over i den næste kø foran indgangen.
Vi kørte først i gennem indgangen til selve banen da klokken var 22.30, altså 1,5 time efter vores reserverede tid.
Det var simpelthen for dårligt og vi gjorde opmærksom på dette flere gange mellem kl 20.45-22.30.

Da vi så endelig kom ind, rimelig irriterede i bilen, blev man skubbet igennem banen, vi kunne se bilen foran os flere gange og se hvad der “ventede” os lige om lidt, hvilket fjernede det skræmmende element af dette arrangement. De skriver 25 skuespillere men vi så måske 12-14 stykker og det var maks. de fleste slog lidt på ruderne og kiggede på os, men sendte os hurtigt videre igen.

Det var så skuffende og da banen var færdig var skiltningen så dårlig at vi endte med at køre forkert.

Alt i alt en rigtig dårlig aften, for alle i bilen.

Jeg skrev til dem med det samme efter turen på mail, og igen på mail dagen efter. Jeg har her en uge senere ikke modtaget svar endnu.

Det virker som en grotesk pengemaskine og jeg kunne ikke se at det var de 560 kr værd som vi betalte og jeg mener vi burde få pengene retur da arrangementet både forsinkelser og ikke levede op til det annoncerede.

Oceniono na 1 z 5

Skuffende oplevelse i Slagelse horror drive thru

Skuffende oplevelse i Slagelse horror drive thru!

Der var en smule forsinkelse vi havde tid kl. 22.30 og de var i gang med folk fra 22.15 da vi holdte i kø, det hvad der kan ske dog falder humøret dog lidt…

Det går egenlig okay til at starte med, men der er for mange biler inde på samme tid, og efter noget tid, kan vi se bilen foran og bilen bagved begynder os at komme frem, så vi så derfor hvor folk de kom fra øv oplevelse… derefter var der nogle som gik meget ind i deres roller hvilke er fantastisk, dog var der os en del som kun lige hurtig kom og sagde bøh og gik igen, ikke pengene værd i disse tilfælde, vi kom os til en som ikke skræmte os men bare fortalte os vi skulle skynde os at køre selvom vi kunne se den anden bil, øv bøv.

Det er i hvertifald ikke 500kr værd! Der var rigtig mange dårlige oplevelser ved dette, dette med at “chokkene” blev spoilet af bilen foran ødelægger jo hele oplevelsen…

Der burde være mere styr på hvor mange billetter de har og hvor mange biler de burde tag ind.

Havde glædet mig så sindsygt meget til at komme afsted fordi man havde set opslag hvor det så fantastisk ud, men havde jeg bare læst anmeldelserne havde jeg da heller ikke betalt for det.

18 października 2024

Fra Færøerne til Slagelse

Jeg kan kun anbefale Horror Drive-thru i Slagelse. De har fortjent al ros herfra

Statisterne / skuespillerne er virkelig gode og lever sig rigtig ind i rollen 💀😄

Banen / kulisserne er utroligt gennemført og pladsen er udnyttet til det fulde

Lyssetningen er super god og skruer stemningen op på 11 😎🖤

Tak for en fantastisk oplevelse! Alle pengene værd!

Mega sjovt 🎃

Vi var 2 biler afsted.. Det var den sjoveste, mest skræmmende og fedeste tur vi længe har været på. 🚗

Det hele var mega gennemført. Både statister og banen. 🤡 👻 🎃

Jeg håber inderligt at det vender tilbage i Slagelse cirkusland igen næste år, da det virkelig har været den sjoveste aften med skrig, grin og masser af (u)hygge 🙏😀

Jeg kan desværre kun give ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ellers havde i fået mange flere 😜

- Håber at vi ses til næste år

Oceniono na 5 z 5

Vi kørte igennem banen igår

Vi kørte igennem banen igår. Vi kørte i en minibus da vi kom fra et bosted.
Vi havde ikke læst at man ikke måtte køre i en minibus, dette gjorde at vi forsinket alle bag os, fordi vi flere gange måtte bakke for at komme rundt i banen.
Patrick en sød medarbejder hjalp os igennem banen efterfølgende.
En flot bane med mange fantastiske kulisser, og mange chok, dygtige skuespillere.
Vi havde en fantastisk oplevelse.
Kan helt klart anbefales til alle.
Så selve oplevelsen får 5 ⭐️
Og medarbejderstaben får 5 ⭐️
Kunne jeg give flere stjerner havde jeg gjort det.

Oceniono na 5 z 5

Vi kørte horror drive thru i cirkusland…

Vi kørte horror drive thru i cirkusland Slagelse. Fedeste oplevelse og helt klart noget jeg ville anbefale fuldt ud.

De var super søde i køen til at give opdatering på den smule vente tid der var og gjorde hvad de kunne for man ikke skulle vente for længe.

Mega fedt set up da vi kom ind og kørte rundt. Skuespillerne var gode til og splitte bilerne ad så de ikke kørte oppe af hinanden hele tiden og de var også gode til at rykke rundt til nye steder at gemme sig på, hvis de opfanget at man i bilen bagved havde holdt lidt tid og set hvor de stod.

Vi havde ihvertfald en alt for sjov tur igennem med mange chok og vi kommer helt sikkert igen næste år , hvis det er noget der kommer igen!

Oceniono na 1 z 5

Skuffende oplevelse i Slagelse.

Vi måtte forlade pladsen, uden at se showet, da vi havde bestilt tid til 20:45, og stadig ikke var kommet ind, da klokken var 21:55. Jeg skulle møde på arbejde kl 23:00, så havde ikke tiden til at vente yderligere. Skriver så en mail til jer, og har her 5 dage senere ikke modtaget svar.

Opdatering 22/10-24:
9 dage siden jeg skrev en mail til jeg, og jeg har stadig ikke modtaget svar fra jer. Yderst utilfredsstillende. Ren pengemaskine, som tydeligvis ikke går den mindste smule op i kundeservice.

Opdatering 28/10-24:
Fik en mail fra jer senere på dagen d.22/10, hvori I beklager ulejligheden, vil gerne tilbyde mig en ny dag, som desværre ikke passer, grundet arbejde. Jeg besvare dette, og står nu d. 28/10, hvor mailen ikke er besvaret, højest sansynligvis heller ikke set. Stadig yderst utilfredsstillende

Opdatering 6/3-25:
Stadig intet svar… Kan ikke sige andet end, yderst utilfredsstillende.

Opdatering 23/9-25:
Fortsat tavshed…

10 października 2024

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse !

Der var 45 min forsinkelse, på at komme ind. Allerede der, daler humøret en del.
Da vi kommer ind, køre vi bag en anden bil, så vi kunne se hvad der ville ske. Alligevel bliver vi bedt om, at køre hurtigere. Det er tydeligt, at der bliver taget for mange biler ind og der derfor, ikke er flow.
Vi gik glip af 6 "chok" Da det ligesom blev afsløret ved bilen, foran os.

Kæmpe fed oplevelse !!

Kæmpe fed oplevelse !!
Kan kun anbefale det.
Mega skræmmende og uhyggeligt - på den fede måde.
Super gode, flotte/uhyggelige kulisser og dygtige skuespillere.
Vi følte, vi kørte rundt helt alene. - ekstra skræmmende.

Fed oplevelse

Mega fed oplevelse, en oplevelse til gemmerne!
Virkelig udført arbejde og professionelt lavet

Gennemført uhygge i Slagelse

Horror Drive Through var imødeset med spænding. To meget spændte drenge med forældre havde skruet forventningerne helt op, og de blev til fulde indfriet. Vi kom i god tid, og blev lukket ind før tid. Skuespillerne var vildt gode, og kulisserne i et lukket cirkus kunne ikke være mere ideelle. De varmeste anbefalinger herfra! Tak for en uhyggelig aften 😱

14 października 2024

10/10 anbefaler fuldt ud

Vi har kørt her på cirkusland Slagelse, hold op hvor var det fedt. Fedeste oplevelse helt klart ville anbefale fuldt ud.
Skuespillerne var gode til og splitte bilerne ad så de ikke kørte oppe af hinanden hele tiden og alle deres deres egne rekvisitter og dem fra cirkusland Slagelse passede perfekt ind i det hele og alt i alt en mega fed oplevelse 10/10

14 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Fedeste og mest grineren oplevelse

Lidt ventetid, da vi kom på åbningsdagen, men der blev gjort slt for vi kom igennem hurtigst muligt.

Ellers en fantastisk oplevelse! Der blev grint, grædt, skreget og råbt, og aldrig har vi prøvet noget sjovere.
Ikke nok med de gode skuespillere, så er hele banen man kører igennem så flot lavet, og vireklig lavet i de mindste deltaljer. Man kører både udenfor og indenfor, hvilket også gør det lidt mere skørt, på en god måde.

Denne tur, tager jeg gerne igen med nogle andre, for det vil aldrig blive kedeligt

Super dårligt

Super dårligt. Man kan se de andre biler foran så man ved hvad der sker når man selv kommer til det sted. Så spild af penge.
Jeg fik af vide at jeg skulle køre videre, selvom jeg kunne se hvad der skete ved den foran kørende.

13 października 2024
Oceniono na 2 z 5

Skuffelse

Vi blev godt nok skuffet her 2 gang (deltog i forpremiere), rigtig dårlig planlægning med biler kom lige efter hinanden.. Vi kunne hele tiden se bilen bag os og den foran os, trods ihærdige forsøg på at holde lidt tilbage. Resulterede i at vi vidste hvornår næste “chok” kom, og størstedelen af statisterne kun lige nåede at vise sig foran os, eller røre bilen, for at løbe ind, hvorefter de måtte gemme sig igen, fordi næste bil kom..
Virkelig øv oplevelse, da vi havde håbet på at et par gutter fik noget på opleveren. 👎🏼

Men noget positivt er der da, et fedt setup og fede kostumer. 👍🏼

Dog ikke de 550 kr værd, hele “oplevelsen” taget i betragtning.😅

13 października 2024
Oceniono na 4 z 5

Super sjov oplevelse

Super sjov oplevelse, skuespillerne lever sig virkelig ind i rollerne og muligheden for selv at skræmme var super fed. Vi er ikke så nemme at skræmme, så vi savnede lidt "ekstra krydderi på toppen".
To ting vi tænkte på efterfølgende var:
1. Skoven man køre ud af efter banen er slut, er en oplagt mulighed for jumpscare! Vi ventede og ventede på de kom ud fra træer og buske klar til at træde bremsen i bund. Det kunne være en super fed afslutning i mørket.
2. Gerne en "extreme" udgave til voksne som kan holde til det. Det kunne være så fedt! :)

Igen en fed oplevelse

Igen en fed oplevelse, dygtige engagerede skuespillere og virkelig imponerende detaljeret udsmykning 👌🏻
Fedt med lyd igennem radioen så der var stemning hele vejen rundt. Klar anbefaling specielt hvis man ikke har prøvet det før og ikke ved hvad man kan forvente, trods det var anden gang for os fik vi nogle gode jumpscares 👻

Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej