Havde den fedeste oplevelse i Slagelse Horror drive thru ! Sindsygt flot setup, engagerede skuespillere som alle gav den max gas ! Mangler man ekstra spænding, lader man blot dørene være ulåst elle... Zobacz więcej
Horror Drive Through var imødeset med spænding. To meget spændte drenge med forældre havde skruet forventningerne helt op, og de blev til fulde indfriet. Vi kom i god tid, og blev lukket ind før tid.... Zobacz więcej
Meget længere bane og fantastisk deko end på Reffen. Forladt cirkus giver god scare. Vi var 3 voksne i bilen og blev skræmt en del ;-) Gode skuespillere og uhyggelig udklædning. Dejligt med indendørs... Zobacz więcej
Fik min billet aflyst pga vejret fredag den 20 oktober. Synes folkene bag horrordrivethru.dk har håndteret den trælse situation rigtig fint. Blev både ringet op og fik en mail om situationen. Og da v... Zobacz więcej
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Det var virkelig gennemført og godt…
Det var virkelig gennemført og godt lavet vil klart anbefale det til andre vi kommer ihvertfal igen! ☺️

Odpowiedź od horrordrivethru.dk
God oplevelse
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Vi skreg og hylede og var bagefter inde og få lækker varm cacao og snakkede med den mest fantastiske medarbejder 💪💪💪
Mega fed oplevelse med profesionelle…
Mega fed oplevelse med profesionelle skuespillere
Uhygge, gys og spænding
Den fedeste oplevelse længe.
Alle i bilen fik uhygge/gys og spænding på hele turen.
Mega flot set up, og skuespillere der virkelig kan sit job.
Alle pengene værd.
TAK for en fed tur👍🧟♂️💀
Jeg synes det var sjov
Jeg synes det var sjov, skrig og gru var der nok af på bagsædet
Horror
Virkelig god! Skræmmefolkene åbnede dørerne som gav en bedre oplevelse
Mega fed oplevelse
Mega fed oplevelse. Tog med mine veninder der ind, og vi har aldrig skreget så meget.
Gennemført med både rekvisitter og skuespillere . Kan kun anbefale, at prøve det.
Mega nederen at der var MANGEL på statister
Jeg har prøvet det 3 år i træk nu.
Dette år har været mega skuffende, jeg var derude lørdag d. 19. Mega fede setups og lidt mere bil plads end i København, MEN MEGA SKUFFENDE at vi følte, at der var mangel på statister, jeg ved ikk om de var taget hjem eller ikk orkede mere, men vi kunne kører i 1-2 minutter uden at der var en statist som skræmte os, mega trist når man har prøvet det flere gange før og så kommer ud til et federe sted men med nærmest ingen statister i møde.
Vi stødt ind på 7-8 skuespiller
- Flere af mine veninder som har været der, henover flere dage, sagde at de blev skræmt af cirka 12-15 stk, hver gang de kørte hen til et nyt hjørne.
Det skal lige siges at der var blevet skrevet 25 skuespiller, vi så ikke engang halvdelen af det tal.
Mega nederen at få følelsen af “hvornår kommer der en” “hvorfor er der ikk nogen statister”

Odpowiedź od horrordrivethru.dk
Havde den fedeste oplevelse i Slagelse…
Mangler man ekstra spænding, lader man blot dørene være ulåst eller ruller vinduerne ned 😀
Kan helt klart anbefales .. tror faktisk at jeg fylder bilen i weekenden og tager en tur mere..
Kan klart anbefales .
Kan klart anbefales .
Vi havde booket tid til 19.15 og kom i god tid, personalet spurgte om vi havde lyst til at komme ind før, hvilket var så dejligt, eftersom vi havde en time hjem.
Hjælpsomt personale der gør alt for at man skal få en god skræmmende oplevelse
Alle pengene værd
Jeg havde været lidt loren ved at bestille dette, da anmeldelserne har været både op og ned, men tog alligevel chancen og fyldte hele familien ind i bilen, og kørte imod Slagelse i vest.
Vi havde bestilt tid til kl. 20:00 lørdag og ankom som adviseret 15 minutter før. Der var en ventekø, hvorfra vi blev sendt videre fem minutter i otte, og herefter kom vi ind til bane-køen, hvor den ikke var mange minutter over 20 før vi blev sendt ind på banen.
Jeg synes virkelig det var gennemført. Havde forventet et par enkelte kulisser, men hele banen var en totaloplevelse fra start til slut og skræmmerne fik krammet på os en del gange. Det krævede dog, at man kendte sin bil, for der var ikke meget plads at manøvrere på og jeg tror, at der var en ekstrapræmie til den, der kunne gennemføre banen, uden at være i bakgear på noget tidspunkt. men det bidrog bare til at få pulsen op. Eneste anmærkning var at de trafikale forhold udenfor banen var lidt kaotiske med venstrekørsel ved indgangen og en passage imellem køerne, hvor der kun var et spor til begge retninger, men det afholder mig ikke fra at give de fulde fem stjerner.
Stor tak til lille Laura
Stor tak til lille Laura!
Lille Laura fik fra starten af sat humøret for aftenen, derudover havde vi en rigtigt fed oplevelse.. Dog et par få steder hvor vi var nød til at holde lidt tilbage for ikke at kunne se den forankørende bil.. Men alt i alt en super god tur! Men lille Laura var nok det bedste 😂🙌🏽
Hilsen bilen med den nye bilist 🤣
Supper fed oplevelse
Supper fed oplevelse.vi synds i især de to piger ved dagens rat har de bedste der fik vi et godt chok og så var de supper dygtige alle sammen med de to spiger får 10/10 af os
Skræmmende GOD oplevelse
Gode kulisser, søde medarbejder MANGE skrig og uhyggelige effekter. Kan virkelig anbefales. Dog ikke til mindre børn.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.