Kan ikke køre bil !
Når man køre firma bil er det en god ide at køre ordentligt .
Dårlig kørsel i indre by København .
Skal du bruge en VVS installatør? Vi har mange års erfaring i branchen og er medlem af garantiordning. Lad os hjælpe med jeres opgave. Få et gratis tilbud over telefonen her. Vi har også døgnvagt på.
Turkisvej 1A, 2730, Herlev, Dania
Når man køre firma bil er det en god ide at køre ordentligt .
Dårlig kørsel i indre by København .
Dyre priser samt deres arbejde er ikk godt nok … du betaler fuld pris for en læring der arbejder …. Det er ikk ok
Vi fik etableret et nyt udendørs vandhane. Desværre var det ikke tæt det de lavede. Kontaktede dem, hvor vi fik svaret at de ikke kan sikre at deres arbejde er tæt, hvad man nok forventer når man hyrer en faghåndværker. Hvad kan man så forvente af en VVs’er?
De holder sig nogle helt astronomiske materialepriser. De tog over 4.000 for et par meter plast faldstamme.
Desuden stjal de to af mine helt nye kuglehaner med slutmuffer osv, og brugte deres egne til vanvittig overpris. De vendte aldrig tilbage med kreditnota herpå til trods for lovning på dette.
De udførte arbejde i 2½ time og tog 4 timer for det - fred være med det. Men materialerne er 3-5x det som du kan købe det for i f.eks. Bauhaus inkl. moms, så ganske få materialer kan hurtigt blive overraskende dyrt.
De udførte også arbejde for min svigerinde og endte med at tage ~20k for en opgave de gav overslag på 6.5k for.
Hvis du bruger dem, så få et tilbud med fast pris.
De tog betaling for 1½ timer for et stykke arbejde som tog 10 minutter
Tager 3 gange så meget for reservedelene, som de kan købes til på nettet.
Derudover, så bliver man opkrævet for en montørtime på 595,- ex. moms. for hvad der tog ham 15min at udfører .. 2mins kørsel væk fra deres virksomheds adresse.
Montøren ødelagde derudover også vores frontpanel, samt at selve udskiftningen af de delene til vores toilet, var ikke monteret korrekt - Vi skulle efterfølgende have dem ud endnu en gang.
Slutregning på ca. 1900 kr. for 15mins arbejde og udskiftning af 2 dele til toilettet, der ville kunne købes hjem til 500 kr.
KAN IKKE ANBEFALE DEM!
Vores blandingsbatteri i køkkenet lækkede vand og vi tilkaldte Knud Olsen VVS.
Håndværkeren foreslog at udskifte blandingsbatteriet istedet for at reparere, hvilket vi accepterede. Håndværkeren kørte og købte ( (i Bdr. Dahl Ballerup) et køkkenarmatur af mærket Grohe (Grohe varenummer 33281002, VVS-nummer 705804404) som han på ret kort tid fik monteret.
Da vi modtog regningen fremgik at armaturet var prissat til 1200 kr. inkl. moms. Det mente vi var for meget ift. de priser vi lige kunne finde på et sådant armatur. Vi udbad os nedslag i pris eller dokumentation for den faktiske udgift. Ingen af delene fik vi. Vi fik dog en kopi af ordrebekræftelsen fra Bdr. Dahl uden anført pris, men så vi trods alt kunne se præcis hvilket armatur der var købt.
Vi konstaterede at et sådant armatur i en butik indenfor radius af 5 km. fra vores bolig kunne købes for 590 kr. Da der er tale om eksakt samme produkt så det ikke er kvaliteten af produktet/materialet der kan diskuteres, må vi konstatere at Knud Olsen VVS høster en avance på 100% på sådanne armaturer.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.