H&M Recenzje

19 462

1,5

Wszystko poszlo nie tak, ubrania z wyprzedaxy zwracajcie uwage, tylko 14 dni na zwrot, rozmiarowka zawyxona, wszystko do zwrotu, a przez to ze informacji o 14 dniowym terminie nie zauwazylam, nic nie... Zobacz więcej

Jestem skrajnie rozczarowana. Nie rozumiem, jak to możliwe, że w sklepach stacjonarnych H&M można znaleźć całe działy zwykłej bielizny, a jednocześnie nie ma ani jednego biustonosza do karmienia... Zobacz więcej

Kupiłam buty z naturalnych materiałów, w których po kilku założeniach zrobiły się dziury. Złożyłam reklamację, buty odesłałam i w ramach rekompensaty dostałam bon 20 zł na zakupy w sklepie. Buty koszt... Zobacz więcej

Złożyłam zamówienie 25.05 o do tej pory nie otrzymałam zamówienia. Sam hm zmienił adres dostawy z paczkomatu na kuriera. Nie ma mnie pod podanym adresem stąd wybór paczkomatu. Jest 4.06 nie ma zamowie... Zobacz więcej

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z dodatkami
  3. Sklep z wyposażeniem domowym
  4. Sklep z odzieżą męską
  5. Sklep z odzieżą damską
  6. Sklep z odzieżą dla młodzieży

H&M offers fashion and quality at the best price in a sustainable way for women, men, teenagers and children. The range includes everything from sparkling gala outfits and exclusive designer collaborations to everyday basics and high-performance yoga wear to help fashion fans across the world dress their personal style.

Bardzo słaba

19 tys. recenzji

(19 462)

Piszę tutZaginioajwiem już co z…

Piszę tutaj ponieważ nie wiem już co z tym hm jest nie tak córka otrzymała kartę podarunkowa na urodziny z której wykorzystała na zakupy 40 zł .Po wizycie w sklepie stacjonarnym okazało się że na karcie że 150 zł zostało 30 .Pisaliśmy reklamacje ale hm odpowiedział iż dnia 23 stycznia ktoś wykorzystał z tej karty 78 zł co jest rzeczą niemożliwa ,gdyż w tym dniu córka była w domu i nie robiła też zakupów przez internet.Gdzie więc podziało się prawie 80 zł z karty.Wiem ,że to może niewielka kwota ale wnerwia mnie ich olewactwo ,czy nie mogą sprawdzić skąd zostały dokonane zakupy jeżeli twierdzą że ktoś dnia 23 stycznia korzystał z karty.Odpisali w emeilu że ktoś zrobił zakupy to dlaczego widzą wcześniejszy paragon na kwotę 40 zł i gdzie był robiony zakup a tego nie mogą ustalić.Jezeli jest ktoś kto może pomóc to niech się odezwie.

3 lutego 2024

Klapa

Zakupy online zakończyły się porażką. Zamiast piżamki dziecięcej przyszły dżinsy, druga piżamka w dwóch różnych rozmiarach (koszulka rozmiar 92, spodnie już 104). Oprócz szybkiej wysyłki nic pozytywnego nie mogę powiedzieć.

9 lutego 2024

Karta podarunkowa nie działa

Karta podarunkowa nie działa, 9 grudnia zamówiłam karte podarunkową (mial to być prezent urodzinowy) oczywiscie po kliknięciu "pobierz e-karte" jest biały ekran. Kontaktowałam się z obsługą klienta 3 razy, za każdym razem odsyłają mnie do ich mail aby tam opisac problem i nic, dopiero dzisiaj odezwali się uwaga wysyłając drugi raz tego samego maila z tą samą karta i jak zgadniecie również nie działającą. Prosiłam ich o zwrot kasy ale najwidoczniej musze próbować jeszcze raz.

9 grudnia 2023

Coraz gorzej, męskie kroje są paskudne w stosunku do tych z przed 3 lat !!!

Ok 4 - 5 lat temu wszystko było w porządku. Niestety w ciągu ostatnich lat mocno zmienili ofertę i materiały. Dużo produktów dla mężczyzn jest paskudna i ma dziwny workowaty krój. Dodatkowo bardzo pogorszyły się materiały. Kiedyś była to elegancka bawełna i takie rozciągliwe materiały a teraz paskudny sztruks i inne nieeleganckie toporne materiały. Coraz trudniej kupić normalne nie hipsterskie i workowate męskie ciuchy. Nawet jak są gdzieś w całym tym syfie odpowiednie kroje spodni skinny /slim fit to brakuje rozmiarow 33, 34, 36 i sa dziecięce albo za duże. CORAZ GORZEJ !!! Zmiana asortymentu z zimowego na wiosenny i z letniego na zimowy jest zawsze za późno. Nawet skarpetki tam cieżko kupic bo standardowe rozmiary sa wykupione , czlowiek godzine szuka. Na stronie brakuje normalnych fasonow i kolorów spodni np skinny fit brązowe. Są same przesadzone i do dupy. Prób uja nam wciskać jakąś nową smięszną modę.. Kiedys było lepiej. Obsluga miłą, zazwyczaj młode dziewczyny ale asortyment to dramat obecnie !!! ( tendencja spadkowa od lat )

1 grudnia 2023

Czekałam na zamówienie prawie 2…

Czekałam na zamówienie prawie 2 tygodnie, po czym dostałam informację o zwrocie, którego nie zgłaszałam. Ponadto zero informacji o opóźnieniu. Nie ma też formularza do zgłoszenia problemów z zamówieniem. Tylko infolinia, która nie działa sprawnie. Większość ludzi nie ma czasu wyczekiwać na połączenie. Po tak znanej marce nie spodziewałam się aż tak żenującego poziomu obsługi. Każdemu będę odradzać zamawiania czegokolwiek w tym sklepie.

12 grudnia 2023

Nie kupować kart podarunkowych!!!!!!!!!!!!!!!

Nie kupować kart podarunkowych!!!!!!!!!!!!!!!
dostałem kartę podarunkową od córki na 60 -tke.
drobnym maczkiem napisano że jest ważna 24 miesiące.
Przekroczyłem nieświadomie 3 miesiące wykorzustanie tej karty.
i Lipa -brak możliwości realizacji.
lepiej dać kasę i mieć święty spokój .
wartość przepada - takie małe oszustwo podarunkowe.

28 listopada 2023

Niezawodny H&M

Zamawiam w H&M często, są to zazwyczaj ubranka dziecięce. Jestem bardzo zadowolona z jakości i dużego wyboru. Wysyłka zazwyczaj drugiego dnia. Ostatnio wysłali paczkę w dniu złożenia zamówienia. Tak więc jak czegoś brakuje to zaraz jest. Brawo🤗 Bardzo mi to odpowiada. Ubranka są zawsze w folii, etykieta zwrotna w paczce. Jestem bardzo zadowolona❤️

22 listopada 2023

Całkowity brak szacunku dla klienta

Zamówienie opóźnione o 2 tygodnie.
Ciągłe kontaktowanie się żeby zamówienie zostało wysłane.
Gdy w końcu zamówienie zostaje wysłane to jest wysłane w 4 osobnych paczkach z kwotą pobrania całego zamówienia każda.
Zupełnie niepomocny Pan na czacie odpowiada, że mogę złożyć zamówienie ponownie - na towar, który jest niedostępny, świetna rada!
Po prośbie rozwiązania problemu przestaje odpowiadać.
Po ponownym kontakcie jedyne co potrafi napisać to "rozumiem Twoje zdenerwowanie".
Nie można także odzyskać kodu rabatowego, który został wykorzystany do złożenia zamówienia.
Jeśli pojawi się problem z zamówieniem to niestety obsługa klienta tego sklepu Ci nie pomoże.

13 listopada 2023

Hamskie podejście do człowieka

Hamskie podejście do człowieka, czekałam przez 9 minut że odebrał ktoś z biura obsługi klienta,przy tym że żadnej informacji nie było że jest jakaś tam kolejka.Odebrala pani po tą stronę tak jak bym ją obudziłam,nie wyraźnie mówiła a do tego jak podpatrywałam ponownie,to rzuciła słuchawkę.Oczywiscie więcej do nich dzwonić nie będę! Dramat .Taka duża firma z takim zarobkiem zachowują się jak nie wiem co.Odradzam.

9 listopada 2023

Zamiast do paczkomatu przesyłka trafiła…

Zamiast do paczkomatu przesyłka trafiła na adres domowy... w innym mieście, województwie, 300 km od punktu odbioru. Ci ludzie nie mają za grosz wyobraźni? Oczywiście nie dostałam żadnej informacji ze paczka została wysłana na adres domowy, dowiedziałam sie w momencie kiedy kurier zadzwonił na mój telefon z zapytaniem kiedy bede w domu. Zamówienie zostało zrealizowane kiedy była duża promocja do 30% rabatu. Oczywiście paczki nie odebrałam, a na dodatek agenci z hm wprowadzili mnie w błąd ze inpost moze przekierować paczkę do paczkomatu gdzie zamawiałam. Oczywiście sie tak nie stało. Dali mi jakiś śmieszny rabat 15% i nie chcą zrealizować tego zamówienia z rabatem z tamtego dnia. Ostatni raz kupuje cokolwiek z HM. Zero komunikacji między kupującym, agencji wprowadzający w błąd i jeszcze arogancja bo to przecież moja wina. Szkoda bo w ten sposób na pewno tracą sporo klientów.

6 listopada 2023

Dostawa do paczkomatu, to fikcja!!!

Zamowilam jedno ubranko do paczkomatu, a poraz kolejny hm mailowo informuje mnie, że zamówienie przyjdzie na adres domowy kurierem. O co chodzi? Zamawiam do paczkomatu, bo mam go blisko i nie ma mnie w domu. Już trzeci raz wrabiają mnie w latanie po mieście po odbiór paczki. Beznadzieja!!!!

3 listopada 2023

Opóźniona wysyłka

Zamowienie złożone w czwartek 26.10, wysyłka „realizowana” do 3 dni, do tej pory nie zostało wysłane… Niewyobrażalne w tych czasach

3 listopada 2023

Nie polecam sklepu H&M w pasażu Ikea Lublin

Nie polecam sklepu H&M w pasażu Ikea w Lublinie. Panie są nieprzyjemne, nie akceptują zwrotu ani wymiany produktu, gdzie jest na niego 30 dni. Pani kierownik również bardzo się wywyższa i nie chce rozwiązać sporu polubownie, wręcz podsyca konflikt. Zasłania się regulaminem, który wyciąga z zamkniętej szafki. Nie jest on widoczny dla klienta robiącego zakupy.

26 października 2023

Ostrzegam Was

Ostrzegam Was, abyście nie brali udziału w konkursach organizowanych przez aplikację H&M. Dlaczego? Bo to, co wygracie, może okazać się zupełnie nieprzydatne lub niewygodne. Ostatnio dostałam bilety do kina, ale niestety, kino znajduje się w innym mieście. To oznacza, że nie mogę z nich skorzystać bez ogromnych trudności związanych z podróżą. Co gorsza, dowiedziałam się, że wiele z tych kin już w ogóle nie istnieje w moim mieście.

To ogromnie rozczarowujące, strata czasu i energii. Chcemy przecież, żeby nasze doświadczenia z korzystania z aplikacji H&M były pozytywne, ale teraz czuję się zawiedziona. Dlatego, proszę, bądźcie ostrożni z tymi konkursami, które mogą się zakończyć rozczarowaniem.

Niestety, nie mamy pełnej kontroli nad tym, gdzie można wykorzystać takie bilety, ale staramy się poprawiać nasze konkursy. Dlatego, zanim zdecydujecie się na udział w takim konkursie, upewnijcie się, że nagroda będzie rzeczywiście użyteczna i dostosowana do Waszych potrzeb.

24 października 2023