H&M Recenzje

19 462

1,5

Wszystko poszlo nie tak, ubrania z wyprzedaxy zwracajcie uwage, tylko 14 dni na zwrot, rozmiarowka zawyxona, wszystko do zwrotu, a przez to ze informacji o 14 dniowym terminie nie zauwazylam, nic nie... Zobacz więcej

Jestem skrajnie rozczarowana. Nie rozumiem, jak to możliwe, że w sklepach stacjonarnych H&M można znaleźć całe działy zwykłej bielizny, a jednocześnie nie ma ani jednego biustonosza do karmienia... Zobacz więcej

Kupiłam buty z naturalnych materiałów, w których po kilku założeniach zrobiły się dziury. Złożyłam reklamację, buty odesłałam i w ramach rekompensaty dostałam bon 20 zł na zakupy w sklepie. Buty koszt... Zobacz więcej

Złożyłam zamówienie 25.05 o do tej pory nie otrzymałam zamówienia. Sam hm zmienił adres dostawy z paczkomatu na kuriera. Nie ma mnie pod podanym adresem stąd wybór paczkomatu. Jest 4.06 nie ma zamowie... Zobacz więcej

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z dodatkami
  3. Sklep z wyposażeniem domowym
  4. Sklep z odzieżą męską
  5. Sklep z odzieżą damską
  6. Sklep z odzieżą dla młodzieży

H&M offers fashion and quality at the best price in a sustainable way for women, men, teenagers and children. The range includes everything from sparkling gala outfits and exclusive designer collaborations to everyday basics and high-performance yoga wear to help fashion fans across the world dress their personal style.

Bardzo słaba

19 tys. recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

(19 462)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2157

Napisz recenzję

Jakbym mogła to bym wstawiła zero bo to…

Jakbym mogła to bym wstawiła zero bo to jakiś żart. Serio pytam ile można paczkę pakować 3 dzień a paczka nawet nie wyszła z magazynu (czas oczekiwania 2-3dni :)) a informacja o opóźnieniach w dostawie pojawiła się dopiero po zakupie. O i jeszcze cudowny czat z którym się nie dogadasz za ch.zamowilam rzeczy na wakacje i polecę bez nich. Zero kontaktu ,masakra.

24 września 2024

Brak zwrotu 2014zł od 45 dni

Zrobiłem zwrot na kowtę 2014zł, do zamówienia nr. 56463018155, mineło blisko 1,5 miesiaca i dalej nie zwrócono mi środków, HM na reklamacje odsyła mnie do przelewy24. Skończyło się na wezwaniu do zapłaty, ja nie zamierzam zajmować się wyjaśnianiem która firma zawiniła bo teraz zaczeni się przeżucanie odpowiedzialności. H&M nie zwróciło mi środków i do tej firmy kierowany będzie pozew sądowy. Kasują komentarze o problemach ze zwrotem ze swojego FB.

10 września 2024

Absurdalny czas dostawy…

Absurdalny czas dostawy…
Któryś raz z kolei zamawiam paczkę z H&M z wyprzedzeniem z nadzieję że paczka dojdzie na czas. Oczywiście jak możecie się domyślać paczka na czas nie dochodzi. Na każdą paczkę czekam dłużej niż tydzień a w czasie dostawy napisane jest 2-3 dni. Po skontaktowaniu z biurem obsługi klienta dostałam odpowiedź że nie da się nic zrobić 🤷🏼‍♀️

5 września 2024

Świetny sklep

Świetny sklep, zamówiłem 2 pary koszulek i 3 pary spodni w poniedziałek 26.08 a otrzymałem zamówienie 28.08. Bardzo szybka dostawa, jakość produktów bardzo dobra, Polecam.

28 sierpnia 2024

Paczka przyszła pusta

Paczka przyszła pusta. H&M umywa ręce ponieważ u nich na magazynie wszystko się zgadza. Straciłam 130 zł. Więcej nigdy nic tam nie zamówię.

26 lipca 2024

niesamowity badziew

niesamowity badziew. Kto im projektuje te ubrania? są tak brzydkie, że po 1h szukania niczego nie znalazłam. Niestety, dostałam vouchery do tego sklepu od firmy, ale nie wiedziałem, że to taki okropny badziew. Wszystko wykonane z jakiś tworzysz sztucznych podobnych w dotyku do plastiku, bez gustu, niedopasowane kolory do kroju. Makabra. W konkurencji o najbrzydsze ubrania nie mają konkurencji. Okropne wręcz.

31 lipca 2024

Reakcja alergiczna

Ubrania które zakupiłem (7x polo rozny kolor) powodują skórną reakcję alergiczną. Tak mam tylko z ubraniami HM. 8 lat temu kupiłem 2 koszule, było to samo. Nic się nie zmieniło. Dalej toksyczne barwniki

14 czerwca 2024

Zamówiłam spodenki które przyszły w za…

Zamówiłam spodenki które przyszły w za dużym rozmiarze, jest to nieprofesjonalne z ich strony. Osoba która pakowała to zamówienie powinna pójść do okulisty.Jestem zawiedziona, ponieważ to nie była pierwsza taka sytuacja. Po prostu rozkosznie(jeszcze spodenki są brudne). Ludzie zaczniecie być w końcu profesjonalni?!

29 lipca 2024

Paczka zamówiona do paczkomatu inpost…

Paczka zamówiona do paczkomatu inpost została przekierowana na adres domowy. Brak możliwości przekierowania paczki z powrotem do paczkomatu lub chociaż paczkopunktu (jedynie na adres sąsiada co mi nie odpowiadalo). Informacja o przekierowaniu na kilkanaście godzin przed doreczniem. Brak wyjaśnienia jaki był powód przekierowania (paczka poniżej gabarytu C). Nie polecam.

24 lipca 2024

Jeden z najgorszych sklepów…

Jeden z najgorszych sklepów internetowych jaki może się trafić. Nie dość, że przysyłali nie te produkty, które były zamawianie, nie wiem jak można pomylić zamówione koszulki polo z bokserkami, to jeszcze problem ze zwrotem środków. W rozmowie z konsultantem odrazu po otwarciu przesyłki, gdy okazało się, że to nie ten produkt, zapewnia w rozmowie telefonicznej, że jest im przykro z zaistniałej sytuacji i przyspieszy zwrot gotówki do 3 dni. Oczywiście nic z tych rzeczy nie ma miejsca. Oszukują klientów!!

11 lipca 2024

Tragedia!!

Tragedia!!! Nie wiem co się z HM stało??? Wysyłki tragedia!!!!!! Zamówiłem towar i już ponad tydzień paczka nie dociera. Tylko zmiana statusu na KOMPLETUJEMY ZAMÓWIENIE!! Towar jak dojdzie będzie odsyłany bo zamówiłem rzeczy potrzebne dla dzieci na wyjazd. PORAŻKA !!!

10 lipca 2024

Czekałam na zamówienie dwa tygodnie

Czekałam na zamówienie dwa tygodnie. Jak już wreszcie przyszło, okazało się, że zamówienie jest niekompletne (zamiast 4 rzeczy przyszły 2). Ciężko było skontaktować się z obsługą klienta, a jak się już udało, dostałam odpowiedź (po póltora tygodnia), że magazyn zgłosił wysłanie całości zamówienia, więc żadnych środków mi nie zwrócą. Ja zdecydowanie nie zamierzam już robić zakupów w tym sklepie.

18 czerwca 2024

zawiedziona

Jestem zawiedziona, mają chyba niezły bałagan u siebie. Na zwrot pieniędzy za produkt, który zwróciłam czekam już 3 tygodnie. W paczce, którą zamówiłam znajdowały się inne ciuchy niż te, które zamówiłam. A dodam, że na paczkę czekałam bardzo długo. Chyba nie zależy im juz na klientach :(

9 lipca 2024

Scam

Scam. Zamówione, brak kontaktu. Nie da się dodzwonić, ani zasięgnąć żadnego kontaktu. Wysyłka miała być następnego dnia, a nie wysłali tydzień. Nawet zwrotu się nie da zrobić.

4 lipca 2024

Oszukali mnie

Oszukali mnie. Konsultantka obiecała bon - taki "na przepraszam", na 10 czy 20 zł. Zgodziłam się. To miło, że sklep się stara, jak może - myślałam sobie. Tylko ze nie dotrzymali słowa. Poprzedni powód tych przeprosin, teraz niedotrzymanie słowa i jedna klientka mniej. Zostawiam tam pieniądze i nie chce być lekceważona.

12 czerwca 2024

Nie polecam. Złożyłem zamówienie 21 czerwca i od tego czasu nic o nim nie wiadomo, dalej sobie leży w magazynie. Żadnej info o planowanej wysyłce, kompletnie nic. Dziwne, że inne sklepy jakoś wyrabiają się z terminami, 1-2-3 dni i przesyłka jest, a hm wielki sklep, wielka marka - nie. Porażka na całej linii.

28 czerwca 2024

Dramat

Dramat, dziś powinnam otrzymać zamówienie ( 6 dni od zamówienia ) a nadal jest w pakowaniu. Jakoś bym to przeszyła gdyby nie fakt że w sobotę wyjeżdżam na urlop:(((((

27 czerwca 2024

czekałam 10 dni

czekałam 10 dni! zamówiłam paczkę do paczkomatu
21 a jest 31.
ma fajne rzeczy ,ale najlepiej kupić do sklepu

21 maja 2024

Porażka

Porażka, nie da się skontaktować z nikim. Max 8 dni do wysyłki a mija 10 i towaru nie ma. Robią z ludzi debili

27 czerwca 2024