H&M Recenzje

19 462

1,5

Wszystko poszlo nie tak, ubrania z wyprzedaxy zwracajcie uwage, tylko 14 dni na zwrot, rozmiarowka zawyxona, wszystko do zwrotu, a przez to ze informacji o 14 dniowym terminie nie zauwazylam, nic nie... Zobacz więcej

Jestem skrajnie rozczarowana. Nie rozumiem, jak to możliwe, że w sklepach stacjonarnych H&M można znaleźć całe działy zwykłej bielizny, a jednocześnie nie ma ani jednego biustonosza do karmienia... Zobacz więcej

Kupiłam buty z naturalnych materiałów, w których po kilku założeniach zrobiły się dziury. Złożyłam reklamację, buty odesłałam i w ramach rekompensaty dostałam bon 20 zł na zakupy w sklepie. Buty koszt... Zobacz więcej

Złożyłam zamówienie 25.05 o do tej pory nie otrzymałam zamówienia. Sam hm zmienił adres dostawy z paczkomatu na kuriera. Nie ma mnie pod podanym adresem stąd wybór paczkomatu. Jest 4.06 nie ma zamowie... Zobacz więcej

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z dodatkami
  3. Sklep z wyposażeniem domowym
  4. Sklep z odzieżą męską
  5. Sklep z odzieżą damską
  6. Sklep z odzieżą dla młodzieży

H&M offers fashion and quality at the best price in a sustainable way for women, men, teenagers and children. The range includes everything from sparkling gala outfits and exclusive designer collaborations to everyday basics and high-performance yoga wear to help fashion fans across the world dress their personal style.

Bardzo słaba

19 tys. recenzji

(19 462)

H&M zapędziło się w swojej pazerności

H&M zapędziło się w swojej pazerności. Przykre. Do niedawna zamówienia docierały w ciągu paru dni, obecnie to już kolejne, na które czekam ponad 10 dni, a dodatkowo UWAGA! H&M postepuje nieuczciwie, wystawia towar, którego nie ma na stanie. w ciągu 8 dni zapewniali mnie konsultanci, że zamówienie jest pakowane i będzie lada dzień, nie lada dzień i w ostatniej chwili okazuje się, że wysyłka nie ma wszystkich produktów które kupiłam! 10 dni czekałam i dzwoniłam po 8 dniach, uzyskałam wiadomość, że wszystko jest i trafi za dwa dni. To było wczoraj 14.10. Dzisiaj, 15.10 dostałam maila, że jednej pozycji nie ma, tej na którą bardzo czekałam. To w jakim celu wystawiają na stronie i to z mega rabatem??? Poza tym H&M wprowadza w błąd i chaos. dostałam maila, że przesyłka została do mnie wysłana, podczas kiedy w apce H&M przesyłka widnieje jako w przygotowaniu w magazynie do wysłania! Makabra. Słabe to i nieetyczne. Nieuczciwe. Czas przejść do Konkurencji...

15 października 2024

Żenujący sklep

Paczka szła do mnie 1,5 tygodnia, produkt kompletnie inaczej wygląda niż na zdjęciu, na zdjęciach nie było widać że materiał jest tak świecący, dodatkowo wymiary podane w tabeli spisywał chyba ktoś pijany, bo wymiary w ogóle się nie zgadzają z produktem.

14 października 2024

Dno, wodorosty i dwa metry mułu

Zamówienie złożone 02.10, mija 8 dzień roboczy i paczki ani widu, ani słychu. Kontaktu z obsługą klienta praktycznie nie ma, zresztą i tak by nie mieli nic konstruktywnego do powiedzenia.
Tak się kończy niedostosowanie mocy przerobowych magazynu do ilości przyjętych zamówień, co można było przewidzieć planując wyprzedaże.

ŻENADA I FARSA!!

ŻENADA I FARSA!!! Zamówienie złożone tydzień temu nadal jest pakowane. Wisiałam na telefonie kwadrans, aż jakaś ameba wreszcie go odebrała. 10 minut się z nią kłóciłam że żądam anulowania za niedotrzymanie terminu realizacji, ale jak małpa powtarzała wystudiowany tekst, że nie może anulować zamówienia. NIE ODBIORĘ GO możecie być pewni, zabierajcie sobie je z powrotem. Czekam na pieniądze a potem usuwam konto.

Odradzam! H&M oszukuje

Przyłączam się do poprzednich opinii. Kontakt z H&M jest zerowy! Na maile nie odpisują, dodzwonić się nie można! Zamówienie złożone 2.10, paczka dalej pakowana... jakas porażka, w międzyczasie dostałam 2 maile że wkrótce otrzymam zamówienie. Jest to kurtka dla niemowlaka na której mi bardzo zależało. Po co H&M piszę, ze wysyłka 4-6 dni roboczych co mo zdaniem w dzisiejszych czasach jest bardzo długo, a i tak w tym czasie nie potrafią nawet spakować paczki. Najlepiej jak klient zapłaci i potem mieć go gdzieś! Nie polecam !

Zamówienie

Zamówienie złożone 2.10 dziś jest 10.10 a paczka nie została nawet wysłana... potrzebuję sukienki na 15.10, nie ma szans żeby doszła.. porażka.. w innych sklepach zamówienie przychodziło w ciągu 2-3 dni roboczych..
Mimo, że lubię ubrania z h&m to nie wiem czy będę dalej zamawiać

koszmar

masakra. zamówienie złożyłam 01.10, minęło 10 dni a paczka dalej nie została wysłana. kiedyś gdy składałam zamówienie paczka była u mnie po 2/3 dniach. teraz? porażka, nie polecam nikomu.

To jest jakiś żart

To jest jakiś żart, potrzebowałam kurtki na wyjazd, zamówiłam z 2 tyg wyprzedzeniem żeby ewentualnie wymienić rozmiar jeśli by nie odpowiadał. Minęły 2 tyg zamowinie nawet nie wysłanie, zostałam bez kurtki. Wielkie dzięki za to że na sam wyjazd jestem chora i nie mam ciuchów bo h&m oszukuje ludzi że wysyla w 4-6 dni zamówienia. Porażka..

10 października 2024

Zamówienie złozone 1.10 ,dzisiaj jest…

Zamówienie złozone 1.10 ,dzisiaj jest 10.10 ,a paczka nawet nie została wysłana. Próba uzyskania jakiejkowiej infomracji na chacie jest nimozliwa. Ciągle te same odpowiedzi,ze paczka zostanie wysłaana i tak od tygodnia. Tracicie kolejną stałą klientkę. Czas ,obsługa klienta ,chat jest na poziomie niższym niż ta jedna gwiazdka. Każdemu będę odradzać

10 października 2024

Ceny ubrań nie idą w parze z jakością

Ceny ubrań nie idą w parze z jakością. Wiele rzeczy podoba mi się w tym sklepie, ale w rezultacie nie jestem w stanie nic kupić ponieważ wszystkie rzeczy są krzywo skrojone i ogólnie kiepskiej jakości... A ubranka dla małych dzieci np bluzy, spodnie, szyte są byle jak i nieraz różnica w długości na ramionach to aż 2 centymetry! Koszulki, spodenki, bluzy, spodnie, dosłownie wszystko jest koszmarnej jakości... Ostatnio szukałam bluzy dla chłopca, ale wszystkie uszyte na jedno kopyto czyli ramiona wydłużone do wysokości rąk (bo łatwiej uszyć co obniża koszty produkcji) czego nie znoszę! Nie ma nic klasycznego!
A kiedyś wszystko co kupiłam w hm musiałam zwracać ze względu na klipsy zabezpieczające ubrania, po których ściągnięciu przy kasie robiły się na ubraniach dziury!

1 października 2024

KPINA

Zamówienia internetowe to ostatnio jakaś kpina. Wieczne problemy, brak pomocy ze strony obsługi klienta. Kolejny stały klient im odpadł.

2 października 2024

Totalnie nie polecam zakupów w tym…

Totalnie nie polecam zakupów w tym sklepie. Zamówienie miało przyjść z opóźnieniem maksymalnie do 6 dni roboczych. Minął ponad tydzień, a po paczce ślad zaginął. Już nigdy w życiu nie zrobię u nich zakupów.

26 września 2024

Karolina

Gdybym mogła, to nie dałabym nawet połowy gwiazdki. Ta firma to jakiś żart. Zakupiłam na stronie internetowej podkoszulki dla córki i okazało się, że były za małe. Wszystkie odesłałam, a dostałam zwrot tylko za jedną. Po interwencji telefonicznej dostałam maila, że nie mogą potwierdzić poprawnego zwrotu produktów. No można się poczuć jak złodziej, kiedy chcą wmówić, że nie oddało się elementów zamówienia. Z tego co czytam we wcześniejszych komentarzach to nie jestem z tym osamotniona. Mnie również odsyłali do przelewów24 żeby wyjaśnić zwrot innych produktów.
Szkoda gadać ... Na pewno nie polecę nikomu tego sklepu i nie kupię już w nim nic, ani stacjonarnie, ani tym bardziej on-line. Jeżeli mają takie podejście do klienta i traktują go jak złodzieja to chyba mówią takim zachowaniem za siebie.

30 września 2024