DPG Media België Recenzje 349

Wynik TrustScore: 1 na 5

1,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Als je niet betaald, heb je NIÉTS, 0,0, te zoeken op HLN, van kleine tot zelfs letterlijk levensbelangrijke artikels - deze zijn allemaal 'HLN+'. Om maar te zwijgen van alle bagger en irritante mega-a... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ze laten je betalen voor een abonnement waartoe je geen toegang hebt. Als je niet betaald sturen ze zonder verwittiging een incassobureau op je af. Als je dan contact opneemt om het probleem op t... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

wat een gemeen bedrijf! abonnementen aansmeren maar opzeggen is gewoon geen optie! Agressieve verkoopster aan de lijn via klantenservice en probeerde zelfs nog verschillende andere aan te smeren. Van... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Since I've taken out a subscription to HLN Belgium, I'm invaded by phishing mails in Dutch although I'm French-speaking. What a coincidence! It's of course impossible that DPG sells our data, isn't... Zobacz więcej

1,1

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 2 z 5

Sinds ik mijn krant heb opgezegd krijg…

Sinds ik mijn krant heb opgezegd krijg ik voor de resterende tijd het extra weekblad Nina niet meer. Onmogelijk om hen via telefoon te contacteren, vanwege de zeer lange wachttijden, waarom ik deze niet meer ontvang.

4 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

geen pers waar waarheid wordt…

geen pers waar waarheid wordt achterhaald , geen inmenging meer is door ons regime , alleen links commentaren worden gepost , waar pers stond voor vrije meningsuiting en neutraliteit , pro’s vs contra’s , zwart/wit , is het duidelijk dat dit gerund wordt door idioten die verantwoording afleggen in een dictatuur en zeker niet neutraal zijn en 1 kant gekozen hebben.
Daarbij leg je ons fake nieuws en meningen op , sinds de beste niet kunnen posten. Vrije pers Lola pas op dictator … komt u pakken dictatuur. Zouden zulke praktijken moeten kunnen bannen niet meer als fair.

29 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Sluit geen abonnement af!

Extreem dubieuze manier van abonnementen afsluiten en hernieuwen. Ik wou mijn abonnement wijzigen, en sloot zonder het door te hebben een tweede abonnement af. Het eerste afsluiten blijkt nu een belachelijk kluwen. Ondertussen blijf ik factureren en brieven dan deurwaarders krijgen. Degoutant!

23 grudnia 2024

Eeklo Dokter H

k ben diep teleurgesteld in deze krant die sensatie boven waarheid en integriteit lijkt te verkiezen. Het is onaanvaardbaar dat een medium, dat objectief en verantwoordelijk zou moeten informeren, ervoor kiest om artikelen te publiceren die de reputatie van individuen schaden zonder zich zorgen te maken over de gevolgen. Dit gebrek aan professionaliteit en journalistieke ethiek is alarmerend en schaadt de geloofwaardigheid van de pers. Ik kan deze krant niet langer vertrouwen voor betrouwbare en evenwichtige informatie.

16 grudnia 2024

slecht

Abonnement is duur, voor die prijs verwachten mensen advertentieloze nieuwsinformatie. dit gebeurt niet. ook het opzeggen kan men niet zelf doen, daarvoor moet je bellen met arrogante medewerkers of hele trage chats. NOOIT meer pak ik een krantenabonnement bij HLN of kijk ik nog naar VTM nieuws. Hoop dat ze failliet gaan.

11 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Als je geen factuur krijgt voor een…

Als je geen factuur krijgt voor een nieuwe abonnementsperiode die afgelopen juni zou gestart zijn en pas in december een herinnering dan klopt er toch iets niet. Je kan je abonnement ook niet opzeggen want hun ‘systeem’ laat dat niet toe omdat je volgens hun visie een openstaande factuur hebt waar je enkel en alleen een herinnering voor ontvangen hebt. Er worden de dag na de eerste herinnering al woorden als incasso in de mond genomen… hln app gelijk verwijderd, vtm nieuws zal hier nooit meer bekeken worden en vanals we de dpg merknamen zien lopen we er in de grootst mogelijke bocht omheen! Walgelijke praktijken.

6 grudnia 2024

Bevestiging

Ik kan alleen maar bevestigen wat er al geschreven is. Ik lig al 4 jaar in de clinch mer de klantendienst...Ze blijven me maar achtervolgen zelfs met incassobureaus...nadat alles netjes afgehandeld was. Krijf geen kranten en moet betalen. Ik reageer ook regelmatig bij de lezersbrieven. Slechts 2x een reactie opgenomen. Nee bedankt

20 listopada 2024

Dit is geen krant...

Dit is geen krant, maar een pulpblad. Lees HLN voor snel oppervlakkig nieuws en entertainment. Reageer je op hun artikels heb dan vooral geen afwijkende mening, wijk niet af van het narratief, want ze snoeren je de mond. Broodschrijvers als Guido B. voeren het woord. Ik ben voor nieuwsgaring overgestapt naar (betalende) alternatieve media, zijnde het steengoede Doorbraak, PAL nws en niet vergeten 'tScheldt. Verder EW, OpinieZ en nog veel meer. Gelukkig bestaat die nog, al doen veel smeerlappen er alles aan om ze uit de ether te halen. Maak deze alternatieve media sterk! Feiten, geen propaganda!

18 listopada 2024

1 TIP

IK GEEF JULLIE 1 TIP, HET BEDRIJFJE DPG PAKT LETTERLIJK AL JE GEGEVENS, WELKE WEBSITE JE BEZOCHT HEBT, WAAR JE NAARTOE ZOEKT EN DAT IS ALLEMAAL MET COOKIES AL ACCEPTEER JE ZE NIET OF WEIGER JE ZE, ZE GAAN ELK KRANT ARTIKEL GERELATEERD MET JOU GEGEVENS OF DATA PUBLICEREN. IK DENK DAT JE DAT WEL GEMERKT HEBT. ZO MAKEN ZE MAKKELIJK ARTIKELS! ZE LOPEN OOK MAAR CONSTANT VAN ELKE DETAIL WAT ER IN JE HUISHOUDEN GEBEURT TE PUBLICEREN ZELFS ALS ER EEN VLIEG OP EEN SPONS ZIT, HOEVEEL BACTERIEN MET ZICH MEE BRENGT, ZELFS VOOR EEN STUKJE STOF ALSOF ER GEEN SERIEUZERE ZAKEN ZIJN IN DE WERELD DAN SNUFFELEN IN ANDERMANS GEGEVENS. ZO BESMETTELIJK ZIJN DEZE KRANTEN EENS JE OP HUN WEBSITE SCROLT OF ANDERE MET DPG MEDIA.

8 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Geen enkel respect voor vrije…

Geen enkel respect voor vrije meningsuiting.
Ben nog niet zo lang abonné. Ik heb al een paar keer een reactie gegeven op een artikel van hln. Alhoewel ik de voorschriften om een reactie te plaatsen nauwlettend heb nageleefd, werd geen enkel reactie gepubliceerd. Vrije mening is één van de fundamentele mensenrechten en de basis van onze democratie.

11 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Geen neutrale berichtgeving, clickbait, censuur.

Heel sterk links georiënteerde ipv neutrale berichtgeving. Veelal zijn hun nieuwsartikelen nieuwsonwaardig, clickbait of volledig uit hun context getrokken. Reacties van lezers worden zorgvuldig uitgekozen, censuur ten top.

9 listopada 2024

Klantendienst onbestaande!

Wegens het 2x niet ontvangen van ons tijdschrift stuurden wij een vraag en opmerking aan de klantendienst van DPG Media, een maand later is er nog altijd geen reactie (antwoord) laat staan een oplossing voor deze gemiste bladen aangeboden. Ongelofelijk en niet meer van deze tijd!

5 października 2024

Links TikTok krantje…

Dit is geen objectieve krant meer maar een links progressief tik tok magazine geworden. Alles wat niet past in het multiculturele plaatje wordt vakkundig afgeschermd , links Orakel Guido Bervoets heeft nog net geen column in de rubriek reacties en kun je beter dus de Morgen kopen dan weet je tenminste uit welke linkse hoek de wind waait. Knack magazine gaat jammer genoeg ook deze toekomst tegemoet , de reden waarom ik al lang geleden met Humo ben gestopt, als ik Das kapital wil lezen dan haal ik het wel in de bibliotheek.

5 listopada 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej