DPG Media België Recenzje 349

Wynik TrustScore: 1 na 5

1,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Als je niet betaald, heb je NIÉTS, 0,0, te zoeken op HLN, van kleine tot zelfs letterlijk levensbelangrijke artikels - deze zijn allemaal 'HLN+'. Om maar te zwijgen van alle bagger en irritante mega-a... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ze laten je betalen voor een abonnement waartoe je geen toegang hebt. Als je niet betaald sturen ze zonder verwittiging een incassobureau op je af. Als je dan contact opneemt om het probleem op t... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

wat een gemeen bedrijf! abonnementen aansmeren maar opzeggen is gewoon geen optie! Agressieve verkoopster aan de lijn via klantenservice en probeerde zelfs nog verschillende andere aan te smeren. Van... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Since I've taken out a subscription to HLN Belgium, I'm invaded by phishing mails in Dutch although I'm French-speaking. What a coincidence! It's of course impossible that DPG sells our data, isn't... Zobacz więcej

1,1

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Ze hebben een zeer oneerlijk en…

Ze hebben een zeer oneerlijk en eenzijdig artikel over mij geplaatst in meerder kranten die ze hebben. Vooral omdat ik mij een keer negatief over Israël heb uitgelaten volgends mij werken ze voor israel

27 marca 2025

Neem hier nooit abonnement

Oktober 2024 €527 betaald voor abonnement. Nieuwe krantenbedeling eind oktober, kregen we de krant verschillende dagen niet. Ik maak melding bij de klantendienst, bij de gesprekken zegt 1 van de dames dat ik teveel betaal voor het abonnement en wat doet ze: “ Ze maakt een nieuw abonnement aan waardoor ik €326 opnieuw moet betalen wat ik niet deed.” Op 6 december 2024 sluiten ze het abonnement af zonder dat ik iets van die €527 terug gestort zie. Dan gingen ze naar incassobureau waardoor ik die €326 moet betalen zonder dat ik een krant zie. Oplichters op grote schaal daar en dat incassobureau trapt er gewoon in. Ik heb nu opzeg gedaan bij HLN en ben benieuwd of ik nog geld terug zal zien. Neem nooit abonnement bij HLN.

26 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

DI is een probleem die ik persoonlijk nu ,mee maak

Beoordeling is zelfs niet 1 ster waard.
20/03 contact melding dat ik een boze brief kreeg.
Door het overlijden van mijn echtgenote zijn al mijn rekeningen geblokkeerd. Je krijgt wel een som toegewezen en daar moet je het meedoen "leven, tanken met de wagen "die ik nodig heb voor mijn werk" enz. Verleden maand had ik een gesprek met de mensen van DPG HLN (zeer vriendelijk) en zij stuurden mij een factuur die ik kon ingeven en betalen.
21/3 Nu niets en als ik bel dan krijg ik een persoon die maar één woord kent spreek niet zo luid en betaal uw abonnement. Bij navraag om mij door te schakelen weigerde hij mij met die dienst te verbinden en onderbrak de communicatie.
Ik ben dan bij mijn krantenbezorger geweest en deze weigerde om mij een krant te geven. Hij gaf mij wel een goede raad koop een krant tot alles in orde is. lumineus Idee Hij mocht mij niet meer bedienen tot het geld op de rekening stond. Dit gebeurde dezelfde dag met een instant betaling. Ik deed het nodige via mijn dochter die betaalde op mijn klantennummer Ter info ik heb een abonnement van 36 maand die ik wilde direct betalen maar zij raadden mij aan om 36 x 23,05 te betalen wat. Ik heb met DPG gebeld zodra mijn vrouw overleden was en nog die maand betaald. Dus ik moest enkel de 3e maand betalen en zij vragen mij om 46,10€ te betalen Ttz 2 maand.
22/3 deze morgen weer geen krant en onmogelijk om iemand te bereike. Vroeger kon men op zaterdag naar HLN BELLEN NU ONMOGELIJK;
Ik vind dat dit niet kan en ik ga geen krant kopen aan de volle pot als ik een abonnement heb. Ik heb de schijt dat men me een krant gaat crediteren. Ik wil mijn krant lezen als ik opsta. Dit geeft materie om na te denken wat je eigenlijk betekent voor HLN: NIKS.
Ik ga nu een krant kopen maar jammer genoeg het zal het laatste nieuws niet zijn niet en dit niet tegenstaande dat ik die krant reeds koop sinds 50 jaar en ik reeds verschillende jaren een abonnement heb.
Een punt wil ik ook kwijt. Nu kan men een abonnement kopen aan betere condities dan ik kreeg voor een abonnement van 36 maand
Ter info ik moet geen krant hebben die men mij crediteer maar wel mijn Zaterdag krant.
Wat moet ik nu zeggen Dank U HLN voor al die jaren of loop naar de maan
Dit artikel geeft stof tot nadenken.
RL

20 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

De krant is gewoon onleesbaar geworden…

De krant is gewoon onleesbaar geworden omwille van het schaamteloos laag niveau van de journalisten en de artikels die ze produceren. De krant selecteert pseudo nieuws op basis van de laagste algemene noemer en dat resulteert in niets dan pulp.

21 marca 2025

Oplichting

Oplichting
Hlnplus digitaal afgesloten voor 1 jaar. Slechts 1 week de artikels kunnen lezen en nadien mij nooit meer kunnen inloggen. Geeft constant foutmelding. Frustrerend ++++. Wel elke maand 9,10 euro van bankrekening. Dit is een schande dat deze malafide praktijken kunnen blijven.

20 marca 2025

Afzetters

Afzetters
Betalen terwijl ze uw account blijven blokkeren, Weigeren enige medewerking en sturen onmiddellijk een incassobureau,

Neem hier nooit een abonnement, laat u niet bedriegen en lees een andere krant!

10 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

nu voor derde dag op rij geen krant in…

nu voor derde dag op rij geen krant in de bus. ook geen reactie meer op klachten. van beloofde terugbetaling voor het niet ontvangen van 5 !!! w.e. kranten geen spoor. en ik ben niet alleen, in onze wijk Faubourg van stad Vilvoorde regent het klachten. dit is contractbreuk

28 lutego 2025

Oplich ers

Oplich ers , smeren wurgcontracten aan jonge beginners . Tik naam eigenaar in Google Maurice ... reeds veroordeeld tot ... Culinaire ambiance ook van hem , zelfde laken een broek ! Wegblijven van deze bedrieger 's....

21 lutego 2025

Oplichters

Oplichters
Weigeren opzeg van abonnement in orde te maken en blijven zo mensen bedriegen.
Een 1 is nog veel te veel, een -10 zou beter geweest zijn!
Neem hier nooit een abonnement, laat u niet bedriegen en lees een andere krant!

19 lutego 2025

Belachelijk en schandalig beleid

Vlak voor mijn vakantie besloot ik een +-abonnement te nemen. Er was toen mooie korting beschikbaar, waar ik graag op intekende. Alleen bleek na de vakantie dat ik ipv enkel de digitale versie, ook de papieren krant aankreeg. Gebeld met de vraag om dit abonnement om te zetten in enkel de digitale versie, maar zelfs na 2 telefoontjes en 3 mails, bleef de klantendienst hardnekkig vasthouden aan de 14 dagen opzegtermijn. Hoewel ik tijdens deze 14 dagen dus in he buitenland was en niet eens wist dat ik ook papieren kranten aankreeg, kan ik dus niet opzeggen en zit ik voor 3 jaar (!!!) vast aan abonnementsformule waar ik geen gebruik van maak. En 't Is niet eens dat ik het volledige abonnement wilde opzeggen he, want de digitale versie wilde ik behouden. Maar nee... dat ging niet. Schandalig en absoluut belachelijk beleid.

1 lutego 2025

nieuwe belevering kranten een KLUCHT

Sinds de nieuwe belevering krijgen we meer niet dan wel nog een krant. Heel Kampenhout, Steenokkerzeel, ... dit weekend weer geen krant ontvangen. De afgelopen maanden is het schering en inslag dat we geen krant ontvangen in de week en het weekend is helemaal catastrofaal. Vroeger met Bpost Top service. wij zijn klant en betalen voor een abonnement en daartegenover staat dagelijkse belevering en indien mogelijk tijdig.

8 lutego 2025

Het stoort serieus dat :

Mijn reacties worden nooit gepubliceerd, wss omdat ik niet betaal. Dan moeten ze het gewoon niet toelaten om er 1 te schrijven. Veel oude artikels blijven erin staan en veel dubbele of triple artikels worden verspreid over de site. Layout-wise wel de beste van allemaal.

9 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

triestige site met reviews van mensen…

triestige site met reviews van mensen die ervoor betaald worden ofzo.. mijn commentaren komen ook nooit door..
Guido Bervoets is degene die altijd linkse commentaar mag geven, hierop commentaar geven zal niet aan bod komen..
Goed dat ik niet de enige ben die er zo over denkt..
Zou volledig opgedoekt moeten worden de linkse DPG media...

5 lutego 2025

Grote klucht.

Abonnement genomen voor 3jaar,bij het invullen van mijn adresgegevens wordt mijn huisnummer door hun systeem niet herkend,Telefonisch contact gelegd en het ging allemaal in orde komen.Resultaat,ik krijg mail dat het abonnement door dpg is opgezegd ipv de moeite te doen om het juiste huisnummer in hun systeem aan te passen.Wat een klucht is mij dat daar.

30 stycznia 2025

Vreselijke ervaring vandaag met Alexander

Vreselijke ervaring vandaag met Alexander. Blijkbaar een actie abonnement afgesloten voor 2 jaar en nu kun je nergens meer opzeggen. Het zijn gewoon dieven, als je er ergens overheen leest is er geen mogelijkheid meer om te stoppen. Alleen maar binnen 14 dagen, maar daar sturen ze geen mail naar. Je zit er gewoon 2 jaar aanvast. En wel dreigen dat er een deurwaarder kan komen. Succes zou ik zeggen! Dit is echt zo raar, je hebt als klant nooit meer de kans dan ook ook eens iets verkeerd te zien of te lezen.

29 stycznia 2025
Oceniono na 2 z 5

DPG Media zaait verwarring.

De online service voor abonnementen is onduidelijk en onvolledig. DPG Media blijkt achter meerdere sites te zitten. Ook geen cadeau-abonnement mogelijk in de kerstperiode! Door de wirwar sloop er een fout in mijn bestelling. De telefonische correctie daarna verliep zeer vriendelijk maar zeer moeizaam (meer dan een uur aan de telefoon!). Nu blijkt dat bij de invoering in hun systeem het abonnement te vroeg geactiveerd werd. Dat kan nu niet meer gecorrigeerd worden!? Alle ervaringen samen genomen: dit voelt als oplichting!

Een week later: de fout werd alsnog gecorrigeerd door DPG Media. Dankjewel!

10 stycznia 2025

HLN dictatuur.

Op HLN wil je een reactie plaatsen, maar dat word blijkbaar niet gedaan. Vrije beschaafde meningen zijn niet toegestaan door deze dictatuur. Ze dekken hunzelf in met zinnetjes zoals : "De redactie behoudt zich het recht om reacties in te korten en te herformuleren. De redactie is niet verplicht alle reacties te publiceren.". Sorry maar als je een reactie gedeelte hebt, moet je alle reacties(wel beschaafd) toelaten. Anders is het een eenzijdig verhaal en verliest het medium(de krant, nieuws) zijn waarde.

8 stycznia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej