Als je niet betaald, heb je NIÉTS, 0,0, te zoeken op HLN, van kleine tot zelfs letterlijk levensbelangrijke artikels - deze zijn allemaal 'HLN+'. Om maar te zwijgen van alle bagger en irritante mega-a... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ze laten je betalen voor een abonnement waartoe je geen toegang hebt. Als je niet betaald sturen ze zonder verwittiging een incassobureau op je af. Als je dan contact opneemt om het probleem op t... Zobacz więcej
wat een gemeen bedrijf! abonnementen aansmeren maar opzeggen is gewoon geen optie! Agressieve verkoopster aan de lijn via klantenservice en probeerde zelfs nog verschillende andere aan te smeren. Van... Zobacz więcej
Since I've taken out a subscription to HLN Belgium, I'm invaded by phishing mails in Dutch although I'm French-speaking. What a coincidence! It's of course impossible that DPG sells our data, isn't... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
We weten wie de bazen zijn en wie de…
We weten wie de bazen zijn en wie de touwtjes in handen hebben. Zij bepalen wat er en hoe iets gepubliceerd wordt. Het nieuws wat ze delen is eenzijdig/partijdig en manipulatief. Volg je intuïtie, denk rationeel, wees menselijk en weet zelf wat goed en slecht is en niet wat anderen jou willen laten geloven wat goed of slecht is.
Betaling
Ik op 10 oktober betaald via domicielering
Nu zie ik dat er op 28oktober opnieuw dat bedrag van mijn rekening zal afgaan. Klopt dit. Ik heb nog maar juist betaald. Graag antwoord
Heb al 2 dagen geen krant ontvangen
Heb al 2 dagen geen krant ontvangen. Als je naar zowel DPG als HLN beld krijg je niemand aan de lijn. Enkel toetsen indrukken of via de chat Box. Daar hoor je altijd hetzelfde bandje.
Wat een klucht
Wat een klucht . Sinds juli 2024 heeft mijn papa al 6 keer zijn krant niet gekregen op zaterdag !! Tijdens de week geen probleem, maar op zaterdag lukt het blijlkbaar iet om de krant elke week te leveren : 6 keer niet op 10 zaterdagen ! Wat loopt er mis bij DPG media ?? Misschien moeten we ons abonnement dan maar opzeggen ! bezorgadres Zeveneken (Lochristi)
Sensatiekrant
In coronatijd een abonnement genomen op hln om het nieuws te volgen,maar stelde vlug vast dat het een sensatiekrant is.niet mijn ding.ik zou het contract willen afkopen maar krijg geen gehoor.van het kastje naar de muur.de aanbieding was goedkoop en de kwaliteit is er ook naar.bah!!
Nog nooit zo behandeld als door DPG/…
Nog nooit zo behandeld als door DPG/ HLN.... de manier waarop deze groep met zijn klanten communiceert is buiten alle proporties, hoovaardig, dwingend en zelfs dreigend!!...Toen ik mijn abonnement na 6 jaar wilde opzeggen draaide de communicatie volledig om en werden er allerlei voorstellen gedaan om mij aan boord te houden! Wat ik deed want als gepensioneerde alleenstaande heb je niet zo veel meer dan je dagelijkse krantje!... Als ik de andere reviews bekijk ben ik niet alleen die dit meemaakt, dus DPG/HLN doe er iets aan, klanten verdienen meer dan respect van uwentwege!!! Groeten van een nog steeds boze klant!!!
Klantenservice is aan absolute ramp
Klantenservice is aan absolute ramp. Door een fout langs hun kant staat mijn abonnement al een maand op inactief. De klantendienst zegt steeds dat ze het gaan oplossen, maar ik krijg al een maand geen krant meer… uiteraard gaat het geld wel van mijn rekening
Het zogezegde nieuws is…
Het zogezegde nieuws is steeds van horen zeggen, naar verluidt.
Verder mikt dit roddelblad graag op vreemdelingen en liefst van moslimgemeenschap.
Het is een voetbalkrant geworden.
HLN.be is op héél korte tijd een voetbalkrant geworden. Er staat meer in van voetballers, hun gezinnen en hun ego perikelen dan waarvoor een krant werkelijk dient.
Vond het eerder wel een leuke krant om te lezen nu is dat wel voorbij want ik ben géén voetballiefhebber.
Eén ster zelfs te veel
Eén ster zelfs te veel. DPG Media misleidt, bedriegt en houdt 'lezers' aan het lijntje...
Beste Mensen, neem GEEN ABONNEMENT BIJ HET LAATSTE NIEUWS !!!
Gegarandeert: GEJOST !!!!
Neem geen abonnement
Neem geen abonnement voor één van de gazetjes of boekjes van DPG media, je geraakt er niet vanaf.
Ze blijven maar betalingsherinneringen sturen voor zowel HLN als Humo, het is een echte ramp.
Reeds voor beide 2x een aangetekende brief verstuurd, gemaild, gebeld ( kost enige moeite ), gechat, …. De klantendienst gaat het in orde brengen, maar doet niks.
Ik heb de domiciliëringen stopgezet, en nu maar afwachten. Ik stop met betalen, ze doen maar, ik heb van alles wat ik ook geprobeerd heb bewijs.
Dpg censureert elke mening die afwijkt…
Dpg censureert elke mening die afwijkt van het centrum links. Objectieve journalistiek wordt gewoon genegeer. Bervoets en andere linkse mensen domineren elke vorm van politieke invulling, de rest wordt gewoon afgevoerd als extreem rechts. Jammer dat journalistiek niet meer de weergave van de feiten is maar politiek georiënteerde is..subsidies?
Bedrijf in media die graag haar…
Bedrijf in media die graag haar abonnees afdreigen en met wurgcontracten werkt.
Ver van wegblijven, beter in krantenwinkel kopen als je per sé iets van hen wil lezen.
Leugenachtig kanaal
Leugenachtig kanaal, waarbij vele zaken worden verzwegen en niet synchroon verlopen in vergelijking met ethische journalistiek. HLN is zoals mijn vader me meerdere keren vertelde, 'riooljournalistiek' en rijp voor de vuilbak.
0 sterren meer verdienen jullie niet!
Als ik 0 sterren kon geven deed ik dit want meer verdienen jullie niet, kwestie Gaza lees ik hier niet meer wel over Ukraine
Journalist kiest verkeerde beroep: deel 486.
EDIT: anno 2025 is de webpagina van HLN meer een seksboekje met wat reclame tussen dan wat anders. Tijd voor een minister die de media écht 's gaat reguleren, want er is zo goed als geen kwaliteitskrant meer in Vlaanderen en het werkt op veel mensen hun zenuwen.
Het gaat echt gewoon van kwaad naar erger met HLN. Het niveau ligt tegenwoordig zo laag dat kleuters van 4 het kunnen lezen op hun tablet.
Grammaticale fouten kunnen aanleren aan anderen is een must geworden om er op de 'redactie' te mogen werken.
80 percent is paywall, de andere 20 is zever over het zakje en het kakje van gehypete sukkels die zonder dit gesubsidieerd roddelscherm en zeverzender vtm evenveel pretentie als de gewone mens zouden hebben mogen prediken.
Oh en 90 percent is absolute hersenloze drets. Als er één van hun 'hoogheidjes' een scheet laat is het breaking, als er een wolk een scheet laat is het een liveblog voor apocalyptisch onweer, en geen kans wordt onbenut gelaten om een onverstaanbare zangeres 2 jaar aan een stuk te hypen of er 40 'nieuwsartikelen' per dag over te schrijven. Bedrijfsnaam beter veranderen naar DBV Media. De D staat dan voor 'Debiele' en de rest is navenant
Pure propaganda.
Pure propaganda.
Islamofobie en pro Israel, een schande dat dit de media voorstelt in Belgie.
Pure brainwash website om mensen dom te houden van wat er echt gaande is in de wereld.
Hln is de vlaamse CNN
Hln is de vlaamse CNN
Ze checken hun bronnen net en geloven allés wat nieuws kanalen zoals cnn zegt
Ze vegrendelen bijna al hun artikelen achter een abonnement hln +
Een schandelijk nieuwsmedium…
Een schandelijk nieuwsmedium gedomineerd door links fascistisme die alle feiten Goed weten te verdoezelen. Alles Word gedraaid en verbloemd. een blanke man van eu afkomst word direct met gezicht en volledige naam uitgebeeld maar als het over migranten, religieuze radicalen gaat, kunnen we er geen gezicht op plakken of naam.. verwarde man, jongeren, ... ik spuug op zulke praktijken. pro biden supporters zijn jullie heel duidelijk, hoe linkser, hoe beter he...
Verborgen abonnement en domiciliering aangesmeerd
Verborgen abonnement aangesmeerd voor tijdschrift.be bij het uitproberen van een proefabonnement van een magazine dat aan huis werd geleverd. Pas zes maanden later gemerkt dat er niet 1 maar 2 domicilieringen (!) bestonden op mijn rekening waarvan 1 van het proefabonnement dat netjes stopte na afloop maar ook een tweede die zonder mijn expliciete toestemming aangemaakt was voor een digitaal abonnement dat ik niet gevraagd heb. Lang onder de radar gebleven omdat het een digitaal abonnement is dus er valt geen ongevraagd magazine in de bus waardoor je het opmerkt. Vervolgens nog eens uitgelachen aan telefoon wanneer ik vroeg om dit recht te zetten, “dat geld krijgt u nooit terug”. Pure, verregaande oplichterij. Ik snap niet dat DPG Media zich hiermee inlaat.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.