Flot resultat og til aftalt pris. De kunne måske være bedre til at holde én opdateret om hvornår bilen forventes klar til afhentning, men det er en meget lille ting...
Hjulfix leverede et super flot resultat og god service. Fælgene står som fabriksnye selvom de var ret slemt skadede og ridsede, og hele forløbet var hurtigt og effektivt. Ekstra plus for dækskift samt... Zobacz więcej
Super god service, super flot resultat, fik lavet mine originale Audi rotor hjul, der både var kedelige, skæve og matte i malingen udover kosmetisk grimme efter kantstensskys. Efter diamant C... Zobacz więcej
Besøgte Hjulfix i Søborg i dag. Blev mødt af Adrian, som tjekkede min fælge for skævheder. Ingen skævheder, men skævslidte dæk grundet forkert sporing. Ingen forsøg på at sælge noget - bare super r... Zobacz więcej
Gladsaxe Møllevej 21, 2860, Søborg, Dania
- Website@hjulfix.dk
- hjulfix.dk
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Hjulfix reparerede mit hjul hvor andre…
Hjulfix reparerede mit hjul hvor andre ikke kunne.
Kvalitetsarbejde til god pris
Har brugt Hjulfix flere gange nu og er godt tilfreds. God service..
Jeg har to fælg som er skæve og ville…
Jeg har to fælg som er skæve og ville have rettet hos hjulfix. Jeg har på forhånd ringet til hjulfix samt sendt en video pr mail, hvor jeg har en fælg som var ret skæv, da jeg ville vide om den ville kunne rettes før jeg kom derud, hvilket de sagde ja til. I min forvirring afleverer jeg to fælg, men hvor en af dem er den forkerte fælg. Jeg aflevere den ene som var lidt skæv (0,6 i følge hjulfix) og en fælg der ikke var skæv, i stedet for fælgen som var meget skæv som vedhæftet på mail. Jeg betaler og kommer tilbage til værkstedet for at spore fælgene. Jeg ser til min overraskelse at jeg stadig har en meget skæv fælg. Vi står forvirrede og uforstående, da vi ikke er blevet oplyst om den manglende ‘meget’ skæve fælg som var det store problem og vedhæftet på mail. Jeg ringer ind til hjulfix da jeg nu har betalt for rettelse af 3 fælge, når jeg kun har haft 2 skæve fælge (igen, 1 meget lidt skæv (0,6 i følge hjulfix) og en anden som var pænt skæv). Hjulfix fortæller de har rettet alle 3 fælge, selvom det kun var to af dem som var skæve og at der ikke var noget at gøre. Vi anbefaler ikke hjulfix til nogle af vores dæk og fælge kunder.

Odpowiedź od Hjulfix
Bedste service jeg har oplevet med dæk…
Bedste service jeg har oplevet med dæk skifte og opretning. Meget proffesionelle og service minded. Kan lave og oprette dine fælge uden problemer og til fornuftige priser. Kan kun anbefale at bruge Hjulfix, Adrian og Lasse er super dygtige.
Perfekt fælgreparation
De bagerste fælger blev repareret til perfektion, og tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke. Vores fælger ser ud som nye - virkelig flot arbejde. Tak! Kan varmt anbefales.
Super profesionelle god kunde service
Super profesionelle god kunde service
Absolut en super god oplevelse
Super god og hurtig service - flot resultat
Super god, venlig og hurtig service. Meget flot resultat ved reparation af kantstensskade på 2 nye fælge. Efter behandling ser de igen helt nye ud - flot.
Får min fulde anbefaling.
Ganske enkelt perfekt
Ekstrem proffesionel og perfekt arbejde…
Ekstrem proffesionel og perfekt arbejde og samtidig fik vi lige set alle de fede maskiner de bruger....anden gang jeg har brugt hjulfix og de leverer hver gang.
Opretning af 2 fælge og montering af…
Opretning af 2 fælge og montering af dæk, job udført på ½ time, super job, super pris. :-)
flot arbejde
Super flot arbejde!!!
Hold da op, et flot arbejde på min fælge 😍😍😍 halvdelen af fælgen havde kantkys og der var brud på selve fælgen.Ligner en helt ny fælg...🙏takker mange gange for super godt arbejde og selvfølgelig den gode service...
Fælgsvejsning og to nye dæk
Fælgsvejsning og to nye dæk! Hurtig og præcis prisoverslag over fælgsvejsning og montage af to nye vinterdæk. Perfekt og hurtigt!
Flot og anbefalelsesværdigt arbejde
Mine fælge var banke-skæve, men Adrian rettede dem smukt!
Tak!
Top renovering af mine fælge
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.