Reakcja na opinię
Stor faglighed og kompetence. Skønt at der "endelig" er nogen der ved hvad de laver rent fagligt, og det må man sørme sige at de gør i Odense. 3 andre mekanikkere havde bøvlet med at komme vibrationer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Var på udkig efter fælge med vinterdæk. Kristian hjalp og 10 minutter senere havde vi handlet et sæt 21" fælge med vinterdæk til vores nye Audi E-tron. Vender stærkt retur til foråret efter nye fæl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos VAG-Parts Danmark er vi "nørder" omkring dæk og fælge og knowhow om dette produkt! Vi arbejder typisk i nyere premium biler. (men alle andre er også velkommen) Vi sætter en stor dyd i at finde den bedst mulige løsning til kunden ud fra vores lange ekspertise indenfor salg af dæk og fælge. Vi holder til i Odense og vægter kundetilfredshed samt kendskab til det vi arbejder med meget højt. Vi har de nyeste og bedste maskiner på markedet og vi bruger lang tid på at optimere på produkterne sådan vi sikre os at det altid spiller 110% når kunden modtager varen fra os. Vi bruger monterings maskine med center opspænding således man ikke har kontakt til fælgsiderne med nogen former for værktøj. Til afbalancering bruger vi det førende på markedet nemlig Hunter Roadforce med vejtryks optimering. Ønsker du også en service og et produkt ud over det sædvanlige så tøv ikke med at tag kontakt med os på telefon: 61608924 - Mail: Kontakt@vag-parts.dk Eller kom og besøg os på vores værskted : Peder Wessels Vej 21b 5220 Odense SØ. Vi ses :) Kristian og Fie.
Peder Wessels Vej 21B, 5220 , Odense SØ, Dania
Super service og helt vildt fede produkter i højste kvalitet 🤩
Super fin service og hurtig levering. Lækre hjul med dæk :)

Odpowiedź od VAG-Parts Danmark
VAG-Parts kan klart anbefales, super oplevelse. Konkurrancedygtige priser og god rådgivning samt service gennem hele processen.

Odpowiedź od VAG-Parts Danmark
Jeg har netop i dag fået nye dæk på de fælge jeg købte tilbage i 23 som også var en god oplevelse, kristian er bare sådan en god makker der kan hjælpe med hvad det skulle være med hensyn til dæk og fælge! jeg vælger aldrig andre så længe hans virksomhed eksisterer! så hvis der er nogen i tvivl om man skal kontakte ham så tøv endelig ikke det bare kom afsted! :)

Odpowiedź od VAG-Parts Danmark
Rigtig god service fra start til slut af Kristian, hurtig respons og altid klar på at hjælpe.

Odpowiedź od VAG-Parts Danmark
Kristian svarede på alle mine spørgsmål, og fik mig godt kørende med både nye dæk og fælge, som jeg er super glad for.

Odpowiedź od VAG-Parts Danmark
Rigtig god service gode priser kan varmt anbefales herfra

Odpowiedź od VAG-Parts Danmark
Super god service og vanvittig hurtig levering når man har en ordre der haster. Virkelig fornem service💪

Odpowiedź od VAG-Parts Danmark
Kæmpe anbefaling herfra. Har købt dæk/ fælge til min i5 touring og alt spiller bare. Kristian er super service orienteret og han ved hvad han snakker om. Alle bør kigge den vej!

Odpowiedź od VAG-Parts Danmark
Vag parts. Altid den samme gode service og nede på jorden og hjælper altid selvom der er ferie eller travlt så er de altid til rådighed for deres kunder. Kommer fra Sjælland og køre gerne turen hver gang der skal nye fælge eller bare dæk til eller måske bare en optimering af nuværende hjul. Det spiller altid 110% hos dem..👍🏽

Odpowiedź od VAG-Parts Danmark
Min oplevelse var meget god, sælgeren var meget venlig og hjælpsom.

Odpowiedź od VAG-Parts Danmark
Kun gode anbefalinger. Kristian er en kanon dygtig mand , der har styr på alt med fælge og dæk. Jeg har netop været i Odense i dag og handlet med ham. Kan varmt anbefale vag-parts.
100% køreturen værd.
Allerbedste anbefalinger herfra!!

Odpowiedź od VAG-Parts Danmark
Kristian er bare verdensklasse. Har handlet med ham flere gange - Sublim service, og løsningsorienteret. 100% anbefaling herfra.

Odpowiedź od VAG-Parts Danmark
God dialog om den ønskede vare og hurtig tilbagemelding.
Kan kun anbefale VAG-Parts Danmark

Odpowiedź od VAG-Parts Danmark
Ekstrem god og hurtig kommunikation. Fedt udvalg, Vil benytte mig af deres service en anden gang.

Odpowiedź od VAG-Parts Danmark
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.