Reakcja na opinię
Faktisk rett imponerende hurtig og god levering. Var lidt bekymret, da andre hjemme- / web sider lovet 2-5 dage levering, men ved betaling var leverings tids punkt skubbet til 2-3 uger. Hos dækster le... Zobacz więcej
God kundeservice :-) Jeg kan klart anbefale Dækster.dk som dæk leverandør, dækkene blev leveret inden for 5 dage, efter bestilling, godt nok af 2 omgange, men uden betydning for mig, Dækster.dk ful... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dækster.dk sælger dæk online og vi har altid over 2 millioner dæk på lager. Levering sker inden for 2-4 hverdage. Vi har dansk talene support som sidder klar ved telefonen på 69 15 73 16
Ishøjvej 2C, 4700, Næstved, Dania
Jeg er også ked af hjemmesiden desværre er væk... Håber den kommer igen.
Er hjemmesiden nede? Daekster.dk virker ikke.
Det plejer at være godt og jeg har noget jeg skal have bestilt/priser på :-)
God pris og hurtig levering = kæmpe anbefaling herfra
Super god service og hurtig levering
jeg handler her fremover.
Per Sørensen.
Hurtig og sikker levering.
Venlige og imødekommende samarbejdspartnere. 👍🏼

Odpowiedź od Dækster.dk
Alt er som det skal være, og blev leveret hurtigt.
Ikke sidste gang jeg køber dæk der
God oplevelse med køb af dæk.
Bestilte en fredag og de kom så af 2 omgange men det kan jeg ikke beklage mig over. Ved af flere forsendelser kan af transportør blive afskilte. Så det overlever jeg nok. Men ikke sidste gang der bliver handlet dæk her. Kvalitet og gode priser.. Så tak for jer
Dækkene leveret til tiden i en samlet levering

Odpowiedź od Dækster.dk
Nem bestilling, god pris og hurtig levering - perfekt handel :-)

Odpowiedź od Dækster.dk
Jeg har handlet på stort set alle online dækforhandlere igennem mange år og Dækster.dk er uden tvivl den mest stabile og med ekstrem hurtig levering hver eneste gang. Jeg er også vild med, at man kan se lagerstatus på alle dæk, inden man bestiller. Kæmpe anbefaling herfra.

Odpowiedź od Dækster.dk
Jeg bestilte 4 Brigdestone Blizzak 215/55 R17 mandag den 6. december 2021. Samme dag fik jeg ordrebekræftelse og beskrivelse af hvordan ordren ville blive håndteret. Tirsdag fik jeg tilsendt 4 trackingnumre - et for hvert dæk. Onsdag var dækkene i Køge. I dag fredag den 10. december 2021 modtog jeg alle 4 dæk på adressen.
Flot i en tid, hvor der er stort pres på både vinterdæk og pakkepost generelt 👍

Købte michelindæk
Disse blev påsat efter Ca.4 måneder hos autoriseret firma
Nu efter knap 20.000 km er dækkene sprunget i kasser (dette er video dokumentet)
Ses bl.a på rattet men får bare at vide at fejlen er min , jeg må ha påkørt noget, da det er så længe siden de er købt.🤬👎

Odpowiedź od Dækster.dk
Jeg kan kun nævne en ting der glippede lidt, men tvivler på det er dæksters fejl.
Når pakkerne overgår fra dpd til postnord får du ikke nogen elektronisk information længere og skal kigge i postkassen hver dag om de har været der.

Odpowiedź od Dækster.dk
En god oplevelse og hurtig levering ⭐⭐⭐⭐⭐

Odpowiedź od Dækster.dk
Rigtig fin handel lige efter bogen fuld tilfreds med handlen

Fine priser og hurtig levering. Enkelt og nemt. 😊

Odpowiedź od Dækster.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.