Oceniono na 5 z 5

Flot resultat og til aftalt pris. De kunne måske være bedre til at holde én opdateret om hvornår bilen forventes klar til afhentning, men det er en meget lille ting...

Oceniono na 5 z 5

Hjulfix leverede et super flot resultat og god service. Fælgene står som fabriksnye selvom de var ret slemt skadede og ridsede, og hele forløbet var hurtigt og effektivt. Ekstra plus for dækskift samt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super god service, super flot resultat, fik lavet mine originale Audi rotor hjul, der både var kedelige, skæve og matte i malingen udover kosmetisk grimme efter kantstensskys. Efter diamant C... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Besøgte Hjulfix i Søborg i dag. Blev mødt af Adrian, som tjekkede min fælge for skævheder. Ingen skævheder, men skævslidte dæk grundet forkert sporing. Ingen forsøg på at sælge noget - bare super r... Zobacz więcej

4,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Kan ikke andet end at anbefale!

Havde skrevet frem og tilbage med nogle forskellige virksomheder vedrørende opretning af tre skæve fælge.
De sagde allesammen at det ville tage et par dage...
Fandt Hjulfix og snakkede med Lasse, som kunne fortælle mig at "det tog altså ikke meget mere end en times tid".
Da jeg kom derud blev jeg taget varmt imod og overlod nøglen imens jeg fik en kop kaffe i troen om at jeg skulle vente en time.
ca. 40-45 min. senere fik jeg nøglen og besked om at alle fælge var klaret og at jeg nu var godt kørende.
Det er sku god og hurtig service!
Udover det, så syntes jeg at deres priser er mere end overskuelige, især taget i betragtning hvor hurtigt de arbejder.

10 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Awesome service, creative problem solvers, great result!

These guys were great. Super friendly and responsive. I asked them for a special project that they had never attempted before (sandblast and powder coat chrome motorcycle wheels). They ended up painting them three times before delivering the wheels because they weren’t satisfied with the previous results. That’s a great level of service!

7 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Perfekt udført arbejde samt god og…

Perfekt udført arbejde samt god og imødekommende service!
Lasse og hans folk er serviceminded og vigtigst, så er det udførte arbejde upåklageligt! Man kan ikke se, at fælgen har haft en skade.

5 października 2023

Hjulfix til undsætning!

Jeg var desværre ude for at lave en klassisk kantstensskade på mine højtelskede fælge. Efter at have spurgt mit netværk af salgschefer inden for bilbranchen, sagde de uden tøven at jeg skulle kontakte Lasse fra Hjulfix. Lasse svarede super hurtigt om hvad jeg kan forvente at tidsramme, pris og hvad der inkludere i prisen. 100% gennemsigtig, så man ikke bliver taget på sengen. Da jeg så fælgen igen, stod den knivskarpt. Jeg er dybt imponeret over deres arbejde og jeg kontakter uden tvivl Hjulfix igen hvis uheldet skulle være ude igen. Stort stort 5tal herfra.

26 września 2023
Oceniono na 4 z 5

Pænt resultat

Måske lidt i den dyre ende, men virker professionelt og resultet var flot. Skal jeg gå i meget små detaljer, så virker metallet i farven en smule grovere end originalt, men ses kun tæt på i direkte sollys.

13 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Kompetent betjening og fair pris

Vil du have kompetent vejledning og hurtig betjening skal du ned til Hjulfix ! De har skiftet mine fælge på ingen tid, til en HELT FAIR pris og endda på samme dag, fordi jeg skulle bruge bilen. Mega fleksible. Jeg er godt tilfreds med Hjulfix og sender også mine vinterfælge ind til maling her senere på året.

21 kwietnia 2023

Pulverlakering af alu-fælge

Fik pulverlakeret 4 fælge til en Tesla Model X i mat sort. Løsningen er langt mere økonomisk end køb af nye fælge - og resultatet ser forrygende ud. Ideen om at genbruge/reparere ting i stedet for køb og smid væk tiltaler mig også en del.
Super god service fra Lasse der fremsendte eksempler på customization med logoer og initialer, ventil udfordringer osv.
Kan bestemt anbefales...

14 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg fik kraftigt kantstens kys med…

Jeg fik kraftigt kantstens kys med virkelig grimme ridser og afskrabning lak .
Fik tilbud indenfor 10 min og aftalte fast pris efter billede dokumentation 😊👍
Alt blev fikset indenfor aftalt tid 😉
Meget glad for virkelig seriøst godt arbejde .
Kommer gerne igen .

3 marca 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej