hjortknudsen.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Vi købt en sofa med chaiselong i betrækket Sixty, knustlæder, efter små 5år begyndte den at skalle. Sofaen har altid stået i et hjem uden dyr og væk fra sollys så den har ikke haft noget hårdt "liv" o... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

"Møblerne fra Hjort Knudsen er bygget til at holde" kan man læse på deres hjemmeside. Hold da helt op for et udsagn!! Vi købte 2 Ventura el-betjente læderlænestole for 5 år siden. Begge er defekt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Wir haben ende 2023 eine Sofagarnitur mit 2 relaxsesseln gekauft. Beide Sessel hatten fehler bei der Bedienung. Die Polsterund des Sofas war auch felerhaft. Komplette Garnitur wurde nach mehrmalige... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Min Hjort Knudsen stol med indbygget fodskammel elektrisk med fjernbetjening gik istykker. Møbelland hvor den var købt sendte sagen til Hjort Knudsen som hele tiden holdt mig orienteret om forlø... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

75 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Dårlig service

Købte en forholdsvis dyr lænestol i 2017. I 2020 er ryggen gået i stykker og forhandleren oplyste at Hjort Knudsen forlanger 2500 kr for en rep. Ved en telefonisk kontakt til Hjort Knudsens kontor henviste de bare til forhandleren. De var stort set ligeglade med de kunder der havde købt deres produkt. De ville intet gøre. Havde en forventning om at når man købte en dyr stol at den ville holde bedre en tre år. Der tog man fejl. Til den rep.pris kan man stort set købe 2 andre lænestole som vil holde i længere tid. Derfor kan Hjort Knudsens produkter ikke anbefales.

28 kwietnia 2020

Virkelig dårlig kvalitet

Har købt en u sofa fra Hjort Knudsen i kunstlæder. Vi blev overtalt i butikken til at det kunne vi godt selv om vi altid har købt rigtig læder før fordi det var noget ekstra holdbart og slidstærkt så det valgte vi at betale noget ekstra for. Ca 2 år efter køb begynder skindet at krakelere og falde af på 2 af hynderne og den bliver ikke brugt ret meget. Vi har kontaktet butikken hvor den er købt og de vil ikke hjælpe os så til trods for at vi havde fået af vide der var 10 års garanti på skindet sidder vi nu men meget dyr meget grim sofa 😞

13 kwietnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig oplevelse ved køb af…

Virkelig dårlig oplevelse ved køb af stor hjørnesofa i sort semianalin-læder, der skulle være ekstra holdbart og generelt bedre
kvalitet, og deraf også dyrere.
Det kan absolut ikke anbefales at bruge mange penge på køb af såkaldt "kvalitet" fra Hjort Knudsen. Vi valgte at købe en i vores øjne dyr og dermed også forventet kvalitetssofa til ca. 30.000 (sat ned fra 44.000), der skulle være ekstra-ekstra holdbar.
Fejl i sæde ved levering. Ny pude leveret efter et godt stykke tid, der så ikke passede/flugtede med mål på øvrige siddepuder og også var anderledes i læderet og i sammensyninger. Et af de øvrige sæder flugtede fra start heller ikke helt, men det valgte vi at ville "leve med" - også fordi vi ikke vidste om resultatet ville blive bedre efter en evt. reklamation også om dette. Makværk og spirantværk ved en elektrisk vippesæde-funktion som vi havde valgt at flotte os med.
Efter ca. 1 år og selvom sofaen bruges i meget få timer dagligt (kun min mand og jeg), og sommetider ikke hver dag, begyndte "belægningen" at skalle af på kanter af pude(r), så kanterne istedet for sorte som den øvrige sofa fremtrådte lyse og som om at man havde "skrabt" den øverste belægning af. Det så forfærdeligt ud.
Da vi ankede over manglerne og den forholdsvis dårlige kvalitet, var der tilbud fra HK om at udskifte og indfarve den pågældende pude, men der blev også gjort opm på, at det alene var pr. kulance, og altså nærmest en stor gestus, at ville rette op på som en helt ekstra og særlig gestus. :-(
Vi har altid haft sorte lædersofaer i vores tid, og i god kvalitet må vi særligt sande nu, og nogle i mange år hvor der også har været hjemmeboende børn, og sofaer er blevet brugt meget mere end tilfældet er for os nu.
Hvis ikke vi havde været heldige at købe sofaen ved Danbo Møbler i Viby/Aarhus, som har givet os en helt fantastisk service og hjælp i forbindelse med dette, vil vi være bange for, at vi havde spildt rigtigt mange penge på en sofa, som vi ellers havde regnet med at skulle bruge i rigtigt mange år. Stor stor ros til Danbo Møbler, som vi godt nok har købt sofaen hos, men som har været til stor hjælp, som nævnt. På den baggrund tør vi også godt købe vort næste møbel hos Danbo Møbler.

Et let arrogant svar fra Hjort Knudsen var dét eneste som vi oplevede, og i dårlig stil: "Læderet på syningerne er altid mere udsat, og dette slid er noget man kan forvente. Sagen kan sagtens løses, og løsningen er relativ simpel. Læderet skal farves op, og det kan man enten selv vælge at gøre - alternativt, så får vi hynden til fabrikken, og så farver de den op her. Uanset løsning, vil dette blive håndteret som en kulance sag, da dette anses som naturligt slid."
Det er helt utroligt, at man som producent, der bl.a. på deres hjemmeside reklamerer med: ”…Kvalitet - Vi har overalt i opbygning og materialevalg lagt vægt på, at et møbel skal kunne holde i mange år…..” og ”…Møbler fra Hjort Knudsen er kvalitets polstermøbler i holdbart og stilfuldt design…” og ”…Hjort Knudsen tager det fulde ansvar for hele processen vedrørende møbelfremstillingen…Vores guide line er value for money…”.
Det svarer på ingen måde med realiteterne.
Vi kan læse os til, at møblerne bliver produceret udenlands, vist i Polen, og om en pude vil skulle sendes helt dertil og retur, melder historien intet om, så vi ved reelt ikke, hvor der foretages reparationer, men det som man ellers betegner som "dansk kvalitet" minder dette ihvertfald på ingen måde om.
Ville ønske at vi havde set de øvrige Trustpilot-anmeldelser før købet, for det er faktisk næsten akkurat den samme dårlige (og dyre) oplevelse vi har haft, som de øvrige, kan vi nu konstatere - så hvis I står for at ville investere i kvalitet og f.eks. en sofa der skal holde i en god del år, da er det – som tingene er nu – ikke lige denne producent, man skal regne med at få indfriet sine forventninger ved.
Æv, siger vi...

(Til TrustPilot: Vi har kun et ordrenr. fra forhandleren, Danbo Møbler, og det er jo ikke dem, vi anker over, på ingen måde - så I bedes kontakte os for nærmere dokumentation/oplysninger, mhp at verificere vores anmeldelse. På forhånd tak).

11 czerwca 2019
Oceniono na 1 z 5

Købte en dyr læder sofa fra Hjort…

Købte en dyr læder sofa fra Hjort Knudsen i troen på at det var kvalitet, men blev slemt skuffet.

1. enden på chaislongen asymetrisk og skæv i polstringen, således at polstring i højre hjørne hænger nedaf.

2. beklædningen på rammen til chaislongen monteret med helt synlige klips og ikke bukket over kanten således at den hvide underliggende polstring er fuldt synlig, og dermed giver intryk af et discount produkt man har stående.

3. hjørne puderne ikke i linie med de øvrige puder, da polstringer er skæv og ikke udfyldt.

4. Sidde komforten er markant anderledes end den sofa vi prøvede i butikken, samt meget forskellig fra pude til pude.

Som gammel produktionsmand i møbelindustrien kan jeg kun sige at kvaliteten så tydeligt bærer præg af at være produceret i Polen eller Ukraine, og bestemt intet har med dansk kvalitet at gøre, og at vi har købt en discount sofa til dansk pris (ca 35.000)

5 marca 2018
Oceniono na 1 z 5

Fejl i 2 leverede Napoli moduler (til sofa)

Fejl i 2 leverede sofaer
Vi købte en Napoli sofa (i 2 moduler), hvor det ene modul skulle have et trinløst armlæn, der skulle kunne stå i de valgte positioner. Det første modul, vi fik, fungerede ikke som lovet. Vi fik at vide, at det ikke kunne repareres - og at vi ville få et nyt modul leveret. Det fik vi også - men også dette modul havde en fejl, og ovenikøbet den samme fejl. Armlænenes trinløse funktion fungerer ikke. Læderet på samme armlæn er "løst" monteret, så det laver folder - det gider Hjort Knudsen end ikke kommentere.......Vi har nu ventet på en montør i mere end en uge. Han skal komme og reparere det, som de i første omgang sagde ikke kunne repareres.
Det er nok sidste gang, vi køber noget, der har Hjort Knudsens label på.

5 grudnia 2017

Købte en hjørnesofa ..

Købte en hjørnesofa ...en dyr en, troede det var kvalitet, men den blev blød i sinde fjerder i 2 personer delen og ifgl. Hjort Knudsen er det ok at den kun holder 2år og 1 måned, ingen hjælp fra Hjort Knudsen.... Det var også en noget bestemt og sur dame jeg fik lov at snakke med, da jeg ringede til Hjort Knudsen..... DET ER HELT SIKKERT SIDSTE GANG JEG KØBER ET Hjort Knudsen produkt, Kan heller ikke anbefale det...

23 stycznia 2017

Køb aldrig møbler Fra Hjort Knudsen

Har købt 2 dyre lænestole i maj, fordi vi regnede med at få kvalitetsmøbler.
Det får man ikke. Efter at have modtaget to stole med indbygget fodskammel, fandt vi ud af at de var meget svære at betjene, den ene gik så trægt at man kunne se på armlænet at skindet ville gå i stykker efter brug hvis vi brugte den. Vi gjorde forretningen opmærksom på dette, og efter en måned kom der en reparatør. Han filede lidt på stellet, hvilket ikke hjalp. Vi sagde til ham at stolene var skæve i ryggen, hvilket han ikke ville høre på. En uge efter gjorde vi forhandleren opmærksom på at stolene var skæve i ryggen, hvilket han selv kunne se. Nu vil de sende stolene til reparation på fabrikken i Polen, er spændt på hvordan man kan reparer skæve fejlproducerede stole. Nu skal vi undvære vore stole i ca. 2 uger.

Har lige fået stolene retur. Begge stole havde fået skiftet stellet. Den ene var næsten sværere at få fodskamlen ud på. Nu var de kun ca. 1/2 -1 cm skæve. Vi fik tilbudt at firmaet ville tage stolene retur. Da vi sad godt i stolene var vi kede af at vi ikke kunne få et par stole der fungerede 100 %. Vi fik så lov til at få den ene stol sendt tilbage. Håber at vi denne gang får en stol retur, vi kan bruge. Skal lige siges at de hos Dan-Bo møbler i Esbjerg, har ydet en enestående service, det er ikke deres skyld at vi har skullet bøvle med fejlproducerede stole. Forstår bare ikke hvorfor man sender produktionen til Polen, når kvalitetskontrollen er så ringe at man får en fejlbehæftet stol tilbage med samme fejl. Så, for vores vedkommende, aldrig møbler mere fra Hjort Knudsen, med den dårlige kvalitet.

26 sierpnia 2016

Klage over lædermøbler

Vores lædermøbler(3+2pers.) af mærket Ashton, var allerede ved udpakningen i dårlig stand på de to venstre armlæn. De var foldede og man kunne føle manglende fylde i skummet. Der blev klaget over dette allerede den samme dag som leveret. Vi ventede 14 dage, for beskeden var, at det ville rette sig. Derefter skulle vi tage fotos, så de kunne se det, hvilket den sorte farve besværliggjorde. Der gik en fuld måned, før vi fik at vide, at der var erstatningsarmlæn, det ene blev leveret i dagd.30/10-15 og ved udpakningen viste det sig, at på det nye armlæn var skindet nu rynket bagtil i stedet for foran. Selv snedkeren, der skulle sætte det på, ville ikke modtage det, hvis det var hans.
Endnu en gang skulle forhandleren klage over dette, men han fik kun en sur og vrissen dame i telefonen, der oven i købet fortalte ham, at de havde kun leveret armlænene pr. kulance.
SÅ DERFOR, køb aldrig møbler fra Hjort Knudsen møbler!! Du tror du køber Dansk Kvalitet, men sandheden er, at fabrikken er outsourcet til Polen, hvor man åbenbart ikke har de samme kvalitetskrav, som herhjemme. Så det var en dårlig oplevelse!!!!!!Så ingen stjerner fra os.

Hilsen Knud og Marianne Andersen i Ballerup.

30 października 2015
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej