Hjertesterk er en svært brukervennlig app med gode varierte treningsøkter både for løping og styrke. Jeg har vært medlem i 2 år og er kjempefornøyd med Hjertesterk. Fra å ikke "kunne" løpe 1 meter til... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Det er enkelt å føre inn antall kilo og reps, veldig nyttig med videoer av øvelsene og at man kan justere til sitt eget nivå! Jeg opplever treneren (Andreas) som veldig tilgjengelig for sine kunder... Zobacz więcej
Solid og ujålete program. God stemning i gruppa, uten at man blir lasset ned av 200 varsler om dagen. Andreas svarer raskt og informativt, og programmet har en god blanding av struktur og variasjo... Zobacz więcej
Jeg er så glad for at jeg valgte å bli med i hjertesterk-flokken. Det er et gøy, krevende og variert treningsprogram med mulighet for tilpasning av vekt/øvelser og nivå 🤩 Jeg har fulgt programmet hje... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kondisjon og muskelmasse behøver ikke være motsetninger. I HjerteSterk trener vi alle mot samme mål, og mange opplever kanskje noen av de samme problemstillingene. Mitt mål er at vi sammen skal kunne bidra til at hver enkelt lykkes på veien mot sine mål.
Dane kontaktowe
Torpmarka 121, 1389, Heggedal, Norwegia
- andreas@hjertesterk.com
- hjertesterk.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Et treningsopplegg jeg stoler fullt og helt på.
Det er viktig for meg å ha et treningsopplegg jeg kan stole på, som her i hjertesterk. Vi får oppdatert kunnskap om kost og trening som er verdifullt. Har jeg spørsmål uansett hva, så får jeg alltid svar fra hjertesterk.
Kunnskapsbank
En gruppe hvor man deler tips, motivasjon og inspirasjon. Man lærer utrolig mye da man får tilgang til en utrolig bra kunnskapsbank! Glimrende for de som trenger litt starthjelp, men ikke ønsker å benytte seg av 1:1 coaching.
Hjertesterk er bestevennen du ikke visste du savnet!
Hjertesterk er et konsept helt utenom det vanlige! Perfekt for å få motivasjon, treningskompiser du kanskje ikke har i real life og bare enormt mye kunnskap hos Andreas man kan bare tømme og bruke «som man vil». Rene luksusen!! Kan ikke få anbefalt dette nok!
God oppfølging og givende treningsprogram
Givende og motiverende treningsprogram og faglig gode tilbakemeldinger. Helt supert å ha mulighet til å stille direkte spørsmål til Andreas.
Oversiktlig og enkelt
Dette er 2.gangen jeg har program fra Andreas og jeg er veldig fornøyd med hvordan han setter opp øktene. Og øvelsene. Det er enkelt og med appen er det enkelt å loggføre og holde oversikt på progresjon. Digger det !
Anbefales
Gjennom hjertesterk har jeg blitt både sterkere og fått bedre kondisjon. Med gode og næringsrike oppskrifter får jeg god inspirasjon til å spise sunnere. Felleskapet og lav terskel for å stille spørsmål gjør at en føler seg ivaretatt om det er noe en lurer på.
Fantastisk opplegg
Fantastisk opplegg! Har trent litt styrke i perioder, men hatet å løpe.. hjertesterk har fått meg til å klare kombinasjonen og faktisk begynt å løpe. Ikke nok med det, nå er det faktisk gøy 🔥 Programmet har gode variasjoner, enkelt å følge og passer alle! Andreas er også raskt ute med svar om det er noen spørsmål. På toppen av dette får man et fantastisk felleskap som hjelper og motiverer hverandre☺️ Kan absolutt anbefalle dette til alle, uavhengig av hvilket stadie du er på, og hva målene dine er!
Supert
Andreas er alltid super tilgjengelig og oppleves pålitelig. Godt sammensatt program med gode alternativer, svar på alt man lurer på og er hyggelig eller spennende fokus hver uke! Føles godt å følge et stabilt program 🤩
Jeg synes hele opplegget er veldig…
Jeg synes hele opplegget er veldig fint! Selve appen er enkel, og veldig brukervennlig. Tett oppfølging fra Andreas når man lurer på noe - føles trygt og godt! Trening på denne måten gir mestringsfølelse, og økt treningsglede!
Verdt hver krone!
Veldig bra og motiverende opplegg fra en som vet hva han driver med! Det er «no bullshit»-holdning til det meste, for ingenting gjøres av seg selv, men med dette opplegget får man både motivasjon og støtte når man trenger det. Anbefales på det sterkeste!
Profesjonelt opplegg med dyktig coach
Til å være et gruppekonsept er dette fantastisk!
Jeg valgte å sjekke ut HjerteSterk da jeg selv hadde stagnert på treningsfronten siste året innenfor styrke og trengte noe nytt, og i tillegg ønsket forbedring i utholdenhet.
Treningsøktene er lagt opp slik at du selv bestemmer både hvor mange økter og hvilke typer økter du ønsker å gjennomføre for hver uke. Det er også tilrettelagte økter hvis du er bortreist og trenger økter som enkelt kan gjennomføres hvor som helst.
Skulle det være noe som helst man lurer på, alt i fra kosthold, teknikk og tilpassing av øvelser, så er Andreas rask til å svare deg med utfyllende og gode svar. Hvis ikke finnes det også godt med ressurser som besvarer ulike temaer kort og konsist. Har satt spesielt stor pris på at du kan stille spørsmål direkte, istedenfor i felles gruppechat.
Enkelt og greit konsept for å kombinere…
Enkelt og greit konsept for å kombinere styrke og løp! Kan også enkelt tilpasse programmet individuelt og få hjelp ved god informasjon og åpen chat🤝🏼
Ryddig og oversiktlig!
Ryddig og oversiktlig treningsprogram.
Gode artikler i kunnskapsbank og mange gode oppskrifter.
Svarer kjapt på chat!
Et program som passer meg veldig godt!
Anbefaler HjerteSterk på det sterkeste
Anbefaler HjerteSterk på det sterkeste. Veldig bra opplegg med både styrke og løpeøkter. Utrolig bra oppfølging, ikke noe problem å få hjelp av Andreas hvis man trenger det. Han legger opp trening etter ditt behov. Også vil jeg si at det er veldig motiverende å trene når man er en del av et team ☺️
Gruppen inspirerer andre til å…
Gruppen inspirerer andre til å gjennomføre økter, prøve nye måltider og presse egne og utfordre nye grenser.
Veldig bra opplegg
Veldig bra opplegg! Kombinerer styrketrening og løping på en fin måte
Et konsept for alle!
Flott opplegg som tilrettelegger for hver enkelt bruker. Raske svar og tilbakemeldinger. Meget brukervennlig app, som inneholder alt man trenger av inspirasjon både til treningen og kostholdet. Sosialt med fine chatfunksjoner både privat til Andreas og de andre brukerne av Hjertesterk.
Meget komplett opplegg som jeg varmt anbefaler.
Solid opplegg
Solid opplegg med ferdig planer for styrke og løping. Her kan du berre gjere som appen seier👌🏻 Fint fellesskap i chat og Andreas er superrask med å svare på spørsmål i chaten. Elsker at eg slepp å tenke på korleis ein skal kombinere styrke og kondisjon, her er alt tenkt på frå før. Bonus at vi får tilgang til hode oppskrifter fra Linda Stuhaug🤩
Kvalitet i alle ledd
Kvalitet i alle ledd! Gode svar og raske tilbakemeldinger om man lurer på no. Gjennomtenkt øvelser satt i system, hvor samtlige har med video/forklaring om man lurer på noe. Alternative løsninger for eventuelle skader/vondter ;) Andreas deler av sin enorme kunnskap. Tipp topp opplegget 🌟
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.