Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 5 z 5

Meldte meg på programmet etter lang tid med stagnering i treningen. Hadde fulgt Thomas en stund på Instagram og fann til slutt ut at eg måtte prøve noe annet enn det eg hadde gjort så langt. Har på 2... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Ćwiczenia fitness

Napisane przez firmę

Dersom du er til stede, fokusert og gjør ditt beste her og nå, skal du være fornøyd med det resultatet du får. For hva mer kunne du gjort? Det er prosessen som får deg i mål, så det er her fokuset bør ligge.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 4 z 5

Ryddig treningsprogram og lett app å…

Ryddig treningsprogram og lett app å bruke. Kan være til tider litt vanskelig å forstå framgangsmåten hvordan man skal forholde seg til RIR og hvilken øvelser er bra å kombinere sammen. Antall reputasjoner osv... Jeg kjører som regel program 3 ganger. Og er helt ny i vektverden, men har vært medlem i år / vår.

Men eksempel slik du gjør på kneebøy er supert for meg. Eks: Uke 1 : 4-4-4 , uke 2: 4-4-5, uke 3: 4-5-5 . Mere eksempler som over er helt gull for min del.

Mye for pengee

Programmene er godt satt opp, og har mange valgmuligheter ettersom hva dine preferanser og mål er. Grundig innføring i de forskjellige måtene og trene på. Mye bra info generelt om styrketrening og alt det man burde vite rundt de.

Oceniono na 5 z 5

Jeg meldte meg på større og sterkere…

Jeg meldte meg på større og sterkere for å få et mer skreddersydd treningsopplegg uten at det skulle koste meg for mye. Dette har hjulpet meg med å få enda dypere forståelse innenfor trening og kosthold, da programmet ikke bare innebærer treningsprogram, men også mye selvstudier som man kan gå igjennom selv på egenhånd.
Tillegg til at Thomas er kjempe flink til å svare rask når jeg trenger svar på spørsmål som jeg ikke finner på egenhånd.

Supert opplegg!

Strukturert program med gode alternativer til øvelser og økter hver uke. Programmet er lagt opp til at man kan justere antall økter etter hvor travle uker man har, men samtidig være trygg på at man har gitt ulike muskler nok stimuli til progresjon.
Tomas er kunnskapsrik, holder seg faglig oppdatert og har en egen evne til å videreformidle kunnskap på en lettfattelig måte!

22 października 2025

God progresjon uten overbelastning

Har sverget til tankegangen hans når det kommer til baseøvelser i over et år og fått veldig god progresjon der. Solgte meg helt til hele programmet hans for et par mnd siden og er veldig fornøyd. Kjenner på overskuddet og at du ikke skal slite deg helt ut på hver trening. En liten åpenbaring der altså.

21 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Å følge programmet har vært…

Å følge programmet har vært revolusjonerende! Resultatene kommer så fort! Det har lært meg å trene med riktig volum og itensitet. Jeg har trent mindre enn jeg har gjort de siste 5 årene, men likevel fått mer resultater på disse snart 3 månedene enn noen gang tidligere! Takk Tomas!

20 października 2025

Høy kvalitet

Høy kvalitet på programmet, laget av noen som vet hva han holder på med. Gjør det enkelt for meg å gå på trening uten å tenke, samtidig som jeg har valgmuligheter.

Oceniono na 5 z 5

Mye for pengene, og profesjonelt

Etter lang tid uten styrketrening startet jeg opp på egenhånd. Manglende progresjon, og sannsynligvis for tung belastning gjorde at jeg falt ut etter kort tid. Jeg vurderte PT, men synes det ble for dyrt. I samme tid kom jeg over større og sterkere programmet til Tomas.
Nå har det gått ca 1,5 år siden jeg ble med, og jeg aldri aldri angret. I en alder av 41 år er jeg i mitt livs beste form!! Jeg har aldri vært så sterk som jeg er nå. Medfølgende har også andre goder kommet som vekttap og mer definert kropp som også var noe jeg ønsket!
Variasjonene blant antall økter, og øvelser gjør at jeg synes dette er lett å holde motivasjon oppe. Å ha en personlig logg hvor jeg følger min egen progresjon er også veldig motiverende! Det er også et stort pluss å være en del av et felleskap hvor vi deler personlige seiere, backer og feire egne rekorder! Jeg har også lært utrolig mye om styrketrening, og lærer fortsatt noe nytt hver eneste økt. Tomas er dedikert og dyktig i jobben han legger i disse programmene! Dette medlemsskapet gir en følelse av å ha en personlig trener til en mye billigere penge, med muligheten til å ha direkte kontakt med Tomas, ukentlige oppdateringer i appen også mange ressurser for å øke kunnskapanivået. Setter pris på være en del av dette medlemsskapet som har tatt treningen min til nye høyder:)

19 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Ny iver og glede med større og sterkere.

Jeg har vært medlem av større og sterke siden mai og har virkelig funnet tilbake til treningsgleden og motivasjon.
Ville gi dette en sjans da jeg følte jeg var litt på stedet hvil og sleit med skulderen. Sendte Tomas en melding på insta om dette var noe for meg med vond skulder og om han kunne hjelpe meg med den. Svaret var ja! Fikk oppskrift på hvordan jeg skulle trene og løfte og skulderen ble bedre og bedre.
Han har også en annen tilnærming enn jeg har hatt når jeg har satt opp egne økter. Han baserer seg på forskning og studier noe som gjør programmene hans optimale. Du kan velge og bytte øvelser om de ikke passer for deg og du kan sette opp antall økter per uke etter hvor travel du er. Alt er tilrettelagt for deg.
Jeg har gått fra 10-11 øvelser per økt til 6 og det er nok mye av grunnen til at jeg har mer motivasjon og glede.
Takk Tomas. Takk for ny treningsglede og for at du et en super coach. Jeg setter stor pris på deg.

Oceniono na 5 z 5

Meget bra opplegg 👍 her får man program…

Meget bra opplegg 👍 her får man program med flere valgmuligheter på alle øvelser, har lært veldig mye i forhold til treningsmengde og progresjonsstrategier og det er masse fagartikler i appen. Jeg har lært mye og har hatt god framgang siden jeg ble med💪👍

Oceniono na 5 z 5

Bra og ryddig opplegg som anbefales

Bra og ryddig opplegg.
Jeg Har trent i mange år men trengte en boost, fikk det og ble belønnet med mange små perser og ny motivasjon. I tillegg til programmet fikk jeg gode råd som hjalp meg stil bedre teknikk på knebøy.

Oceniono na 5 z 5

Som å ha din egen online PT!

Programmet gir deg mulighet til å tilpasse både treningsfrekvens og øvelsesutvalg. Med direkte tilgang til Tomas og muligheten til å sende videoer og stille spørsmål er det egentlig det samme som å ha han som din egen online PT. Har hatt Tomas som PT på senter tidligere og deretter igjennom mange år kun online. For meg er opplevelsen bedre med større og sterkere programmet, enn et skreddersydd program, fordi jeg ikke er låst til antall økter og utstyr. Tilpasses enkelt de ukene det er mye annet eller kroppen er kranglete og enkelte øvelser ikke fungerer optimalt.

17 października 2025

Kanon!

Godt opplegg med forklaringer og gode videoer.
Har aldri hatt det så gøy med og på trening som etter jeg ble med i opplegget til Tomas!
Fremgangen er synlig i kropp, sinn og ikke minst i økt styrke 🙌

Program som pusher

Jeg trente jevnt tidligere, men hadde lite progresjon, dårlig struktur og førte ikke treningsdagbok.
I Tomas sitt treningsprogram fører jeg log i appen og det står tydelig beskrevet hvordan og når en skal øke vekten på de ulike øvelsene som hjelper meg veldig til å pushe litt mer hver gang. Programmet er fleksibelt og en kan enkelt bytte øvelser som passer deg. Jeg løfter tyngre nå etter fire uker i dette programmet enn jeg gjorde på to år. Kombinasjonen med høyere vekt og færre repetisjoner passer meg veldig bra.

Superbra !! 😃

Har trent styrke i mange år, og er superfornøyd med programmet !! Veldig fleksibelt og gjennomtenkt - passer for både de som ikke har så mye erfaring med styrke trening og de som er erfarne ! Anbefales ! 🤩

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej